kamilka87
Majowe mamy'08
Witam dziewczyny
my po badaniu pani doktor mowi ze nie ma rzadnego zeza
to jaa juz nic nie wiem mowila tylko ze ma mala asymetrie ale to tylk tyle i badanie czy ma jakas wade wzroku to za 8 miesiecy zeby byl bardziej kontaktowy

co do snow to naprawde usmiac se mozna...
a Adas jestem w szoku pozegnal sie ze smokiem w niedziele i do dzisiaj nic nie slychac zalu ani tesknoty za cycolem:-):-):-) noce pieknie przesypia i w dzien nie ma problemu z drzemka wiec super az nie sadzilam ze tak gladko pojdzie

my po badaniu pani doktor mowi ze nie ma rzadnego zeza

to jaa juz nic nie wiem mowila tylko ze ma mala asymetrie ale to tylk tyle i badanie czy ma jakas wade wzroku to za 8 miesiecy zeby byl bardziej kontaktowy

co do snow to naprawde usmiac se mozna...
a Adas jestem w szoku pozegnal sie ze smokiem w niedziele i do dzisiaj nic nie slychac zalu ani tesknoty za cycolem:-):-):-) noce pieknie przesypia i w dzien nie ma problemu z drzemka wiec super az nie sadzilam ze tak gladko pojdzie

Zuzia zasnęła ja obiad robię. Kupiłam papmersy i była promocja kup 2 paczki dostaniesz zabawkę. A Siorka też chciała pampersy więc Zuzia dostała zabawke fisher-price:-)A. był dzisiaj krew oddać więc mam zapas czekolad;-)
Mnie ogólnie rzadko się cos śni, a dzisiaj obudziłam się spłakana po 5 rano
Aż poduszke miałam mokrą.
jak pomysle to mnie na wymioty ciagnie ale w ciazy to wszystko mozliwe.Ja nie mialam takich zachciewajek ale po polowie ciazy ptasie mleczko byl moim bozkiem
mam nadzieje ze jak sei wyprowadzimy to bedzie lepiej,.moze cos w tym domu jest
Mam nadzieję że nie będziesz miała zbytnich dolegliwości ciążowych