reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka ja nigdy takich mrozonych zup nie kupowalam np barszcz czy ogorkowa wiejska itd kupuje owszem mrozone ale warzywa i jakies mieszanki dodaje np buraczki albo reszte sama poprostu ;-) tak mysle moze barszcz bialy albo zurek

Ja sobie piore juz drugi chodniczek jeszcze jeden został ciekawe gdzie ja bede to suszyc jeden juz na krzesle wisi :-p

co do zmywarek mi sie podobaja takie jak szafki czterdziestki :tak: taka dla nas byla by w sam raz

Iwonka, to mi smaka narobiłaś! Zjadłabym barszczyku:confused2:, ale mam z wczoraj Musakę, przepis przywieziony z Bułgarii.:tak:

Wiktoria, dobre z tym proszkiem, ha ha ha, uśmiałam się.

U mnie panowie kończą okna wstawiać, już zakładają rolety. I do końca dnia będę sprzątała ten syf, buuuuuuu.......

Aurelia dzieki za przepis ,brzmi apetycznie.

Klaudia wstala,jemy drugie danie a potem na drugi spacerek po Vanesske.Jak wychodzimy z przedszkola to jest juz ciemno ale lubie tak spacerowac tym bardziej ze jest cieplo.

Iwonka mi tez nie przeszkadza w sumie jak jest juz ciemno, to ładnie Ci klaudia wcina ja staram sie jak jestesmy w domu ze przed 12 a po pierwszej drzemce jak wstanie zeby zjadl zupe a pozniej drugie ;-)

Polozylam sie przed tv i dopiero teraz mnie telefon obudzil, a polozylam sie bo tak mnie glowa zaczela bolec ze szok normalnie :szok:

reklama
Ja chyba nie przeczytam tego artykułu.... generalnie hmmm chyba byłabym zwolenniczką bardzo ostrych kar za przestępstwa wobec dzieci. W zasadzie nawet i kary śmierci (dla takich śmieci jak ci co trzymali zwłoki dzieci w beczkach, pamiętacie?) - nie zgadzam się z prawem do życia dla takiego czegoś (bo człowiekiem to nie jest!).

Ja tez,zgadzam sie w 100%:no::wściekła/y:

Iwonka, musaka to zapiekanka z mięsa mielonego i warzyw, tradycyjna potrawa bułgarska, pyszota. Zaraz napiszę przepis.
no ja tez bym skorzystala:tak::tak:brzmi nie zle;-)

My dzis w przedszkolu bylismy,znowu dzionek minal:tak:potem znajoma ze mna przyszla i zlecialo.Bylam na zakupkach sama tez,kupilam sobie dwie bluzeczki,wlasciwie szukalam cos na sobote i kupilam:tak:super wyglada i jak obetne wloski to tak fajnie calosc bedzie wygladac,chyba:zawstydzona/y:ale sie ciesze na te sobote:sorry:poza tym wczoraj kupilam sobie kozaczki,chcialam botki ale nie bylo nic na mnie.dzis zalozylam pierwszy raz i w tym przedszkolu dzis usiadlam na kolana i czubki sie zdarly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:poszlam do sklepu(znajoma mi pomogla)i wymienili mi bez paragonu:tak::tak::-)super.wszystko zaltwione:tak:aaaa dzis jeszcze ufarbowalam wlosy na braz ale pasemek wszystkich nie zlapalo.ale nic i tak beda sciete i oby nie bylo ich widac a jesli to za 2 tyg poprawie:sorry:jeszcze to sciecie w sobote.boje sie tyroche:sorry:ale co tam...

MM nie moge przeczytac tego artykulu bo bede [przezywac a chce miec glowe niezaprzatnienta:zawstydzona/y:

My teraz idziemy bo dzis zapalaja swiatelka na miescie i choinke.idziemy zobaczyc z Kondziem.mam byc o 19ej:tak:troche zimno ale tak na szybca;-)pozniej wpadne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry