reklama

Majóweczki 2008

reklama
kwiateczek - Jak za mały jak przeciez moja Klaudia też jest w tym wieku i dostałysmy skierowanie na testy no tylko, że z krwi i są płatne. Ale sprawdzane będzie i na białko mleka i własnie na inne składniki pożywienia też.
Co do ząbków to nadal brak i czekam do 1,5 roczku.

Hej dziewczyny!

Aż mi się chce płakać. W tamtym tygodniu dwa amstaffy pogryzły pieska faceta, którego zna moja mama. Facet zgłosił sprawę i straży miejskiej i policji, a ci prawie stwierdzili, że to jego wina i nic nie zrobili. Facet powiedział, że złoży sprawę do sądu grodzkiego. Okazało się, że skretyniała właścicielka psów już miała rozprawy i kary, a nadal trzyma psy, w dodatku puszcza je bez smyczy i kagańców. No i dziś czytam, że wczoraj jeden z tych psów pogryzł po twarzy 5-letnią Włoszkę w restauracji, której ta baba jest właścicielką. No normalnie słabo mi się zrobiło. W jakim my kraju żyjemy???:no:
Jak coś, to nigdy nie idźcie do restauracji ARLECCHINO na Grodzkiej!!! Mam nadzieję, że ludzie usłyszą o tym i nigdy nie odwiedzą tej knajpy.

PS. Ta baba te psy specjalnie tresowała na agresywne. Jak ta suka była malutka i położyła się przed jakimś psem na plecach, to ta c**a tak ją sprała, że aż wióry leciały :no::no:

panna migotka nie do pomyslenia :angry::angry: w dodatku na twarzy beda na pewno blizny szkoda psow skoro tej baby wina powinna zapacic taka grzywne i odszkodowanie ze by jej sie odechcialo bo do wiezienia nie ma co zarla by i mieszkala za nasze pieniadze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie też o tym słyszałam na TVN, koszmar, wogóle jakie wakacje Włosi mieli co, niezła pamiątka z Polski, a tak walczymy o turystykę u nas w kraju tak ściągamy turystów, teraz to już zapomnijcie, żeby ktokolwiek chciał do nas przyjechać :wściekła/y:, a babe zamknełabym przynajmniej w areszcie...jeszcze miała czelność powiedzieć, że zawiezie psy na zbadanie do swojego weterynarza, a nie tam gdzie jej nakazali...qwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No bo zapewne te "pieseczki są bardzo łagodne i nie wiadomo, czemu się tak stało" ... a psy zapewne są tej pani ukochanymi dziećmi, jak to niektórzy mówią o swoich zwierzętach, nie widząc że jednak zwierzę to zwierzę i trzeba mieć do niego ograniczone zaufanie, choćby było fajne i łagodne i kochane.
Z góry przepraszam wszystkich miłośników zwierząt, sama też lubię zwierzęta, ale skoro pies się tak zachował, to czy nie należałoby go z urzędu uśpić? W końcu jak mu wytłumaczyć że nie wolno atakować ludzi, skoro raz to zrobił to skąd wiemy, czy innym razem też nie zrobi?

matko kochana co się w tym kraju dzieje... po jakiego ch*** ona trzymała te psy w restauracji? ja bym uśpila takiego psa mimo że bardzo kocham psy... a babie dala taką karę pieniężną i zamknęłabym knajpę... biedne dziecko

reklama
Mam nadzieję, że rodzice dziecka ścigną ją w sądzie o odszkodowanie i pokrycie kosztów operacji plastycznych itd. to może będzie nauczka dla wielu osób....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry