reklama

Majóweczki 2008

jestem. mała jeszcze śpi. spacer dobrze jej zrobił :-)
my w tym roku nie kupujemy prezentów. dziadkowie tylko małej kupią i wszystko... choć ja jestem zdania, że ona jeszcze nie wie o co chodzi... jej to wszystko jedno, ale skoro chcą.. :-)
udało mi się przestawić niunię na 5 posiłków.. idzie spać ok 21-21:30 i pięknie śpi.. do 6-7. o to mi chodziło:-)
a tak jako ciekawostkę wam podam: ludzie próbują odsprzedawać te miśki. pracownicy allegro jednak są czujni. usuwają takie aukcje.

reklama
Kinia ja mam tak samo i pewnie nie tylko my:dry::-)To do komputera,do kwiatka.pod krzeslo i placz bo zablokuje sie.Najlepiej lubi lustro:dry:Kupilam takie stojace i to byl nienajlepszy zakup:no:caly czas do niego lgnie,dotyka popych bo widzi dzidziusia:-D:-D boje sie ze na siebie zrzuci:szok::szok:ciagle zamykam drzwi i obym zawsze tego pilnowala.....

Wszystkiego naj
dla
Julianny
i
Wiktora.

Kinia- przecież masz już kojec:confused:, na pewno ten z linku jest praktyczny nie zmienia to jednak faktu , ze z takim czymś w pokoju wyglądałabym jak hodowca dzieci ( z tabliczką " proszę nie dokarmiać dziecka" :-p).

Sorry dziewczyny za nieobecnosc ale korzystamy z ladnej pogody prawie calymi dniami jestesmy na dwrzu a jak nie tu u rodzinki to u mamy potem cioci babci itd... malo mam czasu a jeszcze prace musze pisac narazie to co napisalam jest dobrze ciesze sie jak nie wiem tylko zapomnialam o przypisach:dry::dry: i musze powpisywac....

reklama
chciałam się więc tylko przywitać,
w końcu nadrobiłam główny wątek, chociaż muszę Wam powiedzieć, że było cięzko - produkcja postów jak za starych dobrych ciążowych czasów....
u nas na razie wszyscy zdrowi, problemów zdrowotnych brak:tak:
Puchatka, jeśli prośba o dobrą energię jeszcze aktualna to chętnie podeślę
aniol_29.gif

Minka, najlepsze życzonka dla Julianki i Wiktorka
47.gif

Iwonka, ja też codziennie sobie powtarzam, ze następnego dnia umyję już to 1 okienko, które mi zostało, ale po pracy robi się już ciemno i d... zimna...:wściekła/y:
OlaK, nie dziwię, się, że masz kompwstręt, tyle godzin przed monitorem...chociaż w święta odpocznij.....

wszystkim życzę miłego spokojnego wieczorku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry