Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łoł.... nieźle. O aferze słyszałam, o karze nieSlyszalyscie o tej aferze z melanina ? Teraz wlasnie mowili ze skazali na kare smierci odpowiedzialnych za to skazenie mleka tym badziewiem .
Jak ja kiedyś smarowałam małej policzki, bo miała potówki, to pediatra wyskoczyła na mnie z ryjem, że wyglądam na inteligentną i żyję w XXI wieku, a stosuję jakieś średniowieczne sposoby. Na moją odpowiedź, że pomogło uznała, że "to przypadek". I tak czasem Amelkę smarowałam i "przypadkiem" zawsze pomagałonas był podobny problem po antybiotyku i na to pomogła nam właśnie zwyczajna mąka ziemniaczana.

No niestety. Ludzie wiedzą, na czym zbijać kasiurę. Ja za paczkę bebiko daję niecałe 11 zł tutaj, a jak byliśmy w Wiśle dałam prawie 16Właśnie wróciłam z miasta i zrobiłam spory zapas żywnościowy dla Michaśka. Kupiłam mleko, kaszki i deserki, no i przyznaję że jestem zszokowana jakie to wszystko jest drogie.

Cześć!
Sto lat sto lat dla małej Klaudynki!!!
Dziękuję
A ja mykam na serial a potem spać, bo głowa nadal boli. W sumie to dobrze, że mama wzieła Klaudynkę do siebie na dół.
Dobranoc.
A my mamy taki problem. Okąd mała raczkuje ma suchą skórę na kolankach. Wasze maluchy też tak mają??
Slyszalyscie o tej aferze z melanina ? Teraz wlasnie mowili ze skazali na kare smierci odpowiedzialnych za to skazenie mleka tym badziewiem .

Niesia - rzeczywiście to wszystko jest drogie dlatego często gotuję sama małej. Oczywiście czasami coś kupię żeby zmienić menu ale chyba bysmy zbankrutowali gdybym cały czas na słoiczkach jechała
;-), ale fakt kupę kasy na to idzie. Ostatnio Ami podjada moje kanapki, albo je mi z talerza np. ziemniaczki...stoi przy mnie jak jem, patrzy mi w talerz takim wzrokiem, że zastanawiam się kiedy pocieknie jej ślina ;-)

Shanta a ile juz uzywasz??moze poczekaj jeszcze,zadzialaPouciekały gdzieś mamusie
Chciałam jeszcze tylko dodać, że na te nasze suche plamy na skórze pediatra przepisał - kurcze, zapomniałam, niech zerknę - fenistil gel. I nie powiem gdzie sobie to może wsadzić, bo nic to nie działa

wiatjcie dziewczynki.Komp coś szwanował i mąż naprawiał i nie naprawił do końca.Normalka. Marysia biedna marudka.
Dziewczynki mam pytanie. Marysia jak klęczy bardzo często trze buźką po kocyku, trze oczka i czasami ma szorstkie policzki. Do kąpania używamy Oilatum i krem też Oilatum do smarowania. Czy myślicie,że może być to znak alergii. Ma ciągle zatkany nosek.Nie leci jej nic, ale tak jakby jej stało jakiś glut. Użyłam już i wody morskiej i Otrivin i bez zmian. Lekarze w Anglii twierdzą,że ok, że przejdzie.Drażni mnie to,bo ciężko jej oddychać, zwłaszcza w nocy. Może jakieś rady??
Klaudynko sto lat sto lat Kwiatuszku malutki

u nas tez tak bylo kilkanscie tygodni

tez slyszalam ze przejdzie itd az dostal kataru wtedy kolezanka polecila mi ten otrivin child
nam pomogl;-)po 3-4 dniach zniknelo:-)teraz tez jest zima i od ogrzewania wysusza nosek bardziej niz normalnie wiec moze to trwac dluzej

ja przed kazdym jedzeniem i spaniem oczyszczalam nosek;-)
:-):-)Jak nie to moze w Polsce pomoga

dobej nocuni;-)
A nie czyta łam was od 15 stycznia i chciałam z ciekawości nadrobić

Zostawić faseta samego.....

Wyobrazić sobie można......Nie wspomne o prasowaniu

Od progu już 2 pralki nastawiłam prania

Wiadomo po szpitalu jak pachną ciuchy feeeeee

A wczoraj już wogóle było lepeij .Ale zaniepokoiło mnie jedno,że w szpitali wysypało ją na buzi i z a myśleliśmy ,że to po mleku (podałam jej na próbe nan HA i zwykły nan )chę ją troche do butli przyzwyczaić ale nadal karmię.I to okazało sie jest AZS !!!A w szpitalu było strasznie sucho I(grzejniki na cała parę ,i goraco powietrze suche )i mysleliśmy,że może być od tego...ja też zawalony nos mam i gardło przez ten szpital bo w domu mam nawilżac i ciepło,że nawet grzejników nie odkrecam ,a tu taka zmiana

)nauczyła sie robić papa i dosta ła nie wiem czemu tego atopowego zapalenia skóry

I to całym mlekiem .Z tym,że podejrzewam o to przejedzenie .Bo 1,5 h wczesniej zjadła cała miche !!!kaszy

potem 100ml nan-u i mojego cyca

Może to od tego.....

zagladam do łóżeczka co chwila;-).Najgorzej,że by sobie mogła pos[pac a nosek jej przeszkadza mi tez zresztą