• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ja też się witam. U nas coś wilgotno i wietrznie, ale dobrze, że się trochę ochłodziło po wczorajszczej żarówie. My mamy teraz znów zmartwienie z babcią (właściwie mówimy wszyscy na nią babka, bo jest, była i będzie franca). Nawet nie chcę Wam pisać co wczoraj zrobiła, bo pewnie chciałybyście jeszcze coś zjeść dzisiejszego dnia. Ale ostatnio widziałam te reportaże o traktowaniu staruszków w domach opieki i powiem Wam, że nie dziwię się tym opiekunom czasem puszczają nerwy - kto nie przeżył, ten nie potrafi sobie nawet wyobrazić do jakiego stropnia taka staruszka potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi :no: Ona jest tak złym do szpiku kości człowiekiem myślącym tylko o sobie, że aż słów mi brak.

reklama
panna migotka wiem coś o tym-moja teściowa jest w podeszłym wieku i mieszka z nami...:sorry: czasami mam ochotę krzyczeć:wściekła/y:nie jest chytra i nie myśli tylko o sobie ale taki nygus i bałaganiarz-gorzej niż dziecko

no i pogoda do kitu od 8 do 9 lało a teraz tak sobie pada lekko co z tego jak jesteśmy uziemione :crazy: Majka zaczyna szaleju jakiegoś dostawać bo już powolutku powinnyśmy zbierać się do spacerku a tu kicha cały dzień w domu chyba wyjdę z siebie :eek:
Migotka współczuję :-(
mamita moja teściowa jest po 60tce ale to jakiś podobny model do Twojego np. odkąd tu mieszkam nie umyła wanny ani razu nawet jak byłam w ciąży to poprosiłam męża co by posprzątał w łazience bo jej do głowy za nic nie przyszło:cool:
szopek no to wymęczyliście synka na całego:tak:
Iwonka no to zdrówka dla Vanesski:tak::tak:
Miłego dnia babeczki:tak::tak:

Wiecie co jeszcze? Ta kobieta, która przychodzi do babki z opieki stwierdziła do mojej mamy, że ta baba to normalny wampir energetyczny :no: Moja mama już od dawna tak myślała, bo wyobraźcie sobie, ile razy do niej pójdzie, ta franca czuje się lepiej, a mama traci siły :no: I ona biedna musiała się męczyć z tym stworem 30 lat. Wampir ma już 90 i jest zdrowszy niż mama 50-letnia.
Jak tato raz wziął Igę do jej pokoju, to dziecko tak przeraźliwie się rozpłakało i od razu przylepiło się do mojej mamy, że szok. Ja już się tam nawet boję jechać z małą.

Ostatnia edycja:
Cześć deszczowo,

Pogoda dobra na spanie...liczę na to, że i Amelcia stwierdzi, że właśnie tylko na to się nadaje ten dzień :tak:, teraz śpi, zobaczymy jak długo...cały czas pada, bez przerwy i to "kapuśniaczek", więc szybko nie przestanie, szaro, buro, okropnie :-(

Szopek, ale nam się nie spieszy :tak:;-), ja to chcę pociągnąć do czasu, żeby Ami do przedszkola wysłać, bo chyba nie byłabym w stanie ogarnąć dwójki maluchów :tak:, a z drugiej strony czekamy, aż uda nam się kupić coś swojego wtedy to mogę mieć i gromadkę dzieciaczków ;-):-D:-D:-D, w wynajmowanym mieszkaniu nie wyobrażam sobie

Migotka współczuję, ja miałam taką ciotkę (pamiętam jak przez mgłę), byłam mała strasznie nie lubiłam do niej jeździć straszyła duchami na strychu i kurzymi łapkami i innymi przerażającymi rzeczami, taka czarownica, więc nie dziwię się Igusi...dziecko, zarówno jak zwierzę pozna się na człowieku najlepiej (przepraszam za porównanie :tak:;-))

no i pogoda do kitu od 8 do 9 lało a teraz tak sobie pada lekko co z tego jak jesteśmy uziemione :crazy: Majka zaczyna szaleju jakiegoś dostawać bo już powolutku powinnyśmy zbierać się do spacerku a tu kicha cały dzień w domu chyba wyjdę z siebie :eek:
Migotka współczuję :-(
mamita moja teściowa jest po 60tce ale to jakiś podobny model do Twojego np. odkąd tu mieszkam nie umyła wanny ani razu nawet jak byłam w ciąży to poprosiłam męża co by posprzątał w łazience bo jej do głowy za nic nie przyszło:cool:
szopek no to wymęczyliście synka na całego:tak:
Iwonka no to zdrówka dla Vanesski:tak::tak:
Miłego dnia babeczki:tak::tak:
Moja teściowa nawet szklanki nie umyje po sobie. Tylko jak słyszy że myje naczynia to szybko znosi gary ze swojego pokoju-czasami z tygodnia i pyta czy może do zlewu włożyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A jak wychodzi z wanny to pływalnia w łazience-sprzątam nieraz 05 h. Przed ślubem wszystko robiła, a dzień po ślubie powiedziała, że teraz jest nowa gospodyni:crazy:

mamita, co za franca ta Twoja teściowa, współczuję przebywania z kimś takim pod jednym dachem, ja to chyba bym nie wyrobiła i poszłabym gdzie pieprz rośnie...

Witam Was,
Migtka współczuję naprawdę, ja mam dziadka po 90 ale on ma alzhaimera i siedzi w domu sam troszkę mi go szkoda bo jak do niego idziemy z mamą i z Zosią to nawet nie wie kto do niego przyszedł:sorry: przedwczoraj obierał sobie jabłuszko i Zosi ukroił oczywiście mała nie chciała ale to było miłe:happy:
Mamita musisz mieć stalowe nerwy nie ma co ja bym się z nerwów chyba zapaliła:wściekła/y:
Puchatko Dotkass u nas też nie jest za ładnie moja też śpi o dziwo poszła na drzemkę o 9:30 no tak ale 6 razy wstawałam dziś do niej w nocy:zawstydzona/y:
HannaH współczuję, ja odpukać nie trafiłam na oszusta
mm dziękuję za głos
Iwonko, zdjęcie konkursowe to te co mam w podpisie:tak:

Ja robię obiadek z przepisu oseska -rybka z fasolką Zosia uwielbia tą potrawę:-)
Wczoraj była u mnie kuzynka mojego męża rok młodsza ode mnie, wie że nie mam pracy a ona że jest najlepsza w Polsce mimo kryzysu ma budżet i ohy i ahy pracuje jako Przedstawiciel Medyczny ma samochód tylko zapomina dodać że służbowy no ale niech jej będzie. Mówię jej że jak usłyszy że ktoś będzie potrzebował do pracy to niech da cynk, a ona nic jak bym do ściany mówiła:eek: zapomniała, że pracę którą obecnie ma to dzięki mojemu mężowi który ją szkolił na autoprezentację do tej firmy:tak:. a teraz szkoda gadać. Ciśnienie mi tylko podniosła:wściekła/y:

reklama
Polka niech się cieszy, z przedstawicielami to jest tak, że są świetni, najlepsi jak zaczynają, potem się wypalają, a co lepsze jak już zbiją klientów i kasę wywalają ich, więc niech się cieszy i chwali zobaczymy jak długo :-D:-D:-D, potem zatrudniają kolejnych za małą kasę, by szukali dalej, bo tych "starych" nie opłaca się trzymać, za dużo im trzeba płacić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry