reklama

Majóweczki 2008

A my po obiadku,bo stołowaliśmy sie w Ikei. Obiad za 8.99 -drugie danie,a zupa za 2.99 :-)
Barierki nie kupiłam bo nie było,tzn jest ale malutka ,niska i do d..jednym słowem.Ja potrzebuję taka wysoką na 40cm .Dziewczynki wyszalały sie z dziećmi więc było fajnie!

Hej a gdzie się zapodziała Ola i Pola i reszta??????

reklama
Cześć dziewczyny!

Puchatka, piękny brzuszek :tak:

Mamita, ja Cię podziwiam, że Ty cały czas coś robisz, sprzątasz, gotujesz, pieczesz, jeździsz z Zuzią na rehabilitację. Skąd Ty bierzesz tyle sił? Dobrze, że już z gardłem lepiej.

Iwonka, a ten Dobranocny ogród to jakaś bajka?

Do mnie przyjechali rodzice, więc mama zajmuje się Igą. Młoda ma gorączkę i chyba mi się rozkłada, mam nadzieję, że nic z tego niedobrego nie będzie i że jednak to piątki idą. Przepraszam Was, że ostatnio trochę mało piszę, ale piszę pracę, którą muszę złożyć do 31 marca, a nadal jestem w polu. Wczoraj już miałam ostatnie zajęcia i za 3 tygodnie mam egzamin.

My byliśmy u mojej Mamy. Teraz wróciliśmy. jak wyjeżdżaliśmy było -6 a teraz -11 mrozu:szok::baffled:
Iwonka to nie drogie obiady. My jak byliśmy ostatnio w galerii to obiad ponad 20zł i to taki, że mój A. by musiał ze 3 takie zestawy zjeść. Najbardziej lubię bar mleczny. Jak jedziemy z Zuzią na kontrole do neurologa czy nefrologa to idziemy do baru mlecznego. Tam obiad dwudaniowy ok.10-12zł. Ja zawsze biorowikową za 2,50zł:tak::tak:
Kwiateczek ta bajka na cbibees(nie wiem jak się pisze chociaż leci u nas non stop:baffled:)
Migotka dla mnie to juz norma...

Zgłaszam się weekendowo.
Popsuł mi się modem, nie mogę dodzwonić sie do serwisu czynnego przez cały tydzień niby, więc nie wiem kiedy przyjdą i naprawia. Teraz pożyczyłam modem od sąsiadów bo muszę ściągnąć pliki do pracy . Ciągle mi się cos komputerowego psuje . :baffled:
Puchatko- śliczny brzusio.:tak:
dziubek - czekamy na twój bo Sylwii jeszcze odpuszczę .

Muszę zmykać do roboty, bo jutro nie nadgonię. Mam dużo załatwień urzędowych.

Witam,

Noi po weekendzie. Dzisiaj Zuza nie spała wcale bo o 8.30 dopiero się obudziła. I o dziwo do wieczora pełna energii była i nie marudziła.
Iwonka - no ja chciałam małym kupić takie łóżko jak Zuzia będzie miała ze 3,5 roku ale pozyjemy zobaczymy. Na pewno musi mieć wysoką barierkę i na górze i na dole. A Klaudusia nie chce już na dole spać??
Puchatka - śliczny brzuszek:tak:
Mamita - dobrze że Zuza zdrowieje.:-)
Migotka - Życzę zdrówka dla Igusi.Oby to ząbki były:tak:
Szopek - a wiesz że ja jeszcze niemam zbyt wielu zdjęć brzuszkowych. Jakoś nie mam kiedy zdjęcia zrobić. Ale postaram się coś wkleić w tym tygodniu:tak:

Spadam bo mąz laptopa potrzebuje. Dobranoc

MAMITA ja ogladam cb-ce zadko bo mam na angileskiej,z reguly wlaczone jest mini mini na cyfrze:tak:
Ide spac chyba.bylismy u znajomej chwile,Kondziuo sie pobawil i poznal nowego wujka:sorry:
padam ale mam ochote na lody,chyba jeszcze zjem:-p dobranoc:-)

Hej dziewczyny

ja juz na nogach a maly w zlobku
moj mezus sie rozklada jakies przeziebienie i jak mi zarazi Adasia to mu utne 2 glowy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

narazie odpukac maly nic duzego nie zlapal i oby tak zostalo:sorry2::sorry2:

a teraz popijam kawke kto doloczy:confused::confused:

reklama
Witam ze sniadankiem :-)
Dziubek Klaudia jeszcze śpi w swoim łóżeczku małym.Jak będe miała barierke to wtedy będą spać na pietrowym,na razie póki co Vanesska śpi na dole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry