kwiateczek
majowa mama `08
Kinia
dasz rade:-)
Oki lece bo czas na zupke i spacerek.Chlapa jest troche ale trzeba do sklepu:-)narka

dasz rade:-)Oki lece bo czas na zupke i spacerek.Chlapa jest troche ale trzeba do sklepu:-)narka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

dasz rade:-)

, dobrze...nie moje rejony 

, a co Ty jazdy doszkalające bierzesz??? pamiętam, jak po zrobieniu prawa jazdy nie jeździłam za dużo, jedynie jako tzw niedzielny kierowca, czyli imprezowy i jak po kilku latach miałam wsiąść w auto to całą noc i poprzedni dzień miałam sensacje żołądkowe...a później jak już poszło to idzie, uwielbiam jeździć, ale miałam chwilową przerwę, tzn bałam się jeździć jak Ami była maleńka, bo nie mogłam jej wpiąć z przodu ze względu na poduszkę i musiałam wozić tylko z tyłu

a już napewno bardzo pomocny
ale za to piwka się nie napiję, ale pewnie inaczej by się nie zgodził.Napewno będzie dobraDobrej zabawy...:-)