Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
), ale się nie oszczędza- nadużywa dalej al..., tylko już nie dźwiga
Ale jak moja mama w tamtym roku zachorowała i był to nowotwór złośliwy, to teściowa stwierdziła, że ona też ma jakieś tam guzy i żyje i że ja wyolbrzymiam- zapamiętam to do końca życia, bo takich rzeczy nie mówi się kobiecie w ciązy!

. A na mieście opowiada, że tak ciężko pracuje (prowadzi jeżeli można ten chaos nazwać prowadzeniem 4 sklepy), bo ma córkę na studiach i wnuczkę- no k....nie pamiętam, żeby nam dawała pieniądze, a kupienie do tej pory 3 paczek pieluch jej nie zbankrutowało. Moja mama mimo tego, że ma 1000 emerytury, do daje nam co miesiąc pare stówek i zawsze coś kupi Niki, a to ubranko, a to zabawkę (ostatnio lale) a jak jest u niej to jedzonko, soczki, pieluchy i nie opowiada na mieście takich bzdur, zresztą moja mama nie lubi takiej gadaniny
. No i nie oddaje od 2 miesięcy M jego pieniędzy, które spłyneły na jej działalność. Jak można sobie przywłaszczyć czyjeś pieniądze
!!!!

Oj Puchatko zapomniałam z tego wszytskiego że Majeczce należy się 7 buziaczków cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok:-):-):-)dziękujemy wszystkim za życzeniajejciu jak ten czas leci

Powinnas pokazac tez tesciowej wykazz lekarzy i co o nich pisza
Najlepiej wydrukuj jesli masz na czym:-)Moze jak ochlonie to przeczyta w koncu,bedzie ja korcilo
szkoda ze nie nagralas tej rozmowy.ona bedzie teraz podejrzliwa,moze sie nie zl;apac

Dzwoni ze chce cie odwiedzic a przy okazji zrobic interes.Nie pomyslala tylko ze jak masz zaprosic obcych ludzi do domu
masz male dzieci
Czasem mysle ze to dobrze prosprujace "sekty"dobrze wiedzace co robia
ja bym jej powiedziala ze moze przyjechac ale na kawe i sama a na tekie prezentacje niech wynajma sobie lokal
skoro to tyle kosztuje to powinno ich stac na to

wymieniali nam licznik od gazu
facet wylaczyl boiler taki gazowy i pozniej jak wlaczyl to nie dzialal
powiedzial ze nie wie jak uruchomic,podziekowal i poszedl
bylismy kilka godz bez ogrzewania i cieplej wody
w koncu przyszedl hydraulik i nam pokazal jak wlaczyc w razie W
Na własne oczy widziała, czytałam i pokazałam jej ten wykaz oszusztów, jak grochem o ścianę.Hannah dobrze zrobilas.moglas jeszcze dodac ten link do maila.Powinnas pokazac tez tesciowej wykazz lekarzy i co o nich pisza
Najlepiej wydrukuj jesli masz na czym:-)Moze jak ochlonie to przeczyta w koncu,bedzie ja korcilo
szkoda ze nie nagralas tej rozmowy.ona bedzie teraz podejrzliwa,moze sie nie zl;apac