reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Ola mi czasem wydaje się, że reinkarnacja istnieje, zresztą w wiele nieudowndnionych rzeczy wierzę, pewnie dlatego, że uwielbiam czytać tego typu książki

Iwonka, sama nie wiem co miałoby to zmienić- pewnie tyle, że będzie tego mniej na pierwszy rzut oka, zresztą już się w to nie mieszam, nie przeszkadzało mi jak było, nie będzie mi przeszkadzać jak będzie :tak:, ja ugodowa jestem ;-):-)

reklama
Odnośnie podziału wątków, to ja się podporządkuję. I tak z trudem obrabiam główny i pare najświeższych. Zrobicie, jak uważacie;-).

Kinia ale sa takie watki...i masz racje.

A taki podzial to by jeszcze bardzie zwiekszyl ilosc nowych watkow,oprocz naszego Maja 08 sa tez na bb takie dzialy i tam tez mozna dowiedziec sie o skazie ,o diecie i ladnej mamie ,o niemowlakach itd.....Dla mnie to robienie wlasnego forum w istniejacym juz forum.Ja tego pisac nie bede do admina.Jak ktos chce niech napisze.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, proszę mi tutaj z wiekiem nie wyskakiwać!!!!! Każdy ma tyle na ile się czuje- zapamiętać!!!;-)
popieram :-)
kurka trzydziecha mi niedługo na kark wskoczy .. :baffled:

Odnośnie podziału wątków, to ja się podporządkuję. I tak z trudem obrabiam główny i pare najświeższych. Zrobicie, jak uważacie;-).
ja w gruncie rzeczy też :tak:

Ja w takim razie źle zrozumiałam kangurkę, myślałam, że Ona nie proponuje robienia "podforów", a zrobienie kilka tematów, w których poprostu będziemy poruszać te wątki, ale w jednym nie w kilku :tak:

a Ami teraz powyciągała mi po całym pokoju swoje ciuszki z kupki do prasowania

Kinia ale sa takie watki...

A taki podzial to by jeszcze bardzie zwiekszyl ilosc nowych watkow,oprocz naszego Maja 08 sa tez na bb takie dzialy i tam tez mozna dowiedziec sie o skazie ,o diecie i ladnej mamie itd.....Dla mnie to robienie wlasnego forum w istniejsacym juz forum.Ja tego pisac nie bede do admina.Jak ktos chce niech napisze.
zgadzam sie jak dla mnie wszystko jest w pozadku...
bo bedzie tak ze bedziemy pisac jednego posta na kilku watkach
moje dziecko jadl spagetti ( rozwijamy dieta naszych dzieciaczkow) ale bolal go brzuszek (zdrowie naszych dzieci) i ma jakas wysypke ( skaza bialkowa )

jak dla mnie tak jest wszystko czytelne i powiem wam ze zadko wracam do nie ktorchych stron a jesli juz co szkodzi zapytac jeszcze raz :baffled:

komunikat dla warszawianek:
między 12-13 zagrożone rejony to bemowo, żoliborz, nowa praga. jak ognia unikać samochodu - nie wiem jakiej marki, ani jakiego koloru - z literą "L" i z babą w okularach za kierownicą ;-)
No Praga to moje rejony ale i tak nie wybieram sie nigdzie ,bosmy jeszcze pod chorowane :-pPowodzenia:tak:
Witam po krótkiej przerwie. Jakoś nie mogę się tu wpasować i nawiązać z Wami kontaktu. Może to dlatego, że jestem najmłodsza?
No nic, poczytałam Was i spróbuje cos napisać.

1. Ja przyjełam nazwisko męża i w sumie było mi to obojętne ale fajnie by było nadal miec swoje.

2. Co do imion to u mnie miała być Diana, ale moja teściowa przekabaciła męża, że to niby staromodne itd. no i nagle zmienił zdanie i jest Klaudia. Wywalczyłam na pocieszenie na drugie Diana.
A gdyby był chłopczyk to miałby na imię Filipek, Krzyś (To drugie to po moim braciszku
[*] )

3. Fajnie, że niektóre wątki został połączone, bo jak dla mnie za duzo ich było.

4. Wszystkiego dobrego dla Ani, Nataniela i Krzysia.

Na koniec napisze, że chyba zaczynam wierzyc w piatek 13 - mój tata wpakował się w niezłe kłopoty. Nie wiem co teraz będzie i tak bardzo współczuje mamie.
Pisz,pisz.Czasami tak jest ze nie nadazy sie za wszystkimi i do tego zeby jeszcze kazdemu z osobna odpisac:baffled:Tak jak dzis to tu maraton postow normalnie :-p
Przykro mi z powodu braciszka:-(a co sie stalo jesli mozna wiedziec:confused: Wspolczuje twojemu tacie i mamie,mam nadzieje ze z klopotow szybko sie wyplacze:tak:

hej dziewczyny jestem od niedawna na forum i mam pytanko czy moge do was dołaczyć też jestem mamą majową córeczka urodziła się 25 maja waga 3990 58dł

Witaj potrojna mamo! :-):-):-):-):-)

Panistepelek, myślałam że Klaudynka, bo na początku tak pisałaś.:-) W spisie dzieciaczków też jest Klaudynka.
Ja tez tak myslalam,bo to sa dwa rozne imiona chyba.Ja mowie na swoja Klaudisek:-p albo Duśka :-D:-D:-D:-D

No Praga to moje rejony ale i tak nie wybieram sie nigdzie ,bosmy jeszcze pod chorowane :-pPowodzenia:tak:
dziękuję.

co zrobicie będzie dobrze.
ja generalnie jestem za jak najmniejszą liczbą wątków.
a jak ktoś się o coś zapyta na głównym to zawsze można go potem odesłać do pobocznego. przykład: nie wiem co na obiad. ktoś rzuca propozycję i mówi, że był przepis na gotowaniu. z mojej strony sprawa podziałów wyczerpana. już się nie będę wtrącała :tak:

a teraz coś o jedzeniu. kwiateczek narobiła mi smaku na śląskie z sosem grzybowym. sos wyszedł pierwsza klasa, ale kluchy mi się rozwaliły. buuuu :baffled:

dziewczyny, proszę mi tutaj z wiekiem nie wyskakiwać!!!!! Każdy ma tyle na ile się czuje- zapamiętać!!!;-)
No wlasnie,ja sie czuje na mniej ale nie ukrywam ze chcialabym miec teraz tak ze 25 lat,:-p
Qna ja nie mogę dziś...normalnie szlag mnie trafia, Amelia otwiera sobie klapkę od dekodera i próbuje kartę wyciągnąć...śmiejemy się, że nasza Córa jest bardzo techniczna...wczoraj włączyła sobie telefon R, który specjalnie wyłączył, nie mam pojęcia jak jej się to udało- no napewno przez przypadek, ale dość szybko- wspomnę, że to mały komputer HP-ka ten telefon i wcale łatwo nie jest go włączyć

Boszzzzz, ale mam dziś wenę na pisanie- przepraszam, że zawalam tyle miejsca :zawstydzona/y:
Klaudia tez za karte z dekodera sie zabiera,majsterkuje tez przy dvd ,starym video.W dekoderze przelacza sama programy naciskajac te guziczki:sorry2:Jak ktos tylko siada do kompa to ona pierwsza leci i chce na klawiaturze pykac,lub stoi na lozku ktore jest obok biurka i majsterkuje przy monitorze,a wogole to patrzy w niego co sie tam dzieje,szczegolnie jak tatus gra w jakies gry:-DTelefon kom chowam przed nia bo gryzie mi ekran:sorry2:

A chyba zarazilas dzis wszystkie dziewczyny wena na pisanie :tak:

reklama
wideze że poruszyłyście temat latrk ja mam (31) iwonko2006 to my jeden rocznik ale ja sie na tyle lat nie czuje

Do góry