• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewczyny

ja juz na nogach... dzisiaj zawiezlismy malego do zlobka dzis bez jeku polecial nawet z radoscia:-):-) a dzis po zlobku na szczepienie dostalam juz kolejny wniosek na nowy rok i lepiej zebym dostala staz bo inaczej nie mam gdzie podbic:baffled::baffled:

zaraz zrobie sobie kawke i posiedze na necie a potem ide dalej spac bo dzisiaj juz padam tak mnie plecy bola dzis niestety Adas u nas wyladowal i spalam tylkiem nad ziemia:-D:-D ale teraz nie moge nawet siedziec:dry::dry::dry:

reklama
Witam.Zmarzłam dziś jak szliśmy do przedszkola,bo wiatrzysko i snieg pada.Brrr a teraz mówili że zima ma jeszcze dłuuuuugo trwac.Ja nie wiem ,chyba nas zaleje jak przyjdzie kiedyś ta wiosna, jak zacznie to wszystko topnieć a jeszcze ma padać .Szok.
Mamita no własnie bo tak pomyślałam że tam pewnie bardzo drogie ;-)
Kamilka ja jutro na szczepienie,mamy opóżnienie i dlatego ,bo już dawno powinno być po.

Iwonka ja tez myslec nawet nie chce o roztopach wogole znow wszystko mokre ohhh a pewnie kielce zaleje :baffled::baffled: a co do szczepieni nasze od dawna sa rozjechane i nie w terminie bo ten moj maluch ciagle chory:-(

Kurnia dzisiaj takie zimno ze ja nie wiem jak ja pojade na to szczepienie rano bylo takie zimno Wieje a jeszcze ma snieg sypac:no::no: ale licze ze tesc mnie zawiezie:baffled::baffled:
w tym wypadku przyda mi se pomoc bo nie chce go przeziebic teraz to uwazam na kazdym kroku bo kolejnej choroby nie przezyje:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam! U nas wiatr mniejszy niz wczoraj ale za to sypie okrutnue:szok::baffled:
A ja muszę iść do przychodni odebrac wyniki teściowej:baffled:
Dzisiaj mam obiad od wczoraj więc luzik. Może coś z prasowania "popchnę":zawstydzona/y:
U nas juz po szczepieniach:tak:
Kwiateczek powodzenia u dentysty-sadysty;-)

Wiecie co dziewczyny juz mi sie tak nudzi jeszcze snieg sypnal ze wlaczylam sobie Disco polo na cala pare i slucham spiewam i tanczyc mi sie chce hehehe ale fajnie byc samemu:-D:-D:-D:-D:-D

Kamilka ja muzyke głośno też często słucham,moje dziewczynki bardzo lubią przy niej tanćzyć,do tego stopnia że same włączaja wieże ,i dlatego musze wyciągać z kontaktu kabel bo ciągle by muzyka grała na full.
Czytałyście prognozę pogody?

Luty dzień po dniu
Najnowsze, szczegółowe prognozy na luty 2010 roku dla poszczególnych regionów Polski znaleźć można w naszej prognozie 16-dniowej
Marzec również zimowy
Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj.
Kwiecień mokry i chłodny
Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny.
Maj mokry i chłodny
Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki.
Czerwiec suchszy i cieplejszy
Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni.
Lipiec i sierpień słoneczne i gorące
Sezon urlopowy i wakacyjny minie pod znakiem sprzyjającej pogody. Nasze prognozy nie wskazują na dłuższe fale ulew i chłodów, dlatego nie trzeba się ich obawiać. Często będzie słonecznie i gorąco. Spodziewamy się silnych fal upałów. Na południu kraju będzie nieco chłodniej i bardziej wilgotno niż w innych regionach Polski.
Wrzesień słoneczny i ciepły
Wczesna jesień nie przyniesie nam większych anomalii pogodowych. Spodziewamy się spokojnej aury ze sporą ilością pogodnego nieba i ciepłym powietrzem.
Ostatnia aktualizacja: 4 stycznia 2010

Hej,

U nas też zimnica. Rano jeszcze słonko świeciło ale teraz sypie. Dobrze że wczoraj jak było słonecznie to z małą na dworze 2 godz byłam bo dzisiaj to tylko do sklepu i spowrotem.

Iwonka - no ja czytałam już kiedyś te prognozę ale na tak długi okres to rzadko się sprawdza. Ja tam mam nadzieję że w lutym skończą się śniegi:tak:

Kamilka -ja też lubię słuchać głośno muzyki. Za to mój mąż jak wróci z pracy to woli ciszej bo jest padnięty:baffled: Dobrze że cały dzień z nim nie siedze bo oszaleć by przyszło:tak:

Ja po kawie leciutkiej.lecę sie położyć bo brzuch mi twardnieje:baffled:

Dziubek ostatnio czytam wątki i większość Dziewczyn pisze, że drugą ciążę gorzej znoszą:baffled:
Iwonka nie wyobrażam sobie przymrozków w maju:szok::szok::szok:

My bylismy w przychodni i wyników teściowej nie ma nie dojechały bo rano drogi były nieprzejezdne. A w ogóle to bylismy całą rodzinką-A. ciągnął mnie i Zuzę na sankach przez całą wieś:-D:-DNarazie wiatru nie ma i słonko świeci;-)

a ja się cieszę na tą zimę, bo top pierwsza taka od czasów małolata jaką pamiętam. Zresztą zima ma być zimna i mroźna...
Na spacery chodzimy codziennie, jak bardzo zmino to tylko na chwilę, ale moje glony zdrowiusie.

mamita moja 2ciąża zdecydowanie lepsza była, prawie w ogóle nie wymiotowałam i nie drażniły mnie tak zapachy jak w 1:tak:

reklama
Witam
Mamita dentysta mnie tylko obejzal i tyle:angry:zmarnowalam pol dnia:angry:mam przyjechac za miesic.Moj dentysta ma wypelnic mi zab(obecnie mmam dziure az do konca kanalu:baffled:)a oni beda mi nacinac dziaslo i wypelniac kanal:szok:zmarzlam:no:jaki byl tu mroz:szok:auta pokryte ze 2 cm lodu:baffled:a ja mam kozaki z podeszwa chyba 5 milimetowa:baffled:zamrazlam.to w Polsce bylo mi cieplej:sorry:jeszcze mnie trzyma a juz jestem 3 godz:sorry:
Iwonka ja jak uslyszalam ze znow snieg bedzie padal to tak samo pomyslalam.zaleje ta Polske jak to wszytsko pusci:no:u mnie widzialyscie ile sniegu?moj dom jest troch nizej to bedzie we wodzie stal:baffled:dobrze ze nie mamy piwnic bo by zalalo:no:Jak laly wiosna zawsze taki deszcze to nasze podworko w wodzie bylo bo nie nadazylo wsiakac:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry