• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Polka niech się cieszy, z przedstawicielami to jest tak, że są świetni, najlepsi jak zaczynają, potem się wypalają, a co lepsze jak już zbiją klientów i kasę wywalają ich, więc niech się cieszy i chwali zobaczymy jak długo :-D:-D:-D, potem zatrudniają kolejnych za małą kasę, by szukali dalej, bo tych "starych" nie opłaca się trzymać, za dużo im trzeba płacić
Dokładnie jest tak jak piszesz dlaczego mnie mój szef zwolnił ? bo woli trzymać tego chłopaka który zarabiał o wiele mniej niż ja no i zarabia dalej mieć go na każde "pierdnięcie":sorry: a nie trzymać starą wyrzeraczkę jak ja :-) ale spokojnie dam radę:sorry: cały czas mam nadzieję na tą pracę o której już pisałam rozmowa ma przebiegnąć tej kierowniczki z dyr. pod koniec tego tygodnia więc mam nadzieję że ta kierowniczka się odezwie i mnie zatrudni!!!!

No to Poleczko czekamy na dobre wieści i będziemy opijać wirtualnie umowę o pracę :tak:

Bobo mi się obudziło :confused2:
Pogoda do luftu, wiec my dzisiaj tez w domku sie pomęczymy :cool:

cosmolady to o której Michaś chodzi spać i o której wstaje normalnie? Moja Zuzka zasypia ok 21 a jak pośpi do 8 to jestem w siódmym niebie ( zawsze spałam do 10-11 jak miałam wolne:-D). A jak kładę ją później np o 22,30 to wstaje o 5:sorry:A tak normalnie to ok 7 się budzi

ostatnio zasypiał między 19 a 20 budzil się między 5 a 5 ostatnio go zaczęłam przestawiać i usypiać po 21 ale wcale dużej nie śpi góra pół h...

moja Maja ma od kilku dni bardzo czerwona psitkę i mówi że ją boli... smaruje jej takim kremikiem ale po 2-3 dniach znowu jest czerwona i tu pytanie do doświadczonej w tej dziedzinie chorób Iwonki wiesz co to może być...?

Polka, mam nadzieję i życzę Ci tego z całego serca, by się udało, no i liczę na wirtualne opijanie ;-):-D:-D:-D

Cosmo, Iwonka ostatnio pisała, że też z Vaneską ma problem z tymi sprawami :tak:

reklama
Cosmo,ja nie lekarz ale z tego co u nas bylo to tak,jak zobaczyl kiedys lekarz ja w tych miejscach to powiedzial ze moze to byc jakies zapalenie moze byc grzybiczne,jest taka masc najlepiej TRIDERM lub clotrimazolinum na czysta skore smaruj cienka warstwe rano i wieczorem przez 3 dni .Dobrze jakbys podala na noc przed samym snem tabletke rozgniecionej furaginy ona jest na zakazenia drog moczowych,lub zwykly ziolowy lek na drogi moczowe i obserwuj..... jak dalej nic nie pomoze trzeba zrobic badanie moczu i z wynikami do lekarza wtedy on dalej zdecyduje czy potrzebny antybiotyk we razie co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry