reklama

Majóweczki 2008

Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy :-)
attachment.php
dolaczam sie i dla Wiktorka rowniez impreza sie szykuje dzisiaj ?

reklama
Minka wszystkiego najlepszego dla Julianny z okzaji 7 miesiecy i dla Wiktorka z okazji urodzinek :-)
attachment.php

dołączma się do życzeń:tak:

Mała wstała. dzisiaj spała tylko 40min. No tak tych dzieci jednak nie da się zaprogramować:tak: raz śpią 2 godz raz 40min:tak:

Iwonka a przesłałabys mi też tę książkę?? rybka.p6@interia.pl

Ja okna pomyłam w sobotę. Mma z głowy przynajmniej to. No i kuchnię na glancuś już wysprzątałam. Zostały 2 pokoje i łazienka z kibelkiem. No ale to zaraz przed świętami:tak:

Wiktoria - no ja zamierzam wracać do pracy od wrzesnia. No i wtedy mała do złobka dam. Boję się tego ale to mnie taniej wyniesie niż opiekunka. A tez nie mam żadnej poleconej a w ciemno to brać nie będę jakiejś nie wiadomo jakiej osoby:tak:

Witajcie :-) Mąż wreszcie poszedł do pracy, więc mogę trochę poczytać :-p
Po pierwsze spóźnione życzenia dla małych solenizantów - Darka, Maksia, Julianny i Wiktorka!!
Wczoraj się uśmiałam, bo moje słonko ma teraz zajawkę na siedzenie. Wieczorem położyłam ją spać, a ona pospała może z godzinę i zaczęła płakać. Musiałam ją posadzić w łóżeczku, bo za żadne skarby nie chciała leżeć. I tak posiedziała sobie z pół godziny i poszła spać :-D Aż się boję co to będzie jak zacznie stawać - będzie stała w łóżeczku przez pół nocy??:szok::-D

Wszystkiego naj.. dla solenizantów :-)
pobieżnie przejrzałam książki. na pewno się przydadzą.:-). dziękuję
moja królewna 1/2 h temu wstała.. leży teraz szczęśliwa na podłodze i drze się "ta ta".... do plastikowego śliniaka :rofl:

dziubek u nas pogoda nie nadaje sie na spacer niestety :crazy:
ale wystawilam malego na balkon tam nie kapie :dry:

panna migotka moj maly sie podciaga i sida wczoraj lozeczko poszlo na sam dol hehe masz racje juz widze jak staje wczoraj oparl sie jedna reka o meza drugo o oparcie od kanapy jedna noga na kolana a druga stanol zaraz bam zrobil wiecej tego nie powturzyl czatowalam z aparatem

minka no to chlopaki troche prezentow w tym miesiacu zgarna :-D

Wiki pogoda tak sama i umnie:-D
Dajcie spokój chciałam wyjsc z moimi maluchami ale zobaczyłam ta chlape i nie chce ich narażac -jedno i drugo dopiero co z choroby wyszło ,mały jeszce wczoraj miała goraczkę .Także spasowałam i dzis nie wyszliśmy zreszta jak przez 2 tyg.:-(Mi juz antybiotyk sie kończy ale lekki katar sie utrzymuje :eek:Chcemy jechac do centrum handlowego w ndz.ale już nie wiem czy na cały dzień dla małej nie bedzie za meczące:eek::sorry:W końcu jwszcze trochę i świeta a my nic nie mamay kupione -nie wspomne o prezentach ,ja nie nawidzę na ostatnią chwilę:no::no::no:

Mała mi też dziś dała rano popalic z brzuchem aż wkońcu po Debridacie wycisnęła porzadną kupę:szok::-)I w końcu ulga ....Bo to nie pojete,żeby dziecko tyle dni (4)nie robiło kupy!!!Zupki dostaje i deserki a czasem soczek:tak:to czemu mi nie robi i ma zaparcia???Nowe jedzeniie tak na nią działa?
Czy co?W sumie dodałam do tych samych dań co zawsze troszke indyka zmielonego z gerbera i to wszytsko:eek:

No i jej sie teraz godziny spanai w dzień poprzestawiałay i padła mi razem z Olim hehe -jedno w pokoju u siebie ,drugie u mnie spi :-D:-D:-D
No i dobrze jak spia -ROSNĄ:-)

Co tym facetom pod choinkę kupić odwieczny dylemat:confused2::confused2::confused2::szok:

Kathy, mój chłop się ostatnio rzucił na historię. Dostanie ode mnie książkę prof. Bartoszewskiego i jeszcze Normana Daviesa. Myślę, że mu to sprawi przyjemność.
A ja od niego dostanę wypiekacz do chleba (nie mam niespodzianki, mąż mnie zapytał, co chcę dostać, to powiedziałam ;-)).
Mi jeszcze brakuje prezentu dla babci, teścia i ojca, ale wiem co im kupić więc tylko trzeba pojechać do sklepu. Natomiast moja babcia i ciocia poprosiły mnie, żebym to ja kupiła prezenty moim dzieciom, a one mi oddadzą kasę - i fajnie, bo miałam kilka rzeczy na oku i im kupiłam. Mam nadzieję, że maluchy będą zadowolone (tzn, Mikiemu to jeszcze oczywiście na razie rybka co dostanie).

reklama
Witam dos pozno dzis ale bylam w przechodni zwazyc Konrdka:-)
WSZYSTKIEGO NAJ......DLA JULIANY I ZYCZONKA DLA WIKTORKA:-)
KATHY
kochana ja mam jak ty tylko juz od 7 mies ciazy nie sypiam:angry::angry:teraz co bym mogla to zabkowanie:dry:Kiedy przyjdzie ta szczesliwa noc co ja przespie:-)
Kinia a ja kupilam sage i tez mam misia tylko odblaskowego:-D:-D dla Konradka to bez roznicy im twardszy tymlepiej sie gryzie:-D:-D
Ubralyscie juz choinke??Ja sie nie moge doczekac i chyba jutro ubiore:tak:tatus ma wolny znow weekend wiec super:tak:mamy duza choinke,tak sie na nia uparlam bo myslalam ze Konradek nie bedzie jeszcze raczkowal a on tak zasuwa ze sie smiejemy ze do swiat to bedzie chodzil:-D:-D
I co zrobic z choinka??:sorry:Moze lepiej poczekac do wigilii beda wieksze szanse ze cos z niej zostanie na swieta:-D:-D
Ja staram sie nie myslec o pracy bo jak mam zostawic go z kims!!to mi serce sie kraja:no::sorry:jeszcze mam 3 mies i nikogo na mysli dp dziecka:dry::-D G sadzi ze musze wrocic bo nam bedzie ciezko:dry:jeszcze jedno maciezynskie wezme chyba i tyle:angry::no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry