• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cosmolady moja Vanesska jak zaczela sikac poza pieluche to u nas bylo to wlasnie na trawke:tak:,nie nocnik ani kibelek tylko wyprowadzalam ja normalnie jak pieska zalatwic sie na trawce:-DNa szczescie mamy swoj ogrodek:cool2:

Witam,

A u mnie właśnie wyszło słoneczko, co prawda nie liczę na to, że na długo i pewnie jak moja córa się obudzi to słońce już się schowa, ale i tak po przebudzeniu wyjdziemy na bazarek po świerzutkie warzywa, potem jeżeli pogoda pozwoli mykniemy do parku, a jeżeli nie to porysujemy w domku :tak: i pomyślimy nad innymi zabawami :tak:

Iwonka, mam nadzieję, że nocka minęła intensywnie??? ;-):-):tak:

Cosmo udanych zakupów, ja mam pierdolca na punkcie butów, mam ich tyle, że nawet nie pamiętam jakie i gdzie, zawsze mi mało, znalazłabym nawet takie, których nigdy oprócz mierzenia nie miałam na nogach, no cóż każdy ma swojego świra, ja mam nie jednego, a to jest właśnie jeden z nich. Przyznam, że sobie nie kupiłam już dawno butów, ale przeniosłam mojego "hopla" na Amelcię, ostatnio zaglądam do szafy i liczę, a Ami ma 5 par butów :szok:, mój R to się za głowę łapie, że już na córkę zaczęłam przenosić :-D:-D:-D

Dziubek, moja też od jakiegoś czasu wyprasza wszystko płaczem i darciem się, jeszcze nauczyła się wymuszać łzy- mała cwaniara. Moja Mama mówi, że ja podobno byłam gorsza, no więc wiadomo po kim Ami to ma ;-):-D. Ostatniu na placu zabaw popisywała się przed R (żadko z nami chodzi, bo w pracy jest), jak chciałam ją złapać to się wyginała do tyłu, piszczała, rzucała się na kolana- koszmar normalnie, a potem zerkała czy tatuś patrzy i się śmiała...zaczęłam to zwyczajnie zlewać i po chwili zauważa, że nic tym nie wskura, więc się uspokaja :tak:

Cosmolady moja Vanesska jak zaczela sikac poza pieluche to u nas bylo to wlasnie na trawke:tak:,nie nocnik ani kibelek tylko wyprowadzalam ja normalnie jak pieska zalatwic sie na trawce:-DNa szczescie mamy swoj ogrodek:cool2:

:-D:-D:-D, no właśnie to jest jeden z wielu plusów, gdy ma się dom...właśnie ten ogródek, ja raczej nie wyprowadzę Ami przed blok na trawkę :-D:-D:-D

A u nas słońce raz jest raz nie ma, ale mam nadzieję że nie będzie padać bo pranie zrobiłam. Zuzka śpi, zrobiłam prasowanie a teraz kawusia.
Wreszcie przyszła czapka z allegro po kilku tyg. czekania:-)
A moja teściowa przyszła dzisiaj z propozycja,że nam łóżko kupi:shocked2::shocked2::shocked2:

Witam Was,
widzę że histeria naszych dzieci na tapecie, widzę że moja nic sie nie różni od pozostałych dzieci do tego jak jej coś nie pasuje i biorę ją na ręce to macha rączkami po mojej buzi:wściekła/y: biorę ją za rączkę i przytrzymuje mówiąc że tak nie wolno na to ona jeszcze bardziej w płacz:dry:
mamita, może czeka na kolejnego wnuka:-D jak tamto łóżko się zużyło?
Dotkass my tez się brałyśmy za rysowanie ale długopisem i szybko musiałam to schować bo zobaczyłam że wypoczynek w salonie była maźnięty:sorry2:. Zastanawiam się nad tą tablicą i znikopisem, tylko nie wiem czy nie jest jeszcze za mała na to na pewno plusem jest to że jest to bezpieczne ale z drugiej strony kolorów zero:sorry2:
Mini ja też do kawy zaraz zasiądę:-)
Puchatko, ja też mam czasami takie dni nie przejmuj się trzeba przejść co nieco z naszymi brzdącami;-)
U nas też pogoda w kratkę raz słońce potem brek. Umyłam u Zosi okno w pokoiku ona właśnie sobie drzemie więc szybciutko lecę na dół do sklepu po brokuły dziś robię sałatkę jak ktoś zainteresowany to dam przepis na wątku. Oki lecę:-)

reklama
Dotkass ale na trawke to i tak pewnie nie raz Amelke bedziesz wysadzac jak jej sie zachce gdy bedziecie gdzies na spacerku czy gdzies :tak:

Klaudia jak jest tylko bez pampka to odrazu sika na podloge i zawsze przezywa ze stoi w kaluzy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry