Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przecież ona nie ustoi minutę w jednym miejscu.Witam znów jako pierwsza,
I chyba jedyna, która przez ostatnie dni udziela się najczęściej
Do nas dziś przyjeżdża przyjaciel, ma zostać na noc, więc się odstresujemy i zajmiemy czymś innym niż rozmyślaniem, jak bardzo nam się dłuży do tego spotkania z właścicielami domku, a dłuuuuuuuży się strasznie, chciałabym mieć podpisaną chociaż już umowę przedwstępną, wtedy byłabym już spokojniejsza
kwiateczek, bidulko, to pewnie zmiana klimatu dała się we znaki, kuruj się...fajnie, że chociaż potańczyliście, że Mały zrozumiał, że rodzicom jest to potrzebne ;-):-)
witam
u nas ostatnio (od 3 dni) kłopoty z zasypianiem jakbym wiedziała to bym nie jechała do babki, bo mały mi zasypiał miedzy 19:3 a 20 a moja babka w ogól,e podejścia do dzieci nie ma i co mi usnął to od razu tv włączała że budził sie momentalnie i od tego czasu ululac go za chiny ludowe nie my jeszcze mogę... żeby jeszcze pospał dlużej, ale gdzie tam przed 6 pobudka i od sameg rana psoci...
. Po kąpieli Amelcie kładziemy na takim cudeńku, które dostała od mojej siostry IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania

nie wiem czy moze go cos boli?? czy poprostu dostaje histeri?? 

sobie na razie nie wyobrażam. Ja mam taki stolik z Ikei i jak do tej pory to jedna z najpotrzebniejszych rzeczy w naszym domu
Mała przyzwyczaiła się, że na przewijaku leży grzecznie. Dzięki temu przewijanie i oporządzanie po kąpieli to chwilka. Za to przewijanie w innych miejscach lub w wózku to koszmar - zaraz histeria i walka.
...i jeszcze jedno, chwalić za to, że się uspokoił, nie ganić za to, że zachowuje się źle, bo w takim amoku i tak nic do niego nie dotrze
Obecnie przewijak (taki z gabki w ceratce) lezy na stole ale bardzo rzadko z niego korzystam.