Hej dziewczyny przyszłam tylko zameldować że my chorujemy

infekcja wirusowa ,bakteryjne zapalenie gardła, katar lejacy sie obficie i gorączka
Zarazila sie od młodej cioci prawdopodobnie tyle ze ona jeszcze wtedy nie wiedziala ze jest chora Nie spodziewałam sie tegoo tej porze a tu masz Kolejna noc przed nami oby lepsza niż poprzednia ...
Co do kupek to Zuzia ostatnio robi 3-4 na dzień jak jest zdrowa i dosyć gęstej konsystencji wiec na pewno nie biegunka I też pachną ostro Po tym zresztą najczęściej poznaje że zrobiła bo jak przejdzie to czuć Chyba nie mieści sie w tym brzuszku tyle i musi cześciej Wszystko byloby ok gdyby dała sie przebrać normalnie a tak to mnie doprowadza do rozpaczy jak ich jest tak dużo Czasem zrobi jedna ale to wyjatkowo Dziś tak było bo mało jadła i nie chciala mleka
Dotkass w ciąży są Vanessa, Gloria i Kimel Powinnaś kojarzyć bo to stare ciążowe towarzystwo
My mieliśmy jechać w niedziele do zoo a tu plany nie wypala tydzień w domu mamy siedzieć Zuza chyba dostanie nerwicy a ja razem z nia a ona już umie dopominać sie pola dzwi sie otwieraja to w tempie ekspresowym jest przy nich
Dziubek ja tak wstawalam co 2 godziny przez jakies dwa miesiace ostatniego karmienia Tragedia U mnie chodzilo o to że była głodna po części ale pierwsze to też chyba przyzwyczajenie do pocyckania A twojej Zuzi pewnie brakuje właśnie tego ssania Może czasem daj jej samej wody Moją tak oduczyłam jeść w srodku nocy i ogólnie budzenia sie wcześniej niż o 4 Chyba jej ta woda nie smakowala i stwierdziła że nie warto sie budzić A ja sobie nie mogłam poradzić z nawałem pokarmu tego ostatniego i bralam przez kilka dni Bromergon poszlo wtedy bezboleśnie
Chyba bede sie zbierać bo Zuzka niby śpi a rzuca sioe co chwila ale już nie ma tak wysokiej goraczki