• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam. Koniec laby.Małżonek w pracy,Vanesska w przedszkolu(mam nadzieję że nie przyniesie znów czegoś na głowie)rano było zimno brrr zmarzły mi uszy,policzki i nos.Klaudia zaczyna znów coś kasłać.Miałam robić krokiety z pieczarkami i jajkiem a gdy już zaczeły się prawie gotować jaja to się gaz skonczył.I jestem bez.

Dzień dobry!
U mnie też zimno i śnieżek prószy. Maks w przedszkolu (ciężko było go dobudzić), a Mikołaj - chory :-(:-( wczoraj dostał znienacka temperatury do 39 stopni, pół nocy przespał u mnie na brzuchu, marudzi i biedny jest strasznie, nic nie chce jeść tylko pije. Będę dzwonić do pani dr. A w święta był na antybiotyku na uszy.... Teraz to mi wygląda bardziej na początek grypy może (nagła gorączka) lub trzydniówki?

Aurelia, powodzenia w pracy, ja też mam dużo...

Kwiateczek, Disneyland super pomysł, ale może za parę latek, tak na jakieś 4 urodziny?

Ola chcielismy mu zrobic prezent,stad autem bysmy pojechali(jak kupimy:sorry:)moj brat (Kondzia chrzestny)zaoferowal sie jeszcze ze razem mozemy wycieczke zrobic:tak:zobaczymy jak to z kosztami bedzie wygladac:sorry:wiem ze nie bedzie pamietac ale boje sie ze jak juz wrocimy do Polski to nie bedzie nas stac na taki wyjazd:baffled:a jka bedzie to pojedziemy jeszcze raz:-)
Iwonka zdrowka zycze.boshh mam juz dosc chorob.Kondzio bez zmian,moze ciut lepiej.dzis G ma pytac o urlop i 17-18 stycz jedziemy do Polski:tak:

Witam! Moja Zuza wczoraj nic nie jadła oprócz rosołku i mandarynek. Boje się żeby chora nie była. Wczoraj u nas ładna pogoda była więc pojechaliśmy w las do Mamy i kulig Zuza miala:-)Pogoda super-mrozik -5, słoneczko świeci, wiatru nie ma. My potem na hipoterapię .
Ola super że wypad sie udał.:-)

Zdrówka dla chorowitków:tak:

Mamita, dla Zuzi też zdrówka życzę. Kulig super sprawa :) U nas było też ślicznie ale za mało śniegu.

Była pani dr u Mikołaja, a on jest tak ospały i dziwny jak nigdy dotąd. Mam dać mu oprócz paracetamolu który niespecjalnie na niego działa tym razem (a zawsze działał) nurofen i jeżeli się nie ożywi to mamy jechać na badania i obserwację do szpitala. Martwię się!! Oczywiście pewnie wszystko będzie ok, ale mówię Wam, taki jest apatyczny - jak nie moje dziecko po prostu, dlatego tak szybko wezwałam lekarkę.

reklama
Ech te choroby...ja chyba będę musiała iść też do lekarza z Klaudia bo ma taki brzydki ten kaszel już.Nie dawno też brała antybiotyk.
Zmykam zaraz do przedszkola....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry