• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Polka nie jest za mala napewno,moja Klaudia codziennie bawi sie znikopisem:tak: mamy taki duzy ze stepmelkami tez jest on.Ale co tu ukrywac,watpie zebys oszczedzila sciany,na bank beda pomalowane kredkami lub czym innym.:-D Ja mialam takie grafitti ze szok,dosc dlugo to trawlo jak Vanesska mazala.I to w naszym pokoju a nie w swoim....:dry:

Polka jak ja Borysowi trzymam rękę żeby mnie nie uderzał to nie tyle płacze co się złości . Mam wrażenie ze nie rozumie o co mi chodzi i zły jest ze nie pozwalam mu się "bawić "
A on to chyba jakimś bębniarzem zostanie tak uwielbia stukać , pukać i uderzać :sorry2::sorry2:
Dotkass Amelka lubi rysować ? Borys dostał kredki na urodziny ,takie nietoksyczne dla dzieci powyżej roku, ale średnio jest malowaniem zainteresowany .

my juz wróciliśmy bo jakiś wiatr się zerwał, dośc chłodny a dzieci miałam za lekko ubrane.

my nie mamy swojego ogródka a to siku na trawce tylko jak jesteśmy poza domem, specjalnie z nia tam nie chodzę żeby się wysikała :-D

reklama
Dziewczyny ile się daje teraz na chrzciny?
Zupełnie nie pamiętam, po ile Miku dostawał.
My dotawalismy tak 100 do 200zl:tak:

Kwiateczek koniecznie musisz pokazac ta kiecke
.
Pokaze ale przed wyjazdem bo nie mam:no::sorry2:

Witajcie. Ja jestem nieprzytomna, bo moje dziecię obudziło mnie już o 6.30. Nie pamiętam kiedy wstała wcześniej niż o 8, dlatego moje rozleniowione ciało nie może dojść do siebie :sorry: A do tego obudziła się z płaczem i nie pomagał ani smok, ani dentinox. Teraz też od czasu do czasu chodzi i miauczy, może brzuch ją boli :eek: Jak robiłam kaszę to niemal histeria, więc myślałam, że z głodu umiera, ale zjadła trochę i koniec :confused2:
U nas tez masakra z ymi zebami bylo a ja nie zauwazylam bo sie niespodziewalam ze te ostatnie bedA WYCHODZIC:baffled::baffled::baffled:

A moja teściowa przyszła dzisiaj z propozycja,że nam łóżko kupi:shocked2::shocked2::shocked2:
Mamita a zapytaj sie czy aby jedno chce kupic:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo moze ma ukryty plan:-D:-D:-D:sorry2:zartowalam:sorry2:

Dotkass Amelka lubi rysować ? Borys dostał kredki na urodziny ,takie nietoksyczne dla dzieci powyżej roku, ale średnio jest malowaniem zainteresowany .
u nas Kondzio wszystko bierze jeszcze do buzi i nie moge mu dac bo zje:baffled:

tak mi się przypomniało co z Kinią? zagląda tu jeszcze?
no wlasnie juz pytalam ostatnio:confused:
Iwonka a jak sie sprawdze kto kiedy sie logowal:sorry2:

Witam.U nas bez slonca,G ma wolne i jedziemy zaraz kupic obudowe do tel bo wszystkie przyciski odpodaja tak chcial wyczyscic tel:wściekła/y:

oki pozniej wpadne;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry