iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek bo ja i tak nie mam z kim dzieci zostawić,żebyśmy poszli razem
ja jak pisałam w zamian jutro rano wybiorę się na damskie zakupy i też sama

Kurczaki sie szybko upiekły a do obiadu jeszcze poł godziny muszę poczekac bo na R.Ale nic ,niech leżą w piekarniku ,potem podgrzeję
Nie wiem czy znacie ten program BBC Lifestyle i tą strone,jak nie to polecam.Tu macie dużo przepisów z których można ułożyć menu na długi czas,wydrukować czy zapisać odrazu liste zakupów potrzebnych do ich przyrządzenia :-)
ja jak pisałam w zamian jutro rano wybiorę się na damskie zakupy i też sama

Kurczaki sie szybko upiekły a do obiadu jeszcze poł godziny muszę poczekac bo na R.Ale nic ,niech leżą w piekarniku ,potem podgrzeję

Nie wiem czy znacie ten program BBC Lifestyle i tą strone,jak nie to polecam.Tu macie dużo przepisów z których można ułożyć menu na długi czas,wydrukować czy zapisać odrazu liste zakupów potrzebnych do ich przyrządzenia :-)
Ostatnia edycja:
Rano musiałam sypialnię wysprzątać, zmienić pościel i wszystko powycierać, żeby pozbyć się zapachu cebuli, bo mój kochany małżonek wczoraj gotował i wszystkie drzwi zostawił porozwalane na oścież. A ja całą noc czułam tą cebulę, otwierałam okno, ale nic nie pomagało, myślałam, że wyjdę z siebie 
Niech ktoś zatrzyma ten czas, bo pędzi jak oszalały