Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kwiateczek z kokosem pyszne,znam jeden sklep gdzie sa paczki z serem i posypane własnie kokosem! Miodzio:-)
Wiki tak wjeżdżam do szatni normalnie jak wszyscy.
Kamilka ja tez uważam że bez kropli od lekarza sie nie obejdzie a są one na recepte.Nie ma co czekać tym bardziej że to weekend przed nami.
Zaraz moj R z pracy wraca.do poniedzialku ma wolne :-) Mam w planach jechać z dziećmi do wielkiej sali zabaw dla dzieci :-) Tylko cena 14 zl za godzine.....za jedno dziecko.
sa z serem i bez
ja z dzemem nie za bardzo lubie a te sa pyszne.co prawda nie idealnie takie jak w Pl,troche gumowate ale tez bardzo dobre.w koncu polacy robia
Moj G od dzis w domu do poniedzialku.dzis mu pokazalam ulotke z pierscionkami itp.sa przeceny na walentynki.mowie ze moze pierscionek zareczynowy sie znajdzi a on powiedzial ze nie ma nic ciekawego
to chyba tylko ja się cieszę z tej zimy![]()
kwiateczek białe serca na farmie, please![]()

jakie biale serca

obrob moje pole
Bylam u lekarza zapalenie spojowek i Gentomecyna w kropelkach... lek na recepte a kosztowal 1,40
Adas juz 2 raz spi w dodatku dostal dzis temeperature no i na szybko zasadzialam mu czopka i kupilam Nurofen mysle ze zbijemy![]()

kurcze a ja chce wrocic dokasyna
a tam mi powiedzieli ze nie wczesniej niz za 4 tyg
i pani powiedzila ze rano po 1 kropelce i wieczorem... i tylko przez 3 dni
temperatura mu minela teraz znow usnal ale oznak temperatury nie ma

zmierzylam i sie za glowe zlapalam nigdy takiego nie mialam 90/60
dobrze ze siostra przyszla bo jakbym zemdlala to nie byloby dobrze i mam juz DOSYC tej zimy
znow u nas dowalilo ze w poniedzialek nie przekope sie przez chodniki

My mielismy gości do południa w porze drzemki Zuzy

Nawet A. się śmial że mam robic placki w czasie @@ bo sa lepsze

:-)

;-)