reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dla mnie to nie do pomyślenia, niektórzy rodzice nic nie widzą tylko swoje dzieci...koszmar, ich nawet jak sypną czy zabiorą zabawkę są ok, ale jak już obce dziecko zabierze coś ich dziecku czy inny rodzic zwróci uwagę to zaczyna się mądrzenie itp. Dzieci w piaskownicy bawią się wspólnie wszystkimi zabawkami, Amelka uwielbia cudze, swoimi bawi się tylko w domu, dziś jakaś babacia była z wnuczką usiadły w kącie ze swoimi zabawkami i...rozumiem dziecko, ale babcia nie pozwoliła Amelce dotknąć zabawek wnuczki, przeżyłam :szok:, dla mnie to dziwne, jakieś dzikusy wyrosną z tych dzieci i to przez rodziców i babcie :sorry:

reklama
No niestety ,sa takie mamusie ze nie pozwalaja dotykac obcym zabawek,nasze zabawki ktore bierzemy sa dla wszystkich dzieci i nigdy nie zabronilam innemu dziecku sie bawic nimi.A chyba palenie jest tez zabronione na placach zabaw,tak jak w innych miejscach publicznych

Bylismy teraz na poczcie wyslac paczke i w sklepie,kupilam sobie ogorki i tak pachna ze az u mnie w pokoju czuc a to z 8 metrow dalej od kuchni.Klaudia ni chciala spac i dopiero niedawno zasnela jak wrocilismy,na dworzu za duzo wrazen i nie ma mowy o spaniu.Mam nadzieje ze sie szybko obudzi zeby wieczorem nie szalala dlugo.A moja Vanesska nie chce jesc nawet swojej ulubionej zupki,no szlag mnie trafi!
.
Hannah wspolczuje,mnie jakos sie zawsze udaje i wszystko zawsze jest ok na allegro.Kiedys kupilam golf od tej samej firmy co japan style tylko wczesniej byli pod innym nickiem,zreszta maja ich kilka i przesylka doszla cala i szybko.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mające zwykłego kompa, gdzie macie stację dysków. Na biurku mi sie nie mieści, mam na takim regaliku , ale mały skubaniec dosięga i resetuje, włącza-wyłącza. Nauczyłyście już pociechy, ze nie wolno? Mój wie, ale pokusa silniejsza.

Moj wylacza mi komputer od razu z gniazdka:baffled:ostatnio tez znalazl stacje dyskow i ciagle szufladke otwiera i ciagnie jak sie wysunie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było.
Nawet jesczcze nie nadrobiułam co napisałyście. mam teraz full spraw na głowie. Nawet nie wyobrażacie sobie jak mnie oszukano na allegro.
Babka miała ponad 500 pozytywów, była super sprzedawcą, pozbierała kasę i jak narazie zgłosiło się ponad 300 naciągniętych ludzi:szok:, a to pewnie nie wszytko.:no:
Wsród nich ja:crazy: Kupiłam sukienkę, dużo pieniędzy to nie było, ale grosz do grosza i uzbierała niezłą sumkę.
Druga niewiarygodna historia na szafa.pl kupiłam od dziewczyny najszyjnik, zapłaciłam 3 tygodnie temu i NIC, przepadło. Już taka jestem wpieniona, odnalazłam jej matkę, bo gówniara mi się śmieje w twarz:wściekła/y:. Z matką też ciężko się dogadać, ale chociaż spokojniej przebiega rozmowa.
Odnalazłam inne poszkodowane i co się okazło, znalazłam kontakt do dziewczyny, która w tym samym czasie znalazła się w identycznej sytuacji. Te same teksty małolata puszcza, więc dałam jej kontakt do matki, może mamusia przejży na oczy że córeczka robi w konia ludzi i kasuje za to kasę.:wściekła/y:
Nie popuszczę tego, choćbym miał jechać na mazury:crazy:
Wyobraźcie sobie że rozmawiam z tą dziewczynką i pisze do niej że w tym samym czasie zostałam oszukana na allegro.
A ona do mnie pisze: " Czy ta złodziejka ma nickAleksis2009(specjalnie to podkreślę)"?:szok::szok::szok:
A ja na to że TAK. Szlag jasny, ale zbieg okolicznośći. :shocked2:
Patrzcie na to!!!! Informacje o Użytkowniku aleksis2009 - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Musimy teraz sobie nawzajem pomagać w dówch sprawach. W kupie siła.:tak:
Ciągle mam cichą nadzieję że baba się opamięta i przyśle te rzeczy, bo gdzie niegdzie między tymi strasznymi komentarzami są jakieś pozytywy.

Ja mysle ze doniesienie na policje powinnas zrobic,ci ludzie czuja sie bezkarni:no::no::no:ja jak juz kupuje to od tych co maja bardzo malo negatywow a ta ma praktycznie pol/pol:no:nie kupilabym nic:no:i kupuje zawsze przy odbiorze bo chociaz dostane co chce.prosze zawsze tesciow o sprawdzenie ale oni nigdy nic nie sprawdzili:baffled:ale jak narazie to spoko,raz tylko zapomnieli te barierke do wozka dolaczyc ale szybko przeslali ale coz ztego jak dodatkowy koszt wysylki tutaj byl:sorry:no coz,bylo minelo

Dotkass brak słów na niektórych rodziców... ja nie tak dawno temu będac na placu zabaw zwróciłam kobiecie uwagę, ze pali zaraz przy zjeżdżalni gdzie zjeżdżało mje dziecko a ta wieśniara do mnie jeszcze z mordą że ona tam mieszka dłużej niż ja i że ja jej nie będe mówić gdzie ma palić :wściekła/y:
W miejscach publicznych nie mozna chyba palic:no:moze mieszkac tam 10 pokolen ale to nic nie da,tym bardziej na placu zabaw dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja to bym nie wiem co jej zrobila,chyba stanela na przeciw niej i zadzwonila po staz czy policje:evil:pewnie by szybko uciekla:-D:-D:-D
u nas tez jak ide z Kondziem do parku to w tej strefie zamknietej dla dzieci ciagle pety leza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przychodza jakies idiotki z dziecmi i zucaja jak obok kosz jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a Kondzxio chgodzi i zbiera pety:no:musze to gdzies zglosic niech tabliczke z zakazem palenia powiesza czy cos:no:

wiecie ze ten moj niedobrelec na spacerze nie usnal:shocked2::shocked2::shocked2:2 godz lazilam a on nic:no:zglodnialam i poszlam do mcdonalds i jeszcze wsunal kilka frytek.przyszlismy w koncu do domu,zjaqdl zupe i teraz dopiero spi:sorry::sorry::sorry:
ja tez chyba sie poloze bo ostatnio znow sypiam baaaardzo tragicznie:-(

Tak nawiązując do palenia .
Jak byłam w ciąży to na przystanku autobusowym pod znakiem zakazu siedziała dziewczyna i paliła papierosa .Drażnią mnie takie rzeczy więc zwróciłam jej uwagę . I przeżyłam szok , bo powiedziała ze nie zgasi :szok: szkoda tylko ze żaden radiowóz tamtędy nie przejeżdżał :-(

Hannah oglądałam u niej kiedyś sukienki :szok::szok::szok:

Echhh... znowu kilka stron nadrabiania...
u mnie dzis i wczoraj całkiem ładna pogoda, tylko jak słońce schowa się za chmurke to chłodno się robi i wiaterek zawiewa.
Córcia ucina sobie właśnie druga drzemkę.

pisałyście cos o salariu... Ja nigdy nie byłam bo jakoś mi szkoda kasy. Samoopalaczy też nie uzywam, bo boję się, że źle nałoże i bedę w ciapki. Więc moja opalenizna powstaje głownie jak np. pielę warzywo czy zrywam truskawki.

A my wczora wreście otworzylismy sezon grilowy. :D

Mamita moglaś sobie wziąsc panele z montażem gratis u nas we wszystkich sklepach tak jest oprócz marketów budowlanych a cena taka sama :tak: To ich az tak dużo że maż musi miec pomocnika?

Iwonka zauważylismy a jak myślałam że ci sie dziewczynki mocno pochorowały bo pisałaś ostatnio że je coś bierze

Puchatka u nas Zuzia jak zaczela chodzić to też tornado a teraz po 2 miesiącach to na rączki by poszla czasem a teraz już przy tej chorobie to strasznie
przedpokój 3m na 2m i na każdej ścianie drzwi:eek: U nas w okolicy nie słyszałam żeby montaż był gratis:szok:

Kurde coś źle nacisnęłam i zacytowałam sylwie.:no: Przepraszam.
U nas nie słyszałam o montażu gratis? A gdzie tak robią? Przedpokój mały ale mężowi po prostu sie nie chce-musi mieć pomocnika i wspomagacze (czyt. piwo):eek:

Panistepelek pozno cos ten sezon grilowy:-p u nas byl juz chyba w kwietniu:cool2:

A co polecacie na grila ? Dajcie jakies przepisy na pyszne mieska ,moze cos znacie czego ja nie znam.Na watku z gotowaniem jak cos to wrzuccie:tak:

Moja tez lewus do roboty w domu,2 lata czekalam az mi powiesi zyrandol bo tak to prowizorka wisiala taka z kabla i zarowki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:az wreszcie wziuelam sama sie zlapalam za to i nagle jak R zobaczyl to wtedy do mnie z tekstem,daj spokoj ja to zrobie i zrobil:sorry:tak jest ze wszystkim a teśc 10 lat przyczepia listwy podlogowe ktore leza na balkonie .:eek:Jak zyl moj tata to zawsze moglam na niego liczyc i zrobil co poprosilam a teraz za kilka dni 1 rocznica jego smierci i niestety juz mi nie pomoze:-(,musze brac obcych ludzi i placic za robocizne.:no:

reklama
No mój Tata też złota rączka ale odkąd ma wszczepiony stymulator serca ( jest po 3 zawałach i ma cukrzycę) to już klęska... A młody Ci jeszcze bo dopiero 54 lata:sorry:

Do góry