Ja chyba nie przeczytam tego artykułu.... generalnie hmmm chyba byłabym zwolenniczką bardzo ostrych kar za przestępstwa wobec dzieci. W zasadzie nawet i kary śmierci (dla takich śmieci jak ci co trzymali zwłoki dzieci w beczkach, pamiętacie?) - nie zgadzam się z prawem do życia dla takiego czegoś (bo człowiekiem to nie jest!).
Ja tez,zgadzam sie w 100%

Iwonka, musaka to zapiekanka z mięsa mielonego i warzyw, tradycyjna potrawa bułgarska, pyszota. Zaraz napiszę przepis.
no ja tez bym skorzystala

brzmi nie zle;-)
My dzis w przedszkolu bylismy,znowu dzionek minal

potem znajoma ze mna przyszla i zlecialo.Bylam na zakupkach sama tez,kupilam sobie dwie bluzeczki,wlasciwie szukalam cos na sobote i kupilam

super wyglada i jak obetne wloski to tak fajnie calosc bedzie wygladac,chyba

ale sie ciesze na te sobote

poza tym wczoraj kupilam sobie kozaczki,chcialam botki ale nie bylo nic na mnie.dzis zalozylam pierwszy raz i w tym przedszkolu dzis usiadlam na kolana i czubki sie zdarly

poszlam do sklepu(znajoma mi pomogla)i wymienili mi bez paragonu

:-)super.wszystko zaltwione

aaaa dzis jeszcze ufarbowalam wlosy na braz ale pasemek wszystkich nie zlapalo.ale nic i tak beda sciete i oby nie bylo ich widac a jesli to za 2 tyg poprawie

jeszcze to sciecie w sobote.boje sie tyroche

ale co tam...
MM nie moge przeczytac tego artykulu bo bede [przezywac a chce miec glowe niezaprzatnienta
My teraz idziemy bo dzis zapalaja swiatelka na miescie i choinke.idziemy zobaczyc z Kondziem.mam byc o 19ej

troche zimno ale tak na szybca;-)pozniej wpadne