Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziś chyba będzie gorąco, a my siedzimy na naszym kochanym blokowisku. Wczoraj zaliczyłam dentystę i oprócz tego, co wczoraj mi robiła (zapłaciłam 170 zł
), znalazły się jeszcze 2 dziury do roboty. A na początku roku miałam przegląd i wszystko było ok. Strasznie mi zęby szybko lecą, ciągle muszę biegać do dentysty. A teraz jeszcze bardziej przez ten aparat 

ale pogody nie mamy,mialo byc goraco a tu zachmurzone niebo i chlodno jak na razie,jutro ma ponoc padac w calym kraju i burze maja byc,sobota ochlodzenie a w niedziele urodziny Klaudii ale jak pogoda nie dopisze to bedzie kiepsko.Bedziemy sie w domu kisic.Balonow mamy cala mase 

chodzi i steka,boshhhh
wysypka nadal jest

do dentysty chodze raz na tydz co najmniej,tutaj sie trzeba umawiac i zadko sie zdarza wizyta tak szybko
mialam taka karte wazna d 16go maja gdzie leki na recepty,wizyty u dentysty byly za darmo
dostaje sie ja jak sie jest w ciazy albo jest bardzo niski dochod na rodzine i wtedy nikt nie placi:-)dzieci do 16go roku i starsi powyzej 60 roku tez nie placa ale tylko te na recepte;-)teraz mi sie skonczyla,biiida
jesli chodzi o ciazowa to data jest rok do przodu od planowanego porodu,ja mialam termin na 16go maja
szkoda wze Polsce takiego czegos nie ma bo to masakra placic tyle za leki
ja to jestem juz uzalezniona wiec chyba na snie nawet a zajze

wczoraj jak bylam w pracy chcialam wejsc na internet przez telefon ale nie moglam sie polaczyc
watkow jest docs sporo a my piszemy na kilku i tak
nowe emotikonki by sie przydaly.takie duze jak ktos tu czasem wstawial:-)nie wiem jak je sciagnac

ahhh...