Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i zastanawiam się, co jej ubrać, bo raczej żadne piękne, wyjściowe ciuszki nie wchodzą w grę.
Chyba bardziej jej smakuje niz z bobovity.
Dobrze że na fest jej nie obudziła. Właśnie upolowałam jążeby dziecka mi nie ruszała;-)

Nie wiem co jej nie chciało sie spać czy co?
:-)

tylko z meżem ale A mi zapowiedział,że może wszytko sie u nas wyjasni i ruszymy z budową (może w czerwcu juz bedzie nowy plan zagospodarownia:-):-):-))Ale nie chce sobie znowu nadzieji robić .A tak chociaż w tym roku sobie działkę ogrodzimy i posadzimy jakieś drzewka.a jest co ogradzać mamy do postawienia 300 m plotu

Bo działeczka dosyć spora:-)

maly idzie na noc do tesciowej bo ja za Boga nie zdaze... 

tylko uczulenie nastepuje poprawa wiec mamy dalej tak sie zywic i smarowac jak do tej pory

no i oby z ta budowa wam ruszylo w koncu bez problemow.
Idziemy teraz na ogrodek lazic na czworaka po trawie 
Potem zabieraja mi starsze dziecko do babci na noc.
gratki dla KlaudusiMoja Klaudia dzis drepta po kilka kroczkow :-) Moze zacznie chodzic na roczekIdziemy teraz na ogrodek lazic na czworaka po trawie
Potem zabieraja mi starsze dziecko do babci na noc.
![]()
widze ze chyba ostatnio u dziadkow na noc nie było tak żle skoro znowu mala sie wybiera ;-)
jutro sadny dzien a pojutrze bibka hihih
Może wreszcie coś zacznie pić, tylko nie wiem co jej dać żeby nie zniechęcić. Na razie pije tymbarki - jabłko z brzoskwinią i jabłko.