• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

No kwiateczek nic sie nie stalo zreszta adas byl chory w tym czasie i bylismy uziemieni...

a tak wogole jutro idziemy do okulisty i mnie juz ciarki przechodza jak ja to przezyje. idziemy na 8.30 pewnie nam troche zejdzie:baffled::baffled:

reklama
Brawo Kwiateczek,lekcje odrobione;-):tak:
A mama moja była bo na pogrzeb przyjechała.A i tak długo się nie widziałyśmy,bo obleciała cała rodzine a na kilka dni tylko przyjechała:sorry2:ale dobre i to:tak:

Wracam na allegro:-p

Ja u lekarza czekałam 2 godz. W końcu weszłam powiedziałam że chcę na inny termin bo na hipoterapie z dzieckiem nie zdążę-to odrazu mi kazały wchodzić-i fuksem sie udało.

U nas sypie śnieg znowu- i to maksymalnie:szok::baffled:

kamilka - Super sposób na "zlikwidowanie" smoczka. Do Nas też mógły ktos z małym Dziecikiem przyjechać i może też by udało się klaudie do czegoś takiego namówić.

szopek - Witaj w klubie, bo ja też kawki nie pijam... tyle, że herbaty również.
To co pijesz??:confused::confused:

po kazdej chorobie zlobek chce zaswiadczenie ze dziecko jest zdrowe przynjamniej w panstwowym wiec chodzilam i bralam u lekarza a dzis ten do mnie gada ze skontaktuja sie z prawnikiem codo zaswiadczen dla zlobkow bo to tak nie moze byc zeby sobie co chwile pisac:wściekła/y::wściekła/y: i ze daje mi ostatni raz a nastepnym razem 20zl za zaswiadczenie:no::no:

nooo sprawa rozwiazana zlobek ma sobie ta sprawe zlatwic z lekarzem ja nic nie zaplace napewno:-)
Dziwne że wymagają zaświadczeń nie słyszałam o tym u nas. Ale otym żeby płacić to juz przegięcie:szok:

kamilka - Do okulisty idziesz z Adasiem czy sama ze sobą??

kwiateczek - Że też chciało Ci się nadrabiać tyle zaległości :P A za życzenia dziękuję.

mamita - Haha... każdy mi to pytanie zadaje... Pije głównie napoje, soki z ciepłch rzeczy to np. kawe Inkę czasem czy kompot.

Mnie coś ostatnio na sledzie wzieło... wczoraj np. wieczorem wcinałam je z lodami a ostatnio z czekoladą na gorąco. W Święta tak samo miałam :P

Witam wieczorkiem

my ogladamy M jak milosc i zaraz spac

panistepelek idziem juztro z Adasiem ciekawe co zrobia z jego zezem:confused: i co pani doktor powie:confused: tylko to badanie mnie przeraza ale moze tym razem nie bedzie az tak zle:dry::dry:

wogole jak wam powiem jak mialam sen to Matko!!! snilo mi sie ze w ciazy jestem w 3 miesiacu i poszlam do lekarza a on d mnie mowi ale pani znow zaszla w ciaze i to 4 tydz:-):-):-D:-D czyli mialam 2 dzidziusie w brzuchu tylko w odstepie 3 miesiecy:confused::confused::-D:-D:-D:-D i dzisiaj Mezusiowi powiedzialam ze nie ma zabawy do konca miesiaca bo az strach!! ale dzieci to chyba na klopoty sie snia:baffled::baffled:

Hej,

Melduję się że żyjemy imamy się dobrze:tak:

Kamilka - my w tamtym tygodniu odzwyczajaliśmy małą od smoka ( ucinamy końcówkę). U nas nie było ak różowo. Noc ładnie przesypia nawet lepiej niż ze smokiem ale najgorzej jest z dzienną drzemka. No nic może niedługo się przyzwyczai. Ciekawa jestem jak Adaś w przedszkolu zasną bez smoka:tak:

Panistepelek - zachcianki ciążowe masz ;-) ja nawet w ciąży takich mieszanek nie jadałam:tak:

No dobra a teraz się chwalę. W tamtym tygodniu robiliśmy USG i wyszło że na 75% będzie chłopak:-):tak: Gin powiedział że ręki nie da sobie uciąć ale ja czuję że to będzie chłopaczysko od początku ciąży. Mam nadzieję że i tuicja mnie nie zawiedzie:tak:
Z Zuzią ostatnio była u takiej słynnej pediatry w naszych okolicach. Okazało się że Zuza oprócz skazy białkowej ma alergię na pszenicę:baffled: Wyczytała to z badań moczu i kału. Zuzia słabo trawi te zboża. Może dlatego nie znikają jej te krostki. Co ja jej dawać do jedzenia będę to nie mam pojęcia. :-(

Ja czuję się ok. Brzuchol rośnie strasznie szybko:szok:

Kamilka mi sie tez ciaza snila i kuzynka mi wyczytala z sennika(o ile dobrze pamietam )ze to jakies niedogodnosci beda:baffled:a mojemu G sie snil seks ze mna:szok:powiedzial ze pierwszy raz taki sen mial,ze mna oczywscie:sorry:a to znaczylo ze klotnia nas czeka ale to chodzilo o zone a ja jego zona nie jestm:-D:-D a z kochanka to cos dobrego bylo ale juz nie pamietam:sorry::-D NO BO jak nazwac zycie w grzechu:-D:-D

Dziubek niech brzusio rosnie:tak:dzidzia potrzebuje jedzenia;-)

dzień dobry...a właściwie taki sobie...:-(

Kamilka, trzymam kciuki, żeby diagnoza była dobra...
Panistepelek, a może ty następna będziesz :):):)

więcej, jak najdzie mnie wena :-(

Witam.Ruszam zaraz z mężem do skabówki.O swoich snach to nawet nie mówię bo ja mam tak porabane że czasami wstyd opowiadać.
Panistępelek ale masz zachcianki ;-)
Dziubek super,więc trzymam kciukasy za chłopczyka :-)
Anisiasac tulasy na poprawe chumorku
Kamilka powodzenia u okulisty
Ciekawe co tam u Glorii słychać.?

reklama
Witam
Aniusiac a coo taki chumor nie bardzo?

Iwonka ja to tez czasem ma sny ze szok:no:dzis snila mi sie baba ktorej nie lubie:angry:chciaam od niej pozyczyc lyzeczke barszczu czerwonego bo mialam za malo a ona ze m i nie da i ze w sklepie sprzedaja na lyzecki za 2.7 jedna:-D:-D:-D
Skad takie bzdury:szok:
ide po kawke.u nas leje,chyba ciut cieplej bo snieg ginie:-)Kondzio w nocy znow sie zucal.wczoraj robilam placki i zjadl polowe z cukrem.mysle ze tro ten cukier:dry:tesciowa tak w Polsce go pasla tym cukrem:angry:to zadrapac sie chcialraz w nocy:no:nie moglismy juz wyrobic.dziwne bo slodkiego cos zje to nic a ja cukier to zawsze sie drapie:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry