iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mamita zdrówka życze!
Kamilka polecam bajke Little people "Mali odkrywcy "
Kamilka polecam bajke Little people "Mali odkrywcy "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba było się wymigiwać.
Jak myslisz dla 3,5 letniego dziecka spanie na górze to za wczesnie??
No cóż ... coś za coś. U nas Zuzia chciała kiedyś spać z nami to oboje połozylismy się w końcu u niej w pokoju na podłodze żeby nie musieć ciągle do niej chodzić i ja uspokajać. Przespaliśmy do rana. Następnej nocy już nie chciała z nami spać
Gorzej jakby po tym chciała żebysmy tak zawsze spali 

Prosimy o zdjęcia. G tak wcodzil i sie nie zarwalo wiec weszlam.ja kurczakowa waga;-)ale zamowilam Kondziowi lozko.ThomasaKwiateczek Ty wlazłaś do łóżeczka?/![]()
jutro do odebrania tyle ze materaca nie maja,musze poszukac u nas w sklepie
pojde rano zapytac;-)mam nadzieje ze polubi spanie w nim bo jak nie to sie wykoncze. z lozeczka juz wychodzi normalnie,boje sie ze w nocy sie obudzi a ja nie do lece i bach
U as to normalka.ale juz sie nauczyl.taka jest roznica po lekach ze sie nie drapie i szybko zasypia bo wczesniej nie moglHej,
Kwiateczek - moja Zzuza też wcześniej wstaje ale u nas to przez nieobecność smokaNo cóż ... coś za coś. U nas Zuzia chciała kiedyś spać z nami to oboje połozylismy się w końcu u niej w pokoju na podłodze żeby nie musieć ciągle do niej chodzić i ja uspokajać. Przespaliśmy do rana. Następnej nocy już nie chciała z nami spać
Gorzej jakby po tym chciała żebysmy tak zawsze spali
![]()

dlatego juz wczoraj wlazlam bo byla 1sza w nocy a G sie darl z edo pracy musi wstac tylko co ze mna?kiedy ja mam spac bo nie spie od 2 lat
edit 2.5 bo ciaza jeszcze 

a co do gotowania to ja musze ugotowac bo jak nie bedzie to malzonek pojedzie zjesc do tesciowej wiec nie mam wyjscia a juz wole ugotowac cokolwiek niz zeby lecial do mamusi na jedzenie

ja zmykam do lozka

bez pobudek nocnych
Kondzio przespal cala noc w lozeczku,obudzil sie chyba po 6 to wzielam go do siebie i dalej chrmmmmm:-)ale ja oczywiscie spac nie moglam bo G wypil wczoraj 2 piwa i tak chrapal
jak nie jeden to drugi
dobrze bo nudzi od rana ,chyba te trójki zwaryjowaly wszystkie na raz 
mam nadzieję ze się nie obrazisz ale odpusc sobie trochę a facet pewnie w domu jest to Zuzkę niech popilnuje ,a nie martw się z glodu nie umrze . Mój tez teraz mi mówi czasem że tak mnie kocha że beze mnie nie moze jeśc (nie ma zrobione) haha akurat ale jak musi to obiad ugotuje a jak mieszkaliśmy narzeczeńsko w Krakowie to dopiero dawal popisy kulinarne , najgorzej przyzwyczaić 
na łóżu moim napisane że góra dla dzieci od 6 lat.Na razie Vanesska śpi jeszcze na dole bo muszę kupić barierke na dół do mocowania żeby Klaudia nie spadła a Vanesska ciągle siedzi w dzień na górze i spać tam chce ale jeszcze trochę poczekamy,niech się oswoją.
Myśle że spaśc nie ma jak z tamtąd bo barierki dość wysokie są