iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zobaczcie jakie sa cuda do ozdabiania tortow barwniki spożywcze - spray, barwniki w płynie, w proszku, nabłyszczacz do czekolady
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widziałam to podczas moich oszukiwań. Niezłe, psik i gotowe.Zobaczcie jakie sa cuda do ozdabiania tortow barwniki spożywcze - spray, barwniki w płynie, w proszku, nabłyszczacz do czekolady
nie zle to malo powiedzianewidziałam to podczas moich oszukiwań. Niezłe, psik i gotowe.

nie wiedzialam ze tak duzo barwnikow istnieje
wraz z nia ta wysypka wyszla ale teraz to masakra
no nic,kolezanka do mnie zadzwonila ze jej synus tez ma,byla wlasnie w szpitalu i podobno to jakis wirus ktory sam przejdzie po kilku dniach
zobaczymy
takie śliczne torty że i ja się podepnę z życzonkami:-):-)Tort dla Szymonka
![]()
Tort dla Tymka
![]()
polka- serdeczne życzenia z okazji rocznicy ślubu
![]()

ja chciałam sama zrobić Majce torcik ale ponieważ u nas imprezka z przyczyn obiektywnych trwała od piątku do niedzieli to się nie rzucałam na robienie tortu
ale wstaje o 8
bedzie juz jedna rano drzemka
za to muszę pochwalić moją córcię że od jakiegoś tygodnia śpi już tylko w łóżeczku i w nocy jest może z jedna pobudka więc zaczynam po troszku się wysypiać 

i może któraś podrzuci trochę słonka bo znowu się chmurzy

Coraz bardziej się zastanawiam nad tym tortem, ufff dałyście mi do myśleniaHannah co do żeli na dziąsełka to u nas bardziej sprawdził i sprawdza się dentinox tylko że kosztuje ok. 20 zł![]()

no to sie wscieklam,musze sprawdzic kiedy wyslalam i czy reszta doszla
przykro mi ze Igusia nie dostala:-(
Migotka a jak smakowala ta wasza krowka? Ten wierzch sam?
).
Gratuluję! Ja chciałabym chociaż ręczniczek wygrać
Chociaż 100 000 też bym nie wzgardziła hehe.

o 11.30 Kondzio sie obudzil i do po 1ej caly czas plakal:baffleD:normalnie nie wiem co mu bylo
potem w koncu usnal i spal do 5ej,dalam mu butle i spal do 7.30:-)ale ja spalam ok 5 godz
nie wiem co mu bylo ale tak wyl ze