Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, to taka interesowna osoba, że będzie chciała się co i rusz wbijać, tymbardziej, że będzie miała tylko 30 minut drogi autem i to traską
, a na ogródku posiedzieć lepiej niż w bloku
, już się boję
, ale powiedziałam, że jak będzie się pojawiać, (czego wolałabym uniknąć), to napewno nie będę skakała obok niej, ale do roboty ją wyślę ;-). Wiecie, wczoraj do mnie z takim tekstem, że może mi ogród zaprojektować, a ja do niej, że chciałabym sama, ona może mi pomóc tylko sadzić 

, a jak gadaliśmy co do pomysłów jak zrobić dom w środku, to ta z tekstem, "oj jak zobaczymy to wszyscy będziemy mieli milion pomysłów jak to zrobić", no myślałam, że ją rozerwę, qwa przecież to ma być nasze a nie jej
, dobrze, że mój R całkowicie stoi za mną

...przemilczałam to jej gadanie, udając, że nie słyszę, nie chciałam psuć atmosfery wczorajszego dość miłego dnia 
może jak zagnasz teściową parę razy do roboty to uzna że częste odwiedzanie Was to nie jest najlepsza myśl

, wyobraziłam sobie moją teściówkę tyrającą, na dodatek bez możliwości zarządzania moim pięknym ogrodem...chociaż powiem Ci, że chyba nawet kopać wolałabym sama, wiem, że zrobiłabym to lepiej i tak jak ja bym chciała, bo ona to jeszcze kopałaby po swojemu
:-)

, przedewszystkim odpoczywaj, urlopik po to jest no i korzystaj z możliwości bycia z Anią
;-):-)
, więc teraz padła w 5 minut, odłożyłam ją tylko do łóżeczka, przekręciła się kilka razy z jednej strony na drugą i śpi, nawet trzaśnięcie drzwi z powodu pzreciągu (zerwała się jakaś wichura, chyba zaraz lunie deszcz) jej nie obudziło 

maly pierwszy ale odziwo spal jak bylo wesele wiec moglismy sie [pobawic troche nie latajac:-)a ja dzis zaniemowilam
wesele super,prawie ale o tym na zamknietytm jak wroce
stracilam glos na dobre i nie krzyczalam wcale,upaly nas wuykonczyly
oki lece bo sie nie czuje zbyt dobrze.caluje wszystkie:-)
, a dłuuuuuuuży się strasznie, chciałabym mieć podpisaną chociaż już umowę przedwstępną, wtedy byłabym już spokojniejsza