reklama

Majóweczki 2008

reklama
No to i ja się stawiam :tak:

W nocy amła urządzała sobie pogaduchy. Najpierw o 24 a potem o 7 rano (nowego czqasu):tak:. Dobrze że jak wstanie to nie płacze zawsze to przyjemniej się obudzić jak niunia gada:tak:
Jedziemy dzisiaj z teściami do restauracji uczcić ich 30 rocznicę slubu. Zobaczymy jeak niunia się będzie zachowywać. Mam nadzieję, że wzorowo.

Iwonka - zdrowia życzę:tak: Wypoczywajcie i wygrzewajcie się w tę niedzielkę słoneczną.

Miełego leniuchowania:tak::-)

witam się
strasznie boli mnie glowa... umieram
adaś dziś pierwszy raz się przekrecil na brzuszek sam:-)
u nas ladnie ale wieje jak cholera, chyba pojedziemy kupić malemu krzeselko
dziubek - milego obiadu z teściami
iwonka - zdrowia życzę, my też jeszcze chorzy

Witam Majówki
Iwonka życzę Wam zdówka
My ostatnio zapominamy o spokojnych nocach. Mały śpi niespokojnie i się strasznie rzuca :baffled: nie mam pomysłu, co z tym zrobić.

Cosmolady, dobrze zrozumiałam, że dajesz małemu chrupki kukurydziane? Jak on sobie z nimi radzi?

Witam
Ja tez jestem srednio wyspana bo Ania jest przeziebiona,ma nos zapchany katarem i zle sie jej oddycha wiec nie moglam spac przez wieksza czesc nocy bo przy niej siedzialam. Niestety jak chce jej oczyscic nos frida to jest taki wrzask jakbym ja ze skory obdzierala.

Mam nadzieje ,ze u wszystkich dzis taka sloneczna pogoda jak u nas. Milego dnia zycze :)

cześć

ja dziś spałam do 10 bo mama rano dzieciakami się zajeła.

Która jest godzina, tznm w ktorą się zegarki zmieniało bo ja nawet nie wiem, jakoś zakręcona jestem :zawstydzona/y:

Obudziłam się dziś z jakimś dziwnym uczuciem, że coś mnie w zyciu ominęło, czegoś nie zrobiłam, ale sama nie wiem czego no i to nie przez dzieci bo obie moje pociechy były zaplanowane

Pogoda fajna, wywiesiłam pranie na balkonie, drugie w pralce.
Dziewczyny Wy tez macie tak dużo prania? Bo ja tylko piore i piore...

Wszytskim chorowitką zdrówką życzę

pola_1981 tak daje malemu chrupki kukurydziane, kupuje takie długie paluchy a jak sobie radzi? heh sam wkłada do buziaczka a w buziaku to mu sie same rozpuszczają... chlebek tez mu daję takie okruszki a jaką ma radochę

pola_1981 tak daje malemu chrupki kukurydziane, kupuje takie długie paluchy a jak sobie radzi? heh sam wkłada do buziaczka a w buziaku to mu sie same rozpuszczają... chlebek tez mu daję takie okruszki a jaką ma radochę

Szymonek też lubi chlebek.
Muszę kupić chrupki kukurydziane. Do tej pory nie kupowałam, bo bałam się, że może się zachłysnąć. Na pewno będą mu smakowały, bo lubi kleik kukurydziany... z resztą ja też:zawstydzona/y:

Melduje sie po weselu i juz po poprawinach nadrobilam co naprodukowalyscie ale niemam sily pisac ide odpoczywac najpierw wypije miete bo chyba za duz jedzenia... jak wrocilismy z wesela mama spala z Darkiem dzis tez go bierze na noc do drugiego pokoju :-D:-D:-D:-D:-D booooskoooo
MIlej nocki zycze i przespanej

hej dziewczyny widze ze jako pierwsza...
po tej zmianie czasu wstajemy z adasiem o 5 i kropka oby szybko sie to zmienilo bo wydaje mi sie ze juz nie spie chyba z pol dnia...

Adas sobie juz spiewa to znak ze idzie spac to zaraz idzie spac a ja mam znow nerwy na tesciowa ale to juz standard:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry