• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie. Ja jestem nieprzytomna, bo moje dziecię obudziło mnie już o 6.30. Nie pamiętam kiedy wstała wcześniej niż o 8, dlatego moje rozleniowione ciało nie może dojść do siebie :sorry: A do tego obudziła się z płaczem i nie pomagał ani smok, ani dentinox. Teraz też od czasu do czasu chodzi i miauczy, może brzuch ją boli :eek: Jak robiłam kaszę to niemal histeria, więc myślałam, że z głodu umiera, ale zjadła trochę i koniec :confused2:

Kwiateczek, no no, dawaj fotki sukni :-)

Sylwia, jakbyście mieli plan jechać do zoo po 27.06 to może spotkamy się w tym zoo, bo ja mam wtedy egzamin, ale już potem będę wolna. Jak coś to napisz wcześniej żebym mogła sobie zaplanować wyprawę ;-)

Hej,

Moja własnie drze buźkę więc tylko na chwilkę. Nie dam rady chyba z tym moim płaczkiem. Wszystko tylko wyciem by wymuszała. Wczoraj przeszła samą siebie i dlatego nie miałam chwilki ani siły żeby do Was zajrzeć. Spadam bo mała się już wdrapuje.:-(

hej
u nas za oknem piękne słońce, zaraz zabieram dzieciaki na spacer bo potem mam w planach udać się po siakies buty

migotka jak mam an co dzień takie wstawanie więc już powoli przywykłam
a co do zębów to polecam sprowadzić sobie ze stanów orajel baby jest rewelacyjny dentinox przy tym sie chowa

Majka mi marudzi od pół h że chce siku, ale nie zrobi w kibelku tylko ona chce na trawkę ech te dzieci

Witajcie majóweczki u mnie pogoda taka sobie :baffled:Majek w nastroju miaucząco piszczącym i jak nie oszaleje do wieczora to będzie dobrze
Kwiateczek koniecznie wstaw zdjęcie kiecki:tak::tak:
Migotka człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego :tak::tak:u mnie Majka miedzy 5a 6 wypija mleczko i śpi jeszcze do 8.30 a już kiedyś myślałam ze nigdy nie prześpi całej nocy a teraz chodzi ładnie spać między 20 a 21 i pewnie jakby mi sie trafiła nocka w starym stylu to dopiero byłabym w szoku:happy2:
miłego dnia kobietki bo się wrzaskun włączył na całego:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry