Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale dobre i to

To co pijesz??kamilka - Super sposób na "zlikwidowanie" smoczka. Do Nas też mógły ktos z małym Dziecikiem przyjechać i może też by udało się klaudie do czegoś takiego namówić.
szopek - Witaj w klubie, bo ja też kawki nie pijam... tyle, że herbaty również.

Dziwne że wymagają zaświadczeń nie słyszałam o tym u nas. Ale otym żeby płacić to juz przegięciepo kazdej chorobie zlobek chce zaswiadczenie ze dziecko jest zdrowe przynjamniej w panstwowym wiec chodzilam i bralam u lekarza a dzis ten do mnie gada ze skontaktuja sie z prawnikiem codo zaswiadczen dla zlobkow bo to tak nie moze byc zeby sobie co chwile pisaci ze daje mi ostatni raz a nastepnym razem 20zl za zaswiadczenie
nooo sprawa rozwiazana zlobek ma sobie ta sprawe zlatwic z lekarzem ja nic nie zaplace napewno:-)

i co pani doktor powie
tylko to badanie mnie przeraza ale moze tym razem nie bedzie az tak zle

czyli mialam 2 dzidziusie w brzuchu tylko w odstepie 3 miesiecy

i dzisiaj Mezusiowi powiedzialam ze nie ma zabawy do konca miesiaca bo az strach!! ale dzieci to chyba na klopoty sie snia

Gin powiedział że ręki nie da sobie uciąć ale ja czuję że to będzie chłopaczysko od początku ciąży. Mam nadzieję że i tuicja mnie nie zawiedzie
Wyczytała to z badań moczu i kału. Zuzia słabo trawi te zboża. Może dlatego nie znikają jej te krostki. Co ja jej dawać do jedzenia będę to nie mam pojęcia. :-(
a mojemu G sie snil seks ze mna
powiedzial ze pierwszy raz taki sen mial,ze mna oczywscie
a to znaczylo ze klotnia nas czeka ale to chodzilo o zone a ja jego zona nie jestm
a z kochanka to cos dobrego bylo ale juz nie pamietam
NO BO jak nazwac zycie w grzechu

dzidzia potrzebuje jedzenia;-)
dzis snila mi sie baba ktorej nie lubie
chciaam od niej pozyczyc lyzeczke barszczu czerwonego bo mialam za malo a ona ze m i nie da i ze w sklepie sprzedaja na lyzecki za 2.7 jedna

tesciowa tak w Polsce go pasla tym cukrem
to zadrapac sie chcialraz w nocy
nie moglismy juz wyrobic.dziwne bo slodkiego cos zje to nic a ja cukier to zawsze sie drapie