reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hanna jak sie wchodzi na jej strone to ma 541 chyba pozytyw 260 negatywow-duuuuuzo:no:
Te 260 negatywów jeszcze nie było jak kupowałam sukienkę, dopiero jak się posypały pod koniec maja, to teraz wszytscy już polecieli. Tak jak kupowąłam miała same pozytywy, dtaego tym się chyba nie można sugerować. Po prostu miałam pecha:zawstydzona/y:

reklama
Dla własnej pamięci :tak::-), w sumie to dla potwierdzenia, bo pękła nam ostatnio gumka :-p, drugie po cc mogę zacząć planować dopiero po dwóch latach dla swojego bezpieczeństwa :tak:;-)
bezpiecznie jest urodzić po 2 latach, czyli zajść możesz zajść w spokojnie w sierpniu tego roku.

kwiateczek- a dlaczego musiałaś sama płacić za barierkę, na własny koszt powinien przesłać.
Ja mam jednego negatywa od czuba co mi przesłał złachany kombinezonik niby w stanie bardzo dobrym. Z drugiej zaś strony jak kupowałam wyprawkę to przyszło prześcieradło w nie takim kolorze ( ale i tak ładnym). Napisałam maila tak tylko informacyjnie, facet zadzwonił, przeprosił i zaproponował wymianę. Nie zgodziłam sie, bo by mnie przesyłka za drogo wyszła. Zaproponował wiec , ze wyśle nowe na swój koszt bez odsyłania starego. No to sie zgodziłam :-p

My o 19 jeszcze wyszlismy na plac zabaw, Miku tak sie zmeczył pchaniem rowerka, ze ledwo sie trzymał w kąpieli, jak pijak się zataczał i bujał na boki. Padł po butli.

szopek - Fajnie musiał wyglądać Twój Synek jak tak sie "potaczał"

Ja nie mam swojego allegro i w ogóle rzadko tam zaglądam. jak już chcę coś sprzedać to moja siostra to robi.

A właśnie. Wiem, że nie jestem z Wami tak zżyta jak wy między sobą, ale może mogłabym Was zaprosić na NK

Witam Was wieczorowo,
mój mąż już śpi:sorry: ale nie ukrywam że oczy też mi się kleją więc idę spać bo o 7 pobudka dziś ledwo zwlokłam się z wyrka:eek:
Miłego wieczorku, jutro poczytam co naskrobałyście bo aż 3 strony:szok:
Pa pa idę luli:-)

witam

Ostatnio rzadko zagladam na bb bo brakuje mi czasu.
Wczoraj zostawilismy Anie u babci :-( Odbieramy ja w piatek. Strasznie za nia tesknie :-:)-(
Ania ma wielka radoche bo u babci jest pies, ktory jej na krok nie odstepuje. Ania go co chwile oblapia albo wjezdza w niego pchaczem :wściekła/y: Raz tylko na nia warknal ostrzegawczo i zaplakala. Mialam nadzieje, ze to ja troche odtraszy od dreczenia go ale niestety nie :confused:

Hannah zglosilas sprawe na policji??? Masz szanse odzyskac kase od allegro??? Kilka lat temu wiem ,ze byl jakis program ochrony kupujacych i byl jakis limit zwrotu kasy ale jak sprawa sie zajela policja.
Ja kupilam kilka lat temu nokie na allegro. Z nokia to nie wiem co mialo wspolnego bo wszystko nie oryginalne bylo i tel zle dzialal :wściekła/y: Wystawilam negatywa, oczywiscie dostalam zwrotnego. Udalo mi sie sprzedac ten zlom w komisie i oczywiscie stracilam kilakdziesiat zl :wściekła/y:

Polka glos oddalam kilka dni temu. Gdzie mozna ogladnac te 50 najlepszych zdjec???

z grila polecam cebulke zawiniętą w folie aluminiową i ziemniaki pokrojone w plastry i posmarowane masłem i także owinięte w folię hmm:-D

Ale naskrobałyście. TEż spadam bo mąż juz śpi, Zuzanka też. Ale dzisiaj nam zrobiła pobudke o 5 rano! No potem zasnęła jak sie napiła herbatki i potuliła ale trwało to 40 min:no:

kwiateczek- a dlaczego musiałaś sama płacić za barierkę, na własny koszt powinien przesłać.
Ja mam jednego negatywa od czuba co mi przesłał złachany kombinezonik niby w stanie bardzo dobrym. Z drugiej zaś strony jak kupowałam wyprawkę to przyszło prześcieradło w nie takim kolorze ( ale i tak ładnym). Napisałam maila tak tylko informacyjnie, facet zadzwonił, przeprosił i zaproponował wymianę. Nie zgodziłam sie, bo by mnie przesyłka za drogo wyszła. Zaproponował wiec , ze wyśle nowe na swój koszt bez odsyłania starego. No to sie zgodziłam :-p
Tzn oni wyslali na swoj koszt do tesciow.Wozek najpierw do nich, Ci znow do nas poprzez busiarzy kytorzy raz w tyg tutaj jezdza:tak:ale kiedy zobaczylam ze nie ma bramki,napisalam,przeprosili i wyslali na swoj koszt ale tutaj to babcia juz listem poleconym no a wiadomo ze niby lekka ale nie na list.ok 50 zl czyli tak jakbym kupila:sorry::sorry::sorry:

MM wspolczuje ja bym chyba nie dala no ale jak mus to coz zrobic:sorry:jak ide do pracy to tak mi szkoda ze szok a tylko 2 razy w tyg:zawstydzona/y:

Hannah to naprawde mialas pecha:sorry:

oki ide spac bo az sie boje kolejnej nocy,i jeszcze ta zmiana mleka pewnie od razu skutkow nie przyniesie o ile wogole:baffled:oby:sorry:

maqtko święta położyłam wczoraj Michała ponad 2,5h później spać a on nie śpi już od przeszło pół godziny...:wściekła/y: Ratunku SPAĆ!!!!!!!!!!

reklama
cosmolady to o której Michaś chodzi spać i o której wstaje normalnie? Moja Zuzka zasypia ok 21 a jak pośpi do 8 to jestem w siódmym niebie ( zawsze spałam do 10-11 jak miałam wolne:-D). A jak kładę ją później np o 22,30 to wstaje o 5:sorry:A tak normalnie to ok 7 się budzi

Do góry