iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mamita zdrówka życze!
Kamilka polecam bajke Little people "Mali odkrywcy "
Kamilka polecam bajke Little people "Mali odkrywcy "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba było się wymigiwać.
Jak myslisz dla 3,5 letniego dziecka spanie na górze to za wczesnie??
No cóż ... coś za coś. U nas Zuzia chciała kiedyś spać z nami to oboje połozylismy się w końcu u niej w pokoju na podłodze żeby nie musieć ciągle do niej chodzić i ja uspokajać. Przespaliśmy do rana. Następnej nocy już nie chciała z nami spać
Gorzej jakby po tym chciała żebysmy tak zawsze spali 

Prosimy o zdjęcia. G tak wcodzil i sie nie zarwalo wiec weszlam.ja kurczakowa waga;-)ale zamowilam Kondziowi lozko.ThomasaKwiateczek Ty wlazłaś do łóżeczka?/![]()
jutro do odebrania tyle ze materaca nie maja,musze poszukac u nas w sklepie
pojde rano zapytac;-)mam nadzieje ze polubi spanie w nim bo jak nie to sie wykoncze. z lozeczka juz wychodzi normalnie,boje sie ze w nocy sie obudzi a ja nie do lece i bach
U as to normalka.ale juz sie nauczyl.taka jest roznica po lekach ze sie nie drapie i szybko zasypia bo wczesniej nie moglHej,
Kwiateczek - moja Zzuza też wcześniej wstaje ale u nas to przez nieobecność smokaNo cóż ... coś za coś. U nas Zuzia chciała kiedyś spać z nami to oboje połozylismy się w końcu u niej w pokoju na podłodze żeby nie musieć ciągle do niej chodzić i ja uspokajać. Przespaliśmy do rana. Następnej nocy już nie chciała z nami spać
Gorzej jakby po tym chciała żebysmy tak zawsze spali
![]()

dlatego juz wczoraj wlazlam bo byla 1sza w nocy a G sie darl z edo pracy musi wstac tylko co ze mna?kiedy ja mam spac bo nie spie od 2 lat
edit 2.5 bo ciaza jeszcze 

a co do gotowania to ja musze ugotowac bo jak nie bedzie to malzonek pojedzie zjesc do tesciowej wiec nie mam wyjscia a juz wole ugotowac cokolwiek niz zeby lecial do mamusi na jedzenie

ja zmykam do lozka

bez pobudek nocnych
Kondzio przespal cala noc w lozeczku,obudzil sie chyba po 6 to wzielam go do siebie i dalej chrmmmmm:-)ale ja oczywiscie spac nie moglam bo G wypil wczoraj 2 piwa i tak chrapal
jak nie jeden to drugi
dobrze bo nudzi od rana ,chyba te trójki zwaryjowaly wszystkie na raz 
mam nadzieję ze się nie obrazisz ale odpusc sobie trochę a facet pewnie w domu jest to Zuzkę niech popilnuje ,a nie martw się z glodu nie umrze . Mój tez teraz mi mówi czasem że tak mnie kocha że beze mnie nie moze jeśc (nie ma zrobione) haha akurat ale jak musi to obiad ugotuje a jak mieszkaliśmy narzeczeńsko w Krakowie to dopiero dawal popisy kulinarne , najgorzej przyzwyczaić 
na łóżu moim napisane że góra dla dzieci od 6 lat.Na razie Vanesska śpi jeszcze na dole bo muszę kupić barierke na dół do mocowania żeby Klaudia nie spadła a Vanesska ciągle siedzi w dzień na górze i spać tam chce ale jeszcze trochę poczekamy,niech się oswoją.
Myśle że spaśc nie ma jak z tamtąd bo barierki dość wysokie są