• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
U nas słońce się przebija, ale cały czas pada deszcz...tak fajnie wiosennie się zrobiło, ale Ami strasznie dziś przez ta pogodę rozbita. Z resztą nie wiem, ale chyba kolejne zęby w natarciu, bo od wczoraj wieczorem płacze z bólem...boszzzzz znów kilka tygodni ostrej jazdy będzie :-(:sorry:

Właśnie wymyslam coś na obiad, bo przez tą pogodę nie chciało mi się wychylać nosa za drzwi, więc muszę ogarnąć coś co mam w zamrażalniku i znalazłam schab pieczony, który właśnie robię w sosie z marchewką i ziemniaki brokułowe, zobaczymy jak to wyjdzie :sorry:

Jak R wróci musimy wybrać się na zakupy

Witam.
Wczoraj siedziałyśmy cały dzien a dworze, było tak super cieplutko. Dzisiaj leje i zimnica i siedzimy w domu. Natalka właśnie się bawi ze swoją koleżanką... w lustrze.

W niedzielę wybraliśmy się do zoo. Zbieraliśmy się ze 3 dni ale pogoda nam pokrzyżowAŁa plany. W końcu się udało. Ludzi tłumy. Spacer rewelacyjny, cyba ze 3 godziny bite łaziliśmy. Natalce podobały sięzwierzątka a najbardziej surykatki. Piszczała przy nich z radości. To była pierwsza dłuższa podróż Natalki (około 90 km) i zniosła to dobrze, tylko ostatnie 10 minut do domu jechaliśmy na syrenie ale była już zmęczona i głodna trochę.

Cosmo na wszelki wypadek zrób Mai badania ogólne moczu. Nam (właściwie to Ani) lekarka zaleciła gentamycynę do oczu maść do smarowania tych miejsc. No lae to na receptę. Najlepiej jak by Ci się udało dostać do pediatry.

Jo-anna-on a gdzie byliście w zoo? my sie wybieralismy w ta niedziele do Krakowa ale Zuza chora wiec bedziemy atakować kolejne

Mamita takie panele kladą w sklepach specjalizujących sie tylko w sprzedaży paneli Oni jak kładą odliczają sobie vat wiec jest za darmo i tyle samo jakbyś brała bez montażu tylko nie wiem czy jakies minimalne wielkości by im sie chciało ale nigdzie nie mówili o jakiś ograniczeniach U nas jakies 70metrów kwadratowych zrobili we dwóch w jakieś 5 godzin

Szopek my od gości nie chrzestnych dostawaliśmy po 300zl (rodzeństwo nasze)od chrzestnych500zł My też teraz jak byliśmy tzn mąz był chrzestnym dał 500

Z tego wszystkiego zapomnialam co mialam dalej napisać Dziś mi ulzylo bo bylam oz ostatnim zębem u dentysty Wszystko naprawione po ciąży i karmieniu nawet nie było dużo za to wyciągnelam męza i u niego to masakra pochodzi sobie często jeszcze

Ostatnia edycja:
Watek zamkniety jest dla kazdej majoweczki ktora z nami posze dlugo i zdobedzie zaufanie innych ,taka osoba zostaje zaproszona wtedy i dostaje dostep do tego watku.Kazdy ma na to szanse.:tak:
Też sie zastanawiałam co to wątek zamknięty-bo jestem w sumie od niedawna...
U nas lało a teraz świeci słońce i tak gorąco że szok zaraz idziemy na spacerek:-):-) A jutro mamy imprezę mój chrześniak kończy 3 latka:tak::tak: i znowu kalorie w postaci torciku...:laugh2::laugh2:
A z teściową jakoś narazie wytrzymuje-przyjełam zasadę jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić...

Witam

Migotka wspolczuje.Musicie miec strasznie z ta babcia.Ja jak ogladam te domy opieki to strasznie szkoda mi tych ludzi bo przeciez nie moga wszytkie te babcie byc zl ale szacun dla tych pielegniarek i pielegniarzy:tak:.

Bylam dzis z kolezanka po suknie i sama sobie kupilam:sorry:boshh tyle kasy wydalam na nia,ona zaplacila za mnie.G jak se dowie to mnie zabije chyba:baffled:odbior za 3 tyg bo za dluga a sa dosc zajeci wiec powiedzialam ze mi sia az tak nie spieszy:tak:szkoda ze nie zrobilam zdjecia:sorry:,pomaranczowa i bez plecow,ma tylko taki pasek z koralikami przez plecy cos jak jedna z tych co pokazywalam:tak:
musze isc jej oddac pieniadze:sorry:dobrze ze mam lewe:-D:-D:-D

oki lece bo do pracki zaraz:sorry:
Acha kupilam mleko spowrotem co jadl,zamieszanie dziecku zrobilam a wyszly mu u gory ostatnie zeby:szok::szok:mowilam ze wychodza w caly swiat,dwojek brak a te wyszly:no:

Kwiateczek koniecznie musisz pokazac ta kiecke
Szopek ja nie wiem ile sie daje...

Moje dwie coreczki spia,wieczor dzis dla tatusia przeznaczam.Tylko go nie ma w tej chwili bo musial pojechac sprawe zalatwic.

Kwiateczek, no to zaszalałaś ;-), koniecznie musisz pokazać suknię

Szopek ja uważam, że każdy daje tyle ile może

Iwonka, w takim razie stosunkowo udanej nocki życzę

reklama
Mnie tez chłop jeszcze do domu nie zjechał :confused2:
Ale niuniaczek juz dawno umyty i śpi.
Jeszcze tylko musze z piesami wyjść, a M juz moze je nakarmi jak wróci.

Do jutra dziewczyny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry