reklama

Majóweczki 2008

Ogromne ucałowania dla małych jubilatów!!!

Kochane, jestem zmęczona, nie mam siły pisać na BB, a tu pracy oczywiście trochę też jest. W weekend zostaję sama z maluchami, będzie ciężko. Postaram się znaleźć dla Was trochę czasu, wybaczcie nieobecność.

Aha, duże zlecenie odesłane, dziękuję za trzymanie kciuków.

reklama
Witam Was,
STO LAT STO LAT DLA ZUZI I SZYMCIA
my już po obiedzie, a raczej ja bo Zosia wzięła dwie łyżeczki pysznego rosołku i na tym skończyła swój posiłek:baffled: .Poczekamy do przyjścia taty może do tego czasu zgłodnieje. Ja dziś na basen znów:-). Powiedzcie mi, ile u Was kosztuje pedicure z położeniem żelu u mnie 90 zł to dużo? Umówiłam się na wtorek już się nie mogę doczekać:-)
Olu, wcale Ci się nie dziwię że jesteś zmęczona Ty tylko ciągle pracujesz:sorry2: ciekawe jak ja wrócę w czerwcu to już wogule zero prywatności, jak się rzucę w ten wir pracy:sorry2:
Dziubek w policji fajna fucha w końcu to państwówka, oby nie 13 posterunek:-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ZUZI I SZYMONKA!!!

Własnie mała mi usypia i nie za bardzo jej to idzie .Jakoś wymarzłam na spacerze bo pogoda w kratke jak słonko zajdzie zimno az nos i rece marzna a jak wyjdzie ciepło i badz tu madry jak się ubrać a co dopiero mała aby nie zmarzła????:confused::baffled:
Kurcze taka jakas senna jestem ,że nic mi się nie chce:sorry2:
Wogóle mam ochotę gdzieś wybyc z domu sama bez dzieci a nie wkółko to samo do znudzenia -wkońcu zdziczeje od tych kupek i zupek!
Muszęcos z tym zrobić wyjsc do ludzi albo ludzie niech wpadna do nas .Dobrze,że mama za ponad miesiąc jak dobrze pójdzie wyprowadza sie dpo siebie :-)
Bedzie można kogoś zaprosic i bawić się do rana:tak::tak:;-)
Zmykam zobaczyc jak małej spanie idzie....

dla wczorajszych i dzisiejszych małych jubilatów sto lat dużo zdrówka szalonego i radosnego dzieciństwa i przyjaznego świata stojącego otworem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

moje dziecko śpi juz ponad dwie godziny jak nigdy źle to wróży na wieczór
Ola Ty mróweczko podziwiam że pośród pracy dzieci znajdujesz jeszcze czas żeby zajrzeć na BB :tak::tak:
dziubek
spróbować zawsze warto a nuż się uda :tak:
Kathy no to za miesiąc będzie wielka imprezka u Ciebie :tak:

Miłego popołudnia majóweczki:tak:

No i z tą pracą kicha. Mam podzwonila tu i ówdzie i okazało się że miejscuwa już zaklepana tylko musieli ogłoszenie dać dla świętego spokoju:wściekła/y: teraz to tylko znajomości sie liczą. \nic będę szukać dlaej. |Do września mam jeszcze troszkę czasu;-)

Olu - ty to mrówka jesteś. \podziwiam Cię:tak:

Kathy - łączę się z Tobą. Też już mam dość siedzenia w domu. Poszłabym gdzieś bez dziecka. Zrelaksowała się...

kwiateczek - O sielance to ja nawet nie marzę, bo wiem, że nie może zawsze być dobrze. Ale rozwiązanie tego problemu spdawiło, że mogę w pełni cieszyć się córcią i wiosną.

Polka - Nie wiem ile u mnie kosztuje położenie żelu ale akryl to wydatek około 100-120 zł.

Ja nigdy nie używałam chust ale wydaje mi się, że sa lepsze od tych takich nosidełek. Ja dostałam dwa ale dla mnie sa do bani. Noszac w nich Klaudie nic nie mogłam zrobić.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ZUZI I SZYMONKA!!! Duzo zdrówka i słonka

Córcia śpi więc ja zmykam umyć podłogę.

Witam sie popoludniowo:-)nie dawno wrocilismy z basenu:-)Kondzio mial super zabawe:tak::-):-)napil sie pare razy wody a pozniej to juuz swiadomie to robil:-D:sorry:jutro tez pojedziemy:tak:padl przed 16 co sie nie zdarza:no::-)

Hej dziewczyny dziękujemy ślicznie wszystkim za życzenia:-):-):-) dziś dzień wspomnień i nie moge w to uwierzyć jak to było i mineło Uroczyste świętowanie bedzie w niedziele ale i tak dzis była u nas caly dzien prawie bratowa z malym Tomkiem wiec też sobie zrobilyśmy świeto Ja niestety nie w formie od wczoraj spuchla mi pięta i nie moge za bardzo chodzić jeszcze teraz coś mnie bierze glowa peka wieczór mamy sobie spedzic rodzinnie mama tatuś i Zuzia a pózniej sama mama i tatuś oby na razie musze lecieć papa

Cześć dziewczyny!
Wpadłam tylko zameldować, że żyję i uściskać was wirtualnie. A małym roczniakom obecnym i zaległym życzyć wszystkiego, co najlepsze :tak:
Sorki, że tak rzadko się ostatnio udzielam, mam trochę młyn w życiu, ale jak tylko wszystko się unormuje, znowu będę na BB przesiadywać :-) Buźki

reklama
syliwa - W takim razie życzę udanego i miłego wieczoru.
Urodziny mojej córci wypadają w piatek ale imprezke też będę robić w niedzielę.

Dziewczyny, możecie polecić mo\i jakies fajne filmy bo wszystkie które miałam zostały już obejrzane?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry