panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Iwonka, napiszę na zamkniętym co babcia zrobiła.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie jest tak jak piszesz dlaczego mnie mój szef zwolnił ? bo woli trzymać tego chłopaka który zarabiał o wiele mniej niż ja no i zarabia dalej mieć go na każde "pierdnięcie"Polka niech się cieszy, z przedstawicielami to jest tak, że są świetni, najlepsi jak zaczynają, potem się wypalają, a co lepsze jak już zbiją klientów i kasę wywalają ich, więc niech się cieszy i chwali zobaczymy jak długo, potem zatrudniają kolejnych za małą kasę, by szukali dalej, bo tych "starych" nie opłaca się trzymać, za dużo im trzeba płacić
a nie trzymać starą wyrzeraczkę jak ja :-) ale spokojnie dam radę
cały czas mam nadzieję na tą pracę o której już pisałam rozmowa ma przebiegnąć tej kierowniczki z dyr. pod koniec tego tygodnia więc mam nadzieję że ta kierowniczka się odezwie i mnie zatrudni!!!!Watek zamkniety jest dla kazdej majoweczki ktora z nami posze dlugo i zdobedzie zaufanie innych ,taka osoba zostaje zaproszona wtedy i dostaje dostep do tego watku.Kazdy ma na to szanse.No właśnie o co chodzi z tym zamknietym ??
Bo ja tam nie mogę się dostać :-(

cosmolady to o której Michaś chodzi spać i o której wstaje normalnie? Moja Zuzka zasypia ok 21 a jak pośpi do 8 to jestem w siódmym niebie ( zawsze spałam do 10-11 jak miałam wolne). A jak kładę ją później np o 22,30 to wstaje o 5
A tak normalnie to ok 7 się budzi