Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no fakt haha a jak sobie przypomne jak chcialam dac Alan na zlosc rodzinie hehe nawet mialam taki podpis pod suwaczkiem a to wymysli M Darka ja do ostatniej chwili nie wiedzialam jak nawet w szpitalu byl bez imienny w domu dwa dni jak M pojechal do urzedu ale mi chyba przez jakis tydzien imie DArek przez gardlo nie przechodzilam mowilam maly malego synek synkaKinia, ja bym nie dała Jadwiga, bo u nas w rodzinie jest już jedna :-) A tak w ogóle to wczoraj przeglądałam sobie wątek o imionach. Większość dzieciaczków ma inne imiona niż było to na początku planowane:-) Np. Maja Puchatki mogła być Kasią, Julianna Minki Weroniczką, Mikołajek Oli Stasiem, Darek Wiktorii Anatolim albo Jakubem, a Iwonka myślała o Sandrze i Nikoli :-) Moja miała być Alicja albo Agata![]()

, najlepsze, że imienia dla chłopca nawet nie mieliśmy wybranego od początku, jakbyśmy czuli, że i tak będzie Amelia 

Kinia, ja bym nie dała Jadwiga, bo u nas w rodzinie jest już jedna :-) A tak w ogóle to wczoraj przeglądałam sobie wątek o imionach. Większość dzieciaczków ma inne imiona niż było to na początku planowane:-) Np. Maja Puchatki mogła być Kasią, Julianna Minki Weroniczką, Mikołajek Oli Stasiem, Darek Wiktorii Anatolim albo Jakubem, a Iwonka myślała o Sandrze i Nikoli :-) Moja miała być Alicja albo Agata![]()
Moja rodzina do tej pory nie może mi wybaczyć Nikol ;-)
i ten rzucił "Luiza".
U nas drugie miało być Klara, ale ustaliliśmy, że będzie tylko Amelia bez drugiego imienia, bo i tak długo jest, a zdwoma imionami było by jeszcze dłużej, nasza córcia ma dwuczłonowe nazwisko i moje i tatusia, my zresztą też, R przyjął moje i został przy swoim ja tak samo, stąd banalny mój nick Dotka- od Dorota a dwie SS od nazwiska, z tym, że bez polskich znaków, bo moje jest na S a R na Ś
[/CENTER]
To u nas mąż przyjął moje nazwisko. Nie musiałam go nawet namawiać, ba, sam nawet chciał. Nie ma żadnego kontaktu z ojcem, więc stwierdził, że nie będzie nosił jego nazwiska (jego mama ma swoje panieńskie).
, Amelia będzie miała możliwość wyboru i podejrzewam, że jakby miała wybierać zostałaby przy moim ;-)

juz widze jak G bierze noje nazwisko

nie ma szans
juz nawet rozmawialismy
Ja sie zastanawiam,o ile wezmiemy slub czy nie zostac przy swoim bo jego siora (ktorej on nie uznaje)ma tak samo na imie jak ja(ja tez z nia nie gadam i raczej nie bede)Jesli tak zrobie to bede wrogiem publicznym nr jeden dla tesciow

jUZ TERZ VCZASEM NAS MYLA JESLI KTOS COS OPOWIADA

W koncu wymyslil Konradka G siostrzeniec i tak jakos zostalo ale jesli bedzie kiedys dziewczynka to Rozalia i koniec
tez G nie chce tego imienia
jak myslicie jest brzydkie??