reklama

Majóweczki 2008

migotka - gratuluje pierwszej kupki w nocniczku hihi :)

kwiateczek - Moja Klaudia nie miała trzy dniówki więc nie wiem jak to powinno wyglądac, ale przynajmniej jest teraz wyjasnienie skąd taka gorączka.

mamita - Oj... ja tez chcę nad morze

Tak w ogóle to przepraszam, że nie pisałam tutaj na głównym tylko czasem na innych wątkach, ale jakoś mnie tu nie "ciągneło" i zresztą nie mogłam się zmobilizować by tu coś napisać.
Teraz postaram się zagladać w miare regularnie.
Pozdrawiam.

reklama
Panistepelek, fajnie, że jesteś.

U nas wysypka po trzydniówce była taka, jakby Mikiego porządnie wytarzać w pokrzywach. Aż się przeraziłam, jak ją zobaczyłam hihi zeszła już po 1 dniu.

Dzieki
goraczke mial od niedzieli ,dzis nie bylo ale jak poszedl rano spac to wstal juz z wysypka,na plecach,brzusiu za uszami i w ogole we wlosachna twarzy tylko troszke:sorry:powoli bledna:tak:zastanawiam sie czy to nie antybiotyk ale bierze go od niedzieli nocy:sorry:

G byl u dentystki i powiedziala ze to zapalenia to przez lot.jej corka miala to samo.miala kilka dni katar i w samolocie poszla jej krew z noska jak Kondziowi:baffled:okazalo sie ze pekla blona bebenkowa i zrobilo sie zapalenie szybko:baffled:antybiotyk itd.teraz zeszlo sie wszytsko naraz i badz tu madry:baffled:

A mi sie teraz teskni za Polska:-(

Dzieki
goraczke mial od niedzieli ,dzis nie bylo ale jak poszedl rano spac to wstal juz z wysypka,na plecach,brzusiu za uszami i w ogole we wlosachna twarzy tylko troszke:sorry:powoli bledna:tak:zastanawiam sie czy to nie antybiotyk ale bierze go od niedzieli nocy:sorry:

G byl u dentystki i powiedziala ze to zapalenia to przez lot.jej corka miala to samo.miala kilka dni katar i w samolocie poszla jej krew z noska jak Kondziowi:baffled:okazalo sie ze pekla blona bebenkowa i zrobilo sie zapalenie szybko:baffled:antybiotyk itd.teraz zeszlo sie wszytsko naraz i badz tu madry:baffled:

Czyli książkowo po trzech dniach spadek temperatury i wysypka :tak: Szkoda tylko, że przy okazji zapalenie uszka wyszło:baffled:

kwiateczek, u nas wyglądała wysypka identycznie, zaczęła się od głowy, karku i szyi i schodziła stopniowo w dół, po dwóch dniach zeszła :tak:...co do tęsknoty, nasuwa mi się tylko jedno stwierdzenie: "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" ;-), normalne, że tęskisz, w końcu tu masz rodzin e, znajomych, żyłaś tu tyle lat :sorry:

mamita, ja to bym najchętniej poleciała gdzieś na jakąś wyspę z super hotelem, obsługą all inclusive i opieką nad dzieckiem, wtedy bym wypoczęła...no cóż, ale w tym roku mogę tylko pomarzyć :sorry:, może w przyszłym się uda, ale wątpię czy będzi się chciało, jak wyjdzie z domem, napewno będzie pełno roboty :tak:;-)

panistepelek, witamy z powrotem, pisz częściej, ostatnio tu takie pustki, że :szok:, normalnie jakbyś tydzień opuściła, nadrobiłabyś to w moment i wiedziałabyś o co chodzi, zupełnie jak w ukochanym serialu mojej Babci "Modzie na Sukces" :laugh2::laugh2::laugh2:

mamita, ja to bym najchętniej poleciała gdzieś na jakąś wyspę z super hotelem, obsługą all inclusive i opieką nad dzieckiem, wtedy bym wypoczęła...no cóż, ale w tym roku mogę tylko pomarzyć :sorry:, może w przyszłym się uda, ale wątpię czy będzi się chciało, jak wyjdzie z domem, napewno będzie pełno roboty :tak:;-)

panistepelek, witamy z powrotem, pisz częściej, ostatnio tu takie pustki, że :szok:, normalnie jakbyś tydzień opuściła, nadrobiłabyś to w moment i wiedziałabyś o co chodzi, zupełnie jak w ukochanym serialu mojej Babci "Modzie na Sukces" :laugh2::laugh2::laugh2:
All inclusive-to marzenie, chociaz mozna znaleźć dobre oferty juz za 1400 zł. Ale narazie jeziorko mi wystarczy+opieka dla Zuzki oczywiscie:-):-):-)
Ostatnie stwierdzenie to strzał w dziesiątkę:-D:-D:-D:-D:-D

Zuzia dzisiaj taka marudna cały dzień, że szok a do tego A mnie wkurza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: O @@@ nie wspomnę-dostałam raniutko:baffled:

Dzień Dobry,

W sumie wpadłam, by się przywitać, nic od wczoraj ciekawego się nie wydarzyło, więc nie będę się rozpisywać...

Zaraz śniadanko, drzemka Amelci, może jakieś pranie, potem spacerek na plac zabaw, w sumie dzień jak co dzień

Miłego dnia Kobitki ;-):-)

Dzień dobry!
Ja już przy pracy... pogoda ładna, dzieci jeszcze śpią, a niania już jest i czeka aż się przebudzą (MIki, bo Maksio to pośpi dłużej).

Właśnie w TVN24 mówili w przeglądzie prasy, że Światowa Organizacja Zdrowia uznała, że solaria są równie szkodliwe jak papierosy. Jak jeździłam z moim dziadkiem do onkologa, to lekarz przy każdej wizycie robił mi wykład na ten temat (mam jasną karnację i setki "pieprzyków" na całym ciele), więc od dawna już tę wiedzę posiadałam ;-)

Miłego dnia Majóweczki i majowe Bąbelki!

ahoj

ja na solare nie chodzę byłam raz i się bałam że się nie otworzę, miałam takie lenki ze paranoja... nigdy więcej. Ale karnacji tez jasnej jakiejś nie mam więc nie muszę się tym martwić ;-)

zaczęłam się dziś dietować... w końcu musze dobrze wyglądać na własnym rozwodzie, nie?

Majka jeszcze śpi, Michaś od 2h szaleje. Kupiłam regał z Biedronki (brat mi kupił jak z pracy wracał) teraz czekam tylko aż wstanie (czyli koło 16:-D) i niech mi go składa :-D:-D:-D:-D na obrazku wygląda fajnie i tylko 99zł :-)

miłego dnia Drogie Panie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry