• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej,

Ale u nas dzisiaj straszny ziąb był a Zuzia chciała orzełki na sniegu robić:szok: Trzeba było się wymigiwać.

Cosmo - no to nie masz już chwilki dla siebie jak Michaś w dzień nie śpi. mam nadzieję że Zuzua będzie jeszcze przez jakiś czas spała w dzień

Sylwia - super że wszystko ok na USG. Fajna data narodzin:tak:

Iwonka - musze kupić ten Pomysł na ". Ja zamierzam dzieciom później też kupić łóżko piętrowe bo u nas to mały pokoik jest ale fajnie że dla nich taka radocha jest:tak: Jak myslisz dla 3,5 letniego dziecka spanie na górze to za wczesnie??

Kwiateczek - moja Zzuza też wcześniej wstaje ale u nas to przez nieobecność smoka:baffled: No cóż ... coś za coś. U nas Zuzia chciała kiedyś spać z nami to oboje połozylismy się w końcu u niej w pokoju na podłodze żeby nie musieć ciągle do niej chodzić i ja uspokajać. Przespaliśmy do rana. Następnej nocy już nie chciała z nami spać:tak:Gorzej jakby po tym chciała żebysmy tak zawsze spali :-D

Witam.
Ja to strasznie niepozbierana jestem. Coś mam pisać, zaczynam, nie kończę, gubię się co pisałam a co nie. :baffled:
Sylwia- bardzo fajna data narodzin . No i dzidzia będzie spod znaku Wagi- polecam z autopsji.:tak:
Puchatko- dbaj o siebie.
dziubek- opisy w stylu " brzuszek mam duży" to wrażenia na mnie nie robią, też mam duży a w dwupaku nie jestem :-pProsimy o zdjęcia.

Nie uwierzę, w te wasze ciążę bez zdjęć.
Ja spałam na łóżku piętrowym ale starsza już byłam. Spałam na górze i byłam mega szczęśliwa. Dzieliłam pokój z bratem, ciągle mi brakowało własnej przestrzeni. Tak, wchodziłam na górę i miałam swój mały świat. Barierkę miałam okrytą kocem i nikt mnie nie widział ( jak leżałam), półkę miałam , lampkę . Łózko było długie ( brat jest bardzo wysoki), wiec nawet miałam gdzie sobie magnetofon- jamnika schować. Tylko telewizor mieliśmy bez pilota ( tak to drzewiej bywało w ubiegłym wieku jeszcze;-)), i trzeba było dymać z góry, żeby zmienić kanał.

kamilka- Biedny adaś tęskni za smoczkiem, widzi inne dzieci-dlatego. Miku by zabrał komuś na bank.. Powodzenia życzę aby utrzymał się efekt bezsmokowy.

Mój Miku śpi z nami przeszło miesiąc, jak usypia to go przenosimy ale czasami nad ranem , czasami koło północy. Nie jestem w stanie się wyspać z nim, bo on się rozpycha, kopie, jak nie kopie to wsadza mi palce do nosa, do buzi, głaszcze przez sen. Jak go nie wezmę z łóżeczka to wyje strasznie a on z takich co będzie wył aż zrobi kupę, zwymiotuje, plamy mu wyjdą na całym ciele ale nie przestanie. Jeszcze bije głową w ścianę. Będzie godzinę histeryzował ( to sprawdziłam) albo i dłużej ale nie popuści.

Ale wasi faceci maja z wami dobrze, gotujecie im pyszności. Mój sobie sam ugotował grochówkę.

mamita- zdrówka życzę.

Kwiateczek Ty wlazłaś do łóżeczka?/:szok::szok::szok:
G tak wcodzil i sie nie zarwalo wiec weszlam.ja kurczakowa waga;-)ale zamowilam Kondziowi lozko.Thomasa:tak:jutro do odebrania tyle ze materaca nie maja,musze poszukac u nas w sklepie:tak:pojde rano zapytac;-)mam nadzieje ze polubi spanie w nim bo jak nie to sie wykoncze. z lozeczka juz wychodzi normalnie,boje sie ze w nocy sie obudzi a ja nie do lece i bach:baffled:

Hej,

Kwiateczek - moja Zzuza też wcześniej wstaje ale u nas to przez nieobecność smoka:baffled: No cóż ... coś za coś. U nas Zuzia chciała kiedyś spać z nami to oboje połozylismy się w końcu u niej w pokoju na podłodze żeby nie musieć ciągle do niej chodzić i ja uspokajać. Przespaliśmy do rana. Następnej nocy już nie chciała z nami spać:tak:Gorzej jakby po tym chciała żebysmy tak zawsze spali :-D
U as to normalka.ale juz sie nauczyl.taka jest roznica po lekach ze sie nie drapie i szybko zasypia bo wczesniej nie mogl:no:

Szopek chociaz mozesz go p[rzenies bo ja jak probuje to w momencie dotkniecia materaca jest cudowne obudzenie i wrzask:szok:dlatego juz wczoraj wlazlam bo byla 1sza w nocy a G sie darl z edo pracy musi wstac tylko co ze mna?kiedy ja mam spac bo nie spie od 2 lat:baffled:edit 2.5 bo ciaza jeszcze :baffled:

oki uciekam spac;-)jeszcze male co nieco moze:-D:sorry2:

mamita zdrówka zdrówka bo angina to paskudztwo :tak::tak::tak:
Iwonko narazie nie wiem kto się tam zabunkrował bo to w sumie dopiero 15 tydzień a jak to dziecię będzie tak uparte jak Majka to długo mogę się nie dowiedzieć :tak::tak:
szopek jutro wstawię fotkę to lekko się zdziwisz jak ja już bardzo ciążowa jestem :-D:-D

spokojnej nocki:tak:

Witam! Troszkę jakby lepiej ze mną -chociaż nockę przespałam;-)
Szopek
mojemu jakbym nie ugotowała to nie jadłby wcale:no:

Idę się wziąć za robotę bo ludzie za oknem dywany trzepią a ja przed kompem:baffled:

hej dziewczyny

a ja dzis padnieta w nocy wogole nie spalam cala noc wymiotowalam normalnie ledwo zyje ale weszlam sie przywitac i klade sie do wyrka bo nie mam sily glowy utrzymac:-(:-(:-( u mni e dzisiaj siostra siedzi z Adasem bo ja nie mam sily z wyrka sie podnosic za kazdym razem jak marudzi:baffled::baffled::baffled:

Szopek- moj adas komus jakiejs zabawki nie zabierze smoka tez nie ale jakby to bylo jego to na bank by wyrwal i do tego jeszcze pobil:szok::szok::szok: a co do gotowania to ja musze ugotowac bo jak nie bedzie to malzonek pojedzie zjesc do tesciowej wiec nie mam wyjscia a juz wole ugotowac cokolwiek niz zeby lecial do mamusi na jedzenie:cool2::cool2::cool2:

Milego Dnia dziewczynki...:tak::tak::tak: ja zmykam do lozka:dry:

witam
Kamilka,Mamita zdrowka zycze.
Puchtka dawaj fotke:tak:
A my dzis pospalismy do 9:szok:bez pobudek nocnych:szok:Kondzio przespal cala noc w lozeczku,obudzil sie chyba po 6 to wzielam go do siebie i dalej chrmmmmm:-)ale ja oczywiscie spac nie moglam bo G wypil wczoraj 2 piwa i tak chrapal:angry::angry:jak nie jeden to drugi:baffled:
lece na miasto.

Było tak ładnie a teraz zimno ze szok wiatr chce przymrozić ale spacer zaliczony ,Zuzka się wtulila i zasneła:tak: dobrze bo nudzi od rana ,chyba te trójki zwaryjowaly wszystkie na raz :no:

Mamita sio do łozka wez przykalad z Kamilki . Z anginą nie ma żartów , a tobie się dywany marzą:crazy: mam nadzieję ze się nie obrazisz ale odpusc sobie trochę a facet pewnie w domu jest to Zuzkę niech popilnuje ,a nie martw się z glodu nie umrze . Mój tez teraz mi mówi czasem że tak mnie kocha że beze mnie nie moze jeśc (nie ma zrobione) haha akurat ale jak musi to obiad ugotuje a jak mieszkaliśmy narzeczeńsko w Krakowie to dopiero dawal popisy kulinarne , najgorzej przyzwyczaić

Kamilka tobie tez zdrówka

Kwiateczek gratuluje nocy , u nas tez dwie ostatnie dobre uff:tak:

Szopek mi musisz uwierzyć na ...piękne oczy no moze wyrazy choc wieczorem wydaje mi się ze urósl ale chyba twardnieje po calym dniu a waga ,moja najlepsza przyjaciólka nią jest :-) więc chyba mi pasuje tylko uparciuch z niej straszny . zuzka byczek jak tatuś No cóż to chyba nie przypadek ;-)

reklama
Witam.Dziewczynki bawią się plasteliną,małżónek jeszcze w pracy a ja do kompa wreszcie zasiadłam .Nie dawno zwlekłąm się z łóżka,ale nie spałam tylko leżałam bo moje szoguny od 7 buszują i mamusi spać nie dadzą.Wczoraj było wesoło,Klaudia miała rówieśnika a Vanesska rówieśniczkę :-) obie przebierały sie w stroje balowe i i wogóle pokaz mody robiły małe modelki :-) a my mamusie sobie trochę po plotkowałyśmy przy winku.

Kwiateczek a Kondzio zna Thomasa? I jeszcze jedno,chciałabym koniecznie kupić pościel z bajki Dobranocny Ogród.Jakbyś mogła spojrzeć ile kosztuje taka u ciebie... :-)Bo to jedna z ulubionych bajaek Klaudusi ,ewentualnie teletubisiową pościel zobacz też jak gdzieś tam będziesz przy okazji.

Dziubek szukałam na forum tej odposiedzi sama od kiedy dzieci spią na piętrowym łóżku i różnie mamy się wypowiadały,ale średnio że na dole dziecko 1,8 -2,5 letnie już spało a na górze 3,5-4,5 letnie:tak:na łóżu moim napisane że góra dla dzieci od 6 lat.Na razie Vanesska śpi jeszcze na dole bo muszę kupić barierke na dół do mocowania żeby Klaudia nie spadła a Vanesska ciągle siedzi w dzień na górze i spać tam chce ale jeszcze trochę poczekamy,niech się oswoją.:tak:Myśle że spaśc nie ma jak z tamtąd bo barierki dość wysokie są :tak::tak::tak:

A chorowitkom życze zdrówka!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry