• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja odebralam Adasia ze zlobka i dzis spokoj ufff
teraz sobie smacznie spi a ja zjadlam sobie obiadek posprzatalam i siedze...

troche nudno ale mowi sie trudno jak maly wstanie to jeszcze raz pojdziemy na dwor bo jest cieplutko:-):-):-)
tylko czekam na siostre bo bedzie mi lepiej .....:tak::tak::tak:

Wracam od gina , suwaczek zostaje na usg wszystko prawidlowo się rozwija, macica powiększona zamknięta. ogólnie super lekarz , tylko bardzo ciekawy ile mam lat ,ja mu że prawie 25 to się nieżle zdziwil ,no przecież na nastolatke nie wyglądam.ale ogólnie super nic mnie nie macał tylko usg , dal zdjęcie i zaplacilam tylko 50zł.Niestety w aptece zostawilam więcej bo duphaston,luteina i asmag dostałam ze względu na moją powracającą hiperprolaktyne i wcześniejszą historię i twardy brzuch.Za dwa tygodnie z wynikami A i termin na 10.10.2010:-) boże zachciało mi się dziecka na jesień;-)

Dziubek ja wlasnie czekam ze smoczkiem az wyjda piatki,jak narazie ich nie widac:no:ani jednej:no:
Cosmo moj Kondzio ostatnio tez tylko na dworze spal a w domu to tak ciezko ze szok:no:nauczyl sie przez pare dni:no:

Wrocilam nie dawno od lekarza,zamrozil mi kroste na dloni,boshhh nie myslalam ze to tak bnoli:szok:baffled:

Sylwia dobre wiesci,super ze sie potwierdzilo:tak:

Szopek fajne zdjecie w podpisie:-)

Ostatnia edycja:
My po hipoterapii. Zuza zmarnowana już śpiąca jest:szok::szok:na sankach się wyszalała i prawie zasnęła:tak:
Ja czuję się fatalnie. Poszłam do tej apteki co mnie wkurzyli ostatnio i mówię, że mam kartę. Brałam coś do ssania to fervex za grosz dostałam;-)Jak jutro nie będzie lepiej to do lekarza sie przejdę bo ostatnio też sama sie leczyłam a potem i tak na antybiotyku się skończyło:sorry2:

Sylwia fajna data 10.10.2010:-)
Dziubek wiem cos o sąsiadach... Tez w bloku mieszkamy i jak sąsiadka z góry kotlety bije to Zuza w dzień też nie może zasnąć. Wszystko słychać:baffled:

Witam się na ogólnym.
Normalnie wymiękłam. czasami puszczam Młoemu Krecika na You Tubie, zwłaszcza jak mam wmusić jedzenie. On z tych niebajkowych ale Krecika czy Sąsiadów obejrzy w niewielkiej ilości.
No i załączyłam odcinek, opisuję mu wszystko ( tylko wtedy jest w stanie usiedzieć). A tu ...:szok: wymiękłam .... yyyy.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QPwADluwstU"]YouTube- Krecik i Narodziny Zajączków[/ame]

ps. Kwiateczek, dziękuje.

Szopek,ale masz fajnego szopka w podpisie :-) a krecik...pierwszy raz widze to:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziubek żeberka z reklamy winiar " Pomysł na..." A Klaudia nic nie mówi o szczepieniu bo nie umie w sumie nic:sorry2:ale jest ok.Nic się z nią nie dzieje:tak:
Wreszcie R złożył łożko piętrowe,dziewczyny szczęśliwe jak nie wiem.Vanesska to nie chciała wogóle zejść z góry:-D:-Da Klaudia stała i ryczała że ona też chce tam wejsc:-D:-D:-D:sorry2:
Dobranoc,bo już chyba nie zajrzę.Padam z nóg:baffled:

reklama
Witam! Ja o tej godzinie:szok::szok::szok: No ale cóż, gardło mnie tak boli że spać nie mogę, ani śiny połknąć, nic. Idę dzisiaj do lekarza. Wypiję fervex i wrócę do łóżka:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry