Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Dziewczynki mam pytanie. Marysia jak klęczy bardzo często trze buźką po kocyku, trze oczka i czasami ma szorstkie policzki. Do kąpania używamy Oilatum i krem też Oilatum do smarowania. Czy myślicie,że może być to znak alergii. Ma ciągle zatkany nosek.Nie leci jej nic, ale tak jakby jej stało jakiś glut. Użyłam już i wody morskiej i Otrivin i bez zmian. Lekarze w Anglii twierdzą,że ok, że przejdzie.Drażni mnie to,bo ciężko jej oddychać, zwłaszcza w nocy. Może jakieś rady??
Klaudynko sto lat sto lat Kwiatuszku malutki
No własnie moja tak do tej pory miała co jakis czas zawalony nos ale bez wycieków kataru i wogóle za każdym razem pediatra mówiała ,że jest ok a nie wiem co jest tego przyczyną

W nocy żle jej spać było z takim zawalonym noskiem.....A od szpitala ma te wypryski i suchą szorsta skórę na twarzy i dziś UWAGA pojawiły sie na ciele szorstkie plamki czerwone i to jest to AZS????Bo wczesniej nie miała nic takiego a myslałam,że to skaza
A wiecie ,że nie zdążyła m nawet dać jej tych proszków na kolkę bo "ta"ustała
Ale własnie jak to kolka przeszła pojawiłay się te suche policzki i plamki na ciele czy to też alergia???????????????

Jak słyszę to co 2 dziecko ma AZs A mała mi w dodatku to zaczyna drapać po brzuszku i boje się ,że przez swą d nie bedzie spała w nocy(jak wczesniej była kolka to teraz te AZS!!!!!Zakichane!!!!!!!

)Także nie pośmy pewnie ku..............

Jak nie urok to sracza ,dlaczego zawsze na mnie coś takiego trafi?????A pochwalić sie zapomniała -Nela bardzo ładnie zapitala na czterech:-):-):-)
Próbuje też wstawać jak sie czegoś chwyci

Dobarnoc do jutra!!!!!!!

.
za blisko lepiej nie podchodzić
poza tym albo moje dziecko ząbkuje albo chwilami wstępuje w nie diabeł i potrzebne będą egzorcyzmy
.