Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jak juz decyzja podjeta to sie zastanawiamy czy nie zwykla spacerowka z jedna raczka echh
Odstawiam powoli, rezygnuję z jednego posiłku raz na tydzień, ale podobno i tak trzeba przeżyć nabrzmiewanie, bo ja tego pokarmu mam dużo.Ha NN aH moze za szybko odstawiasz ? na spokojnie zeby Ci bolu nie sprawialo i guzki sie nie robily.... no widzisz teraz mala najedzona to bedziesz miala wiecej spokoju ;-)Jak bedziesz miala zdjecia wozka dawaj bo my sie nadal zdecydowac nie mozemyjak juz decyzja podjeta to sie zastanawiamy czy nie zwykla spacerowka z jedna raczka echh
![]()

nie jadek maly a czasami ... wiem ze to nie pedagogiczne wlaczam vive albo mtv lub bajki jakies teletubisie biore go ob lezy u mnie rekach i patrzy w tv daje mu mleko i zjada cale ogladajac tv ..... a tak awantura No ja bym takiej napewno nie kupiła, ale teraz mam większą zabudowaną spacerówkę, to potem jak już mała będzie hasać, to więcej będę pustą po parku prowadzić, a tak ona zmieści się do mojego bagażnika, gdzies na zakupy, na wyjazd po co mi lepsza.Ha NN aH no i fajna widzialam ja w sklepie ... chcialam na teraz spacerowke wiec taka odpada a za duzej nie chce wiec pewnie bede czekac do wiosny i cos w tym stylu kupie
Jest MEGA lekka i to jest największy plus.
Znowu diabeł pierdnął mi w twarz hehe.
Bo ja jeszcze małej nie wożę w spacerówce ale jak zaczne to moja od wózka nie rozkłada się na płasko i to jest minus tej spcerówki
Ale sama taki wózek chciaałm
Bo potem jak dziecko większe to spokojnie wejdzie bez ciasnoty bo ona duża a te co wy podajecie to dzieciak po 2 roku życia wyrasnie (zależy jaki jest też duży) bo tak krótkie oparcia maja takie wózki-z milion na necie iżywo obejrzałam 

Wiadomo kobiety.....lubia zmiany hehe

ja tez nieNo i kurcze nie wygrałam tych 40 baniekZnowu diabeł pierdnął mi w twarz hehe.
![]()