reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam się z rana. Własnie szamię sniadanie. Wyszykuję się na spacer póki mała śpi. Idziemy dzisiaj do koleżanki która jakieś ciuszki z ciuchola ma. Może coś kupimy od niej. Tak w ogóle to w chuście chyba ją wezmę bo kolezanka mieskza na 3 piętrze więc nie będę taszczyć tego wózka tak wysoko. Tylko będę musiała z małą przejść ze4 km więc nie wiem jak ona to zniesie.

Co do tych dziewczyn to szkoda. takie młode. Teraz tak media trąbią o róznych morderstwach że strach z domu wychodzić. Chociaż dopóki nie stanie się krzywda na własnym podwórku to człowiekowi się wydaje że nic mu się nie grozi. Że te straszne żeczy nie dzieją się w jego mieście. A tu jednak czasami ktoś (Wy) uswiadomi że wszystko może się zdarzyć, że trzeba uważać, że u kogoś tak się stało to i u mnie może coś się nieprzyjemnego wydażyć.

Sorki za takie wywody. Jakoś tak mnie nastroiły te Wasze posty z samego rana.

Witam w ten ponury i ciemny poranek brrr aż wstawac się nie chciało:no:
Myślę,że umyje włoski i spadamy na jakis spacerek porzadny:-)
Mały wkońcu dp przedszkola-dziadek go zawiózł i dzwoniłam do mamy u której spał czyli swojej babci(ale zamotałam:-D)i nie chciał iśc spać -kazał sobie bajki czytać :tak:A mama mu pół ksiażki dla dzieci przeczytała a mu mało było hehe
A zawsze czyta mu przed snem -taki rytuał a ja mała kapie :happy:w tym czasie .

Kathy, straszna historia. Jakiś miesiąc temu J syn opowiadał, że zamordowali jego koleżankę ze szkoły. Było o tym głośno, koleś ją zgwałcił i udusił. Miała 15 lat....

To już tragedia a tu niby tez ale dziewczyne ponoc głowa bolała jakiś czas a miała wypade w zeszłym roku .Może jakis krwiak pękł :szok:Sekce robia dopiero pewno bedzie wiadomo....

Coś nas sie pewnie wiecej zrobi jak takie pogody bedą :-pZ domu wyjsc sie nie bedzie chciało:no:.
Może jestem głupia ,ale chce zimę ze sniegiem białym bo go dawno nie było.Śmieje się,że zebym moja mała śnieg zobaczyła to pewnie bedzziemy musieli w góry pojechcać bo takie teraz zimy,ze nawet tem nie spada poniżej zera:angry:
Zarazków nie wymrozi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No wszystko przed nami....
Ufff usnęło dziecie pora na mycie główki hiihi:wink:

Witam sie z rana z kawusia maly spi druga noc przespana cala bez jedzenia zjad o 22 i o 6 rano pospal do 7:15 jestem happy :-)

To straszne co pisze kathy tutaj jakies 400m od mojego domu jakis chyba mc temu zgwalcil chlopak 17 letni 22latke ... sama chodze tylko na misto i plac zabaw

dziubek wlasnie tak jest no przeciez co sie stanie ....

iwonka z chceia pograbila bym sobie tak liscie na podworku ... odstresowujace i takie inne
w porownujac to co robie przez ostatnie pare mc ;-)

maly wstanie moze zmyjemy sie na specer pogoda tak jakby sie mialo rozpadac :wściekła/y:
zapomnialam dodac wczoraj poznalam na placu zabaw sympatyczna mamusie 2.5mc corci bardzo fajnie sie rozmawialo ..

hej dziewczyny
n u mnie sie uspokoilo jak Adaisowi wyszly te dwie jedynki
jest spokojniejszy dluzej spi ladnie sie bawi i przede wszystkim co dla mnie wazne moge go polozyc na kocu na ziemi i robic co musze w mieszkaniu a on sam sie bawi tylko tez wlasnie wpadl na pomysl turlania sie :baffled::baffled: i ja przychodze z kuchni to on w calkiem innym miejscu niz go zostawilam...

w ten weekend szkola jestem opozniona z paroma rzeczami no ale coz... trzeba nadrobic a ja zapalu nie mam..

jejuu te szczepionki z glowy mi nie wychodza ...

szopek normalnie koszmar z tym lozeczkiem
NA WSZYSTKO JEST GWARANCJA NAWET JESLI NIE JEST TO ZAZNACZONE W UMOWIE CZY PRZY ZAKUPIE TOWAR MOZNA ZWROCIC W CIAGU 14 DNI A GWARANCJA JEST NA 2 LATA A TO ZE JEST GDZIES WYPISANE "GWARANCJA" TO TYLKO DOBRA WOLA PRODUCENTA
szopek zobacz prawa konsumenta nie powiem Ci tak z biegu co jest piec z lozeczkami i takimi rzeczami ale jak masz paragon to sie nie martw tylko idz sklep i tak strat nie ponosi tylko producent ... a w slklepie marudza bo im sie niechce tego robic poprostu
z tym, ze musi być to wada fizyczna produktu a nie nacisk tzn. Dominik śpi, nie rusza się i nagle trach. Mamy Klupsia Radka , jakoś tak.
P usztywnił to kawałkiem listwy przypodłogowej.Kombinujemy jak zrobić żeby to było na przyszłość mocne, żeby dziecko mogło fikać w łóżeczku.
Wina jest tego, ze dali elementy sklejki na " podłogę" a nie drewna sosnowego, bo cieli koszty. Przecież drewno sosnowe nie jest aż takie drogie!
I tyle o mnie.
Nie wiem, nie raz pisze post i potem muszę iść do Młodego i okazuje się , ze nie wysłałam. potem nie wiem co pisałam a co nie poszło.

dziubek82 - a Zuzia chodziła tak daleko w chuście?

potem napisze cos wiecej tzn nie tylko o sobie.

Hej.Ja juz umylam glowe,zjadalm sniadanko.Zachciaklo mi sie kanapeczek z bulki,maselka(keargarden-jest pyszne) i dzemikiem a do tego kakao :-) Pobralam jeszcze Vanesski mocz do analizy,a le bylo krzyku to szok bo nie chciala siusiac do pojemnika.Dalam jej kalpsa,wygonilam do swojego pokoju i po ponad pol godzinie w koncu uspokoila sie i powiedziala ze pojdzie zrobioc siusiu. Kurcze ja nie wiem,mam wyrzuty teraz ale nie wiem jak z nia juz postepywac.Ciagle jej tlumacze,potrafie pod rzad 7 razy ja upomniec a ona dalej swoje.....
ZA oknem pochmurno,potem mam zamiar wyjsc do sklepu ale jak to wyjdzie to nie wiem.Napewno choc na ogrodek wyjdziemy. Acha i dzis w nocy Klaudia dostawala tyylko cyca i przez to busdzila sie chyba z 5 razy! Katastrofa...dzis juz napewno dostanie butelek mleka.A wy jak przygotowujecie wode na noc zeby byla na szybko gotowa? Mam zamiar kupic termos i tam na noc wlewac wode zeby miec ciepla w razie co.

Kathy no drobnym maczkiem zes napisala....;-)

Szopek ja bym poszla w sparwie tego lozeczka do sklepu

Iwonka ja w dzien podrzewacz a w nocy mam ciepla wode chociaz darek ostatnie dwie noce przesypia bez jedzenia.
Ale tak to raz i podgrzewalam wode w kubku w mikrofali puzniej w butle mleczko i gotowe ;-)chyba ze jak sie uspokajal bo daniu smoczka to spokojnie w podgrzewaczu

reklama
I ja sie witam, malizna zasneła. Mleczko w nocy tylko o 4:00 a potem 8:00, ale jak tu zrobić żeby mocniej spała, mimo że nie je, potrafi obudzić się i kwękać, że muszę wstać i dać smoczka.
Teraz może gorzej sypia bo na noc zakładam jej między nogi 2 pieluchy flanelowe i śpi tylko na wznak, czego bardzo nie lubi. Mam nadzieję że się przyzwyczai szybko, a w razie jak za 3 tygodnie ortopeda nakaże nosić poduszkę ortopedyczną to nie będzie takiego szoku:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry