_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
dolaczam sie i dla Wiktorka rowniez impreza sie szykuje dzisiaj ?Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy :-)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dolaczam sie i dla Wiktorka rowniez impreza sie szykuje dzisiaj ?Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy :-)
![]()
Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy i dla Wiktorka z okazji urodzinek :-)
![]()

raz śpią 2 godz raz 40min

Aż się boję co to będzie jak zacznie stawać - będzie stała w łóżeczku przez pół nocy??

Chcemy jechac do centrum handlowego w ndz.ale już nie wiem czy na cały dzień dla małej nie bedzie za meczące
W końcu jwszcze trochę i świeta a my nic nie mamay kupione -nie wspomne o prezentach ,ja nie nawidzę na ostatnią chwilę

:-)I w końcu ulga ....Bo to nie pojete,żeby dziecko tyle dni (4)nie robiło kupy!!!Zupki dostaje i deserki a czasem soczek
to czemu mi nie robi i ma zaparcia???Nowe jedzeniie tak na nią działa?

teraz co bym mogla to zabkowanie
Kiedy przyjdzie ta szczesliwa noc co ja przespie:-)
dla Konradka to bez roznicy im twardszy tymlepiej sie gryzie
tatus ma wolny znow weekend wiec super
mamy duza choinke,tak sie na nia uparlam bo myslalam ze Konradek nie bedzie jeszcze raczkowal a on tak zasuwa ze sie smiejemy ze do swiat to bedzie chodzil

Moze lepiej poczekac do wigilii beda wieksze szanse ze cos z niej zostanie na swieta

jeszcze mam 3 mies i nikogo na mysli dp dziecka
G sadzi ze musze wrocic bo nam bedzie ciezko
jeszcze jedno maciezynskie wezme chyba i tyle