• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

a moje młodsze śpi bez smoczka :-D
pytam sie go Michaś spisz dziś bez smoka? on tak... dałam mu kaszkę, upomniał sie raz powiedziałam, że nie mam i usnął, bez problemu... no ale z tym smokiem wyszło tak, że nam się po prostu zapodział a mi się srednio chciało szukać :zawstydzona/y:
skoro dzis tak dobrze poszło to już Michaś smoka nie dostanie :-D 2 glony odsmoczkuję w przeciągu 3tyg :tak:

Wszystkie macie pozdrowienia od Dotkass :-)

reklama
Cosmo super,powodzenia:tak:oby sie udalo:tak:u mnie to juz wiem ze bedzie baaaardzo ciezko.mam nadzieje ze tez sam odzuci:sorry:Pozdrowienia dla Dotkass rowniez;-)
uciekam bo komp muli strasznie,nerwe tylko lapie:angry:
dobrnoc

dziubek, anusiasac - Nic mi nie wiadomo o mojej ewentualnej ciąży, ja poprostu tak lubię mieszać smaki :P

cosmo - U mnie kiedyś była podobna sytuacja ze smoczkiem, zginął i córcia w sumie bez większych problemów zasypiała bez niego i w ogóle a potem mąż go znalazł i jej dał :-/

Sylwia - Dopiero teraz dopatrzyłam i doczytałam, że jesteś w ciąży więc składam wielkie gratulacje :)

Co do pogody to u mnie dziś trochę wietrznie ale śniegu mało padało. Temperatura koo 0.
Przepraszam, ale nie chce mi się wszystkiego dokładnie czytac.

Ostatnia edycja:
witam

u nas ciężka noc i to nie ze względu na brak smoczka, tylko na wychodzące zęby... Michaś budził się, musiałam go nosić przeszło godzinę. Przez sen tez płakał i wołał "ała"
Smoczka rano znalazłam, ale od razu schowalam.

Uciekam na zakupy, bo lodówka świeci pustkami

MIłego dnia :)

hej dziewczyny

cosmo- gratuluje odstawienia smoka teraz juz mu nie daj jesli sie nie upomina to juz sie z nim pozegna. u nas juz Adas 4 dzien bez wiec wczoraj wyzucilam do kosza zostawilam sobie tylko lancuszek:tak::tak::-):-)
co do zabkow to niedlugo wyjda i bedzie ok ale to jest mordega te zeby
!!

a tak wogole u nas piekna pogoda nie jest zimno swieci slonce :tak::tak: trzeba korzystac:):-):-)

Witam,cóż za barwy BB przybrało......
Byłiśmy na szczepieniu,Klaudia nawet nie zorientowała się kiedy miała zrobioną szczepionkę.
Na obiadek dziś żeberka robię i zupke grzybową ;-)Pózniej do przedszkola na godzinke,bo jakiś ma być spotkanie sprawdzające jakie dzieci mają pojęcie o matematyce,coś takiego ;-)
A teraz sniadanko idę zrobić.
Miłego dnia.
Acha i trzymam kciuki za odsmokowanie.
Pozdr dla Dotkass

Ostatnia edycja:
Witam,melduje sie tylko:-)
zaraz uciekam do przedszkola z Kondziem.nie pamietam kiedy tam bylam z nim:szok::sorry:u nas taka mgla ze nic nie widac .Komp muli dalej ale juz wiem dlaczego,kaspersky sie konczy i jak zwykle przez 2 tyg tak bedzie:no:

Witam! Zuza poszła z Tata na sanki bo słonko świeci ładnie więc trzeba korzystać. Ja czuję się fatalnie. Gardło mnie boli i głowa. Normalnie łykać nie mogę. Wzięłam na noc polopirynę i teraz rano też. Oby tylko Zuza nie złapała. :baffled:
Biorę się za obiad. Widzę, że ostro się bierzecie za odsmoczkowanie a ja poczekam jeszcze troszkę aż piątki się do końca przebiją bo masakra w nocy jest. Ani na chwilke się ze smoczkiem nie rozstaje:baffled:

U nas też przepięknie słońce śliczne i cieplutko jak na zasypaną zimę . Bylyśmy na spacerze ,Zuzka śpi Wczoraj nie spała i dawała czadu wieczorem aż sie na wieczór poryczalam i wscieklam tak że sama usnela (ech te hormony) No a prawda jest taka że jej trójki wychodzą

Kwiateczek no jeszcze nie bylam u lekarza dlatego wolalam być ostrożna . wczoraj P. pojechał zobaczyć kiedy przyjmuje bo zmieniam na tutejszego bo do poprzedniego po prostu nie oplaca mi się dojezdżać. No i już dawno nosiląm sie z tym zamiarem . Jak tesciowie łaskawie zostaną z Zuzką to pojedziemy dziś popoludniu a jak nie to jutro . P. musi mi jechać pokazać gdzie bo podobno ciężko trafić. Mam nadzieje ze coś już będzie widzieć bo mnie to wszystko niepokoi.

Gratuluje odsmokowania :tak:

musze iśc niestety ,póżniej jeszcze napisze

reklama
Hej dziewuszki:-)

U nas takie piękne słonko świeci że chce się żyć. Mąż w domku więc razem poszliśmy na sanki z małą.Na sankach to ona boi się jeździć za to szalała na śniegu robiąc orzełki:tak:Ciężko było ją ze śniegu wyciągnąć:baffled:

Mamita - No jak u ciebie ząbki są w trakcie wychodzenia to lepiej przeczekać z odsmoczkowywaniem bo mała i tak już cierpi. Wyjdą ząbki to i Zuza lepiej zniesie utratę smoka:tak:

Cosmolady - ciekawa jestem jak w dzień ci uśnie.U nas dłużej zasypianie trwa. Dzisiaj zasnąc nie mogła ze 40min. Ale nie płakała za smokiem tylko się wściekała:baffled:

Iwonka - dzielna dziewczyna z Klaudusi. Perwnie teraz mówi że pani kuj robiła i że nie bolało:tak: Ja żeberka wczoraj robiłam ale ten przepis z którego robiłam jest niezaciekawy. A Ty jak żeberka robisz??

Ku....wa jakiś facet na naszej klatce robi remont i u nas strasznie słychac. Jak mi dziecko onudzi to się scieknę. Dopeiro co usnęła:wściekła/y: Tak to jest jak się w bloku mieszka. Ile ja bym dała za domek....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry