• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

mamita sdrówka życzę!

my juz na nogach od godziny, Michałowi się nie chciało spać. O smoczka już nawet nie pytał :szok: może widzi, że Maja też nie ma dlatego tak super nam idzie. W nocy tradycyjne pobudki i na mleko i na picie, ale dziąsło baaaardzo spuchnięte.

KUpiłam Mai lalkę taką w Biedronce malą słodką Evi i tak sie bili, że musiałam drugą Michałowi kupić :-D a ten chodzi przytula ją, głaska, całuje i mówi "chanie" co znaczy Kochanie :-D:-D:-D

reklama
Witam dziewczyny

ja tez juz na nogach adas ma zegarek w glowie budzi sie cosdziennie od tygodnia o 6.20 ale za to ja sie wyrabiam z szykowaniem go:-):-) tylko zanim wyjdzie wola am ama am am a o 8:15 maja sniadanie do tego czasu on juz glodny a w domu mu nie daje bo boje sie zeby sie nie przejadl i nie wymiotowal:sorry2::sorry2::sorry2:

cosmo no niezle z ta lalka:-D:-D:-D ale jak ja sobie przypomne jak Adas bil sie z Wiki to:baffled::baffled::baffled: to juz widze wasza akcje:-D:-D:-D

to ja chciałam tylko donieść że mój sierpniowy cuduś ma już 71mm:-D:-D:-D poza tym czuję się dobrze tylko muszę kontrolować ciśnienie no i na USG tak groszek wariował że czekają mnie narodziny drugiego żywiołka

miłego dnia majóweczki:tak::tak:

A ja wreszcie skonczylam gotowac grochowke pychaaaa:-):-) tylko mowie wam ile sobie zrobilam balaganu ufff no ale efekt super... dawno nie jadlam i chyba dlatego tak mi smakuje:-):-):-)

Puchatka- gratuluje obys nie miala problemu... i maluszek sie dobrze rozwijal...:tak::tak:

a jak wy tak gadacie o dzieciach to i mnie sie zachcialo ale rozsadek mnie zaraz stawia do pionu:-D:-D:-D

Witam
Widze ze wszystkie dzis powstawalyscie wczesnie:sorry:ja to juz o 1ej.Konrad wstal,wzielam go do nas i znow se zucal ze dla mnie miejsca braklo.Spal.wzielam go na rece i myk do lozeczka a ten sie obudzil jakby go pazyl materac:angry:bosh.wyl ok 40 min.G sie darl:angry:tak mnie wkurzyl...boon do pracy idzie tylko co ze mna,kiedy ja mam spac:angry:w koncu wlazlam do jego lozeczka i uisnal:baffled:obudzil sie o 6 rano.koniec spania z nami,na nowo znowu trzeba uczyc,wykancz nmnie to spanie jego:no:
Cosmo ale mialas bitwe:-D:-D
pUCHATKA ALE MASZ JUZ GIGANTA:-)

Wlasnie sie dowiedzialam ze moja znjaoma urodzila wczoraj w domu:-)o 17ej zlapaly ja bule i o 15.45 urodzila synka,trzeciego:sorry:maz odbieral porod:-D:-D nie wiem czy calkowicie,ale widzial glowke:tak:wiem ze byly 3 karetki,nie brali jej juz bo nie bylo czasu.wyczyscili ile mogli i dopiero ja zabrali:-)to sie nazywa szybki porod:-)

Ostatnia edycja:
Kwiateczek wspolczuje u nas ostatnio podobnie a raczej juz do znudzenia... codziennie wstaje w nocy o 1 nie spi z pol godziny musze brac go do nas ale wtedy sie nie miescimy tzn ja sie nie mieszcze!! i wisze tylkiem nad ziemia a potem odpada mi kregosłup... :baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nie wiem co sie z nim dzieje lekarka powiedziala ze tak sie przyzwyczil trzeba mu rytm zmienic mocno zmeczyc itp a ja na to ze jak pojdzie spac bardzo zmeczony to wtedy spi jeszcze gorzej:no::no::no:

to kazala kupic mu herbatke na sen ale to nie jest wyjscie sam powinien spac jak trzeba!!

Witam.Ja też dziś miałam gości w lóżku.Klaudia się budziła i w końcu za 3 razem jak do niej poszłam do tak mnien mocno objeła za szyje i puścić nie chciała że się w końcu zlitowałam i ją wziełam:sorry2:.Poza tym wczoraj złożyliśmy łóżko piętrowe,ile radości to nie do opisania! Vanesska wogóle z góry nie chciała zchodzić:-D,mówiła że jedzie pociągiem do babci(sypialnym do Czech):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Byłam wczoraj tez w przedszkolu ,bo pani chciała przedfstawić co dzieci umia, na temnat np figur geometrycznych no i my mieliśmy zobaczyć jak się nasze dzieci zachowuja w grupie,jak wykonuja polecenia no i niestety zonk,pani aż się mało co nie załamała.Na widok rodziców dzieci poprostu były rozkojarzone i amło co wspólpracowały.Kilka osób z rodziców pani poprosiła o pomoc w czytaniu takiej bajki o figurach i nie było chętnych więc się zgłosiłam:sorry2:co dla mnie samej było szokiem bo ja raczej z tych mało mówią w obcym gronie:-p no ale wyszło całkiem dobrze:-D:tak:potem były wspólne zabawy,a na koniec zabawy plastyczne,dzieci i rodzice były podzielone na 3 grupy i robiliśmy na wielkim arkuszu białego papiery z trojkątów i kól rózne obrazki,zamki,drzewa ,co komu przyszło do głowy.Fajnie było:tak::tak::tak:1,5 godziny trwało to,a część rodziców w polowie zawineło sie do domu:sorry2:
Po południu mam gości,dwie mamy z dziećmi przyjdą:tak:Robię sałatke kebabową:-p
Puchatka a wiesz co nosisz pod sercem?

a ja dzisiaj bylam 3 godziny w miescie normalnie tak przemarzlam ze mi wszystko skostnialo odebralam malego i wrocilam do domu nie mialabym dzisiaj sily wiecej lazic chyba....:dry::dry::dry:

ale oplacalo sie wyjsc spotkalam babcie i dala kaske potem poszlam do meza kupic mu cos jesc bo nie wzial dzisiaj jedzenia i taka baba cofajac samochodem walnela go w drzwi oczywiscie nie widac nic ale taka byla wystraszona ze dala mu 80zl:-):-):-):-) listwa sie delikatnie wygiela ale jakby gorsze bylo uszkodzenie to chyba moj maz juz by na zawal zszedl:-D:-D:-D:-D

a teraz do znudzenia ogladamy bajki Muminki juz chyba milionowy raz :dry::dry::dry::dry:musze mu kupic jakies inne odcinki bo te mi sie juz przejadly!!:sorry2::sorry2::sorry2:

dzisiaj adas jakis marudny... pani mowi ze chyba teskni za smokiem bo tam widzi ze dzieci maja i troche gorzej spi w zlobku no ale moze zapomni wreszcie bo w domu nie mam takeigo problemu:sorry2::sorry2:

reklama
Ja nie do życia.:no::no: Mam początek anginy: uszy mnie bolą, a gardło to wogóle boję się łykać:baffled: Mam antybiotyki i takie tam drobniejsze leki. Oby tylko Zuza nie złapała:baffled:
Iwonka fajnie dzionek spędziłaś:-):-)
Puchatka dbaj o siebie:tak::tak:
Kwiateczek Ty wlazłaś do łóżeczka?/:szok::szok::szok:
Kamilka ja też miałam niedawno grochówkę. Do tej pory nie gotowałam jej bo to była specjalność mojego Taty i On gotował dla wszystkich:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry