reklama

Majóweczki 2008

Bylam u lekarza zapalenie spojowek i Gentomecyna w kropelkach... lek na recepte a kosztowal 1,40:-D:-D

Adas juz 2 raz spi w dodatku dostal dzis temeperature no i na szybko zasadzialam mu czopka i kupilam Nurofen mysle ze zbijemy:tak::tak:

reklama
Kamilka o Gentamycynie uczyłam się... jest ona odpowiedzialna za głuchotę u wielu dzieci.. ale na oczko nie powinno zaszkodzić. Do ucha tego NIGDY nie podawajcie ani na zastrzyki sie nie zgadzajcie

Kwiateczek z kokosem pyszne,znam jeden sklep gdzie sa paczki z serem i posypane własnie kokosem! Miodzio:-)
Wiki tak wjeżdżam do szatni normalnie jak wszyscy.
Kamilka ja tez uważam że bez kropli od lekarza sie nie obejdzie a są one na recepte.Nie ma co czekać tym bardziej że to weekend przed nami.

Zaraz moj R z pracy wraca.do poniedzialku ma wolne :-) Mam w planach jechać z dziećmi do wielkiej sali zabaw dla dzieci :-) Tylko cena 14 zl za godzine.....za jedno dziecko.

No wlasnie takie:tak:sa z serem i bez:-pja z dzemem nie za bardzo lubie a te sa pyszne.co prawda nie idealnie takie jak w Pl,troche gumowate ale tez bardzo dobre.w koncu polacy robia:sorry:Moj G od dzis w domu do poniedzialku.dzis mu pokazalam ulotke z pierscionkami itp.sa przeceny na walentynki.mowie ze moze pierscionek zareczynowy sie znajdzi a on powiedzial ze nie ma nic ciekawego:baffled:

to chyba tylko ja się cieszę z tej zimy :-D:-D:-D
kwiateczek białe serca na farmie, please :-D
:-D:-D:-Djakie biale serca:-D:-D:sorry:obrob moje pole:sorry:

Bylam u lekarza zapalenie spojowek i Gentomecyna w kropelkach... lek na recepte a kosztowal 1,40:-D:-D

Adas juz 2 raz spi w dodatku dostal dzis temeperature no i na szybko zasadzialam mu czopka i kupilam Nurofen mysle ze zbijemy:tak::tak:

dobrze ze poszlas,wiedzialam e bedzie jakies zapaleni.tak jak Wiki pisze,odrazu to ze 2 dni i po klopocie tylko ciekawe tylko z czego:dry:

W biurze pracy dali mi jedno ogloszenie:confused2:kurcze a ja chce wrocic dokasyna:baffled:a tam mi powiedzieli ze nie wczesniej niz za 4 tyg:baffled:

Kwiateczek- nie martw sie moze on ma juz swoj plan zeby ci cos dac i chcial cie zbyc.. a jasli sie myle no to nie fajnie:-(:-(

cosmo wiem zeby tego do uszu nie dawac ale do oczek to glownie ten lek daja:confused2: i pani powiedzila ze rano po 1 kropelce i wieczorem... i tylko przez 3 dni:tak::tak: temperatura mu minela teraz znow usnal ale oznak temperatury nie ma:tak::tak:

co do zimy dzis mi tak spadlo cisnienie ze az mi sie slabo zrobilo:eek::eek: zmierzylam i sie za glowe zlapalam nigdy takiego nie mialam 90/60:szok::szok: dobrze ze siostra przyszla bo jakbym zemdlala to nie byloby dobrze i mam juz DOSYC tej zimy:wściekła/y::wściekła/y: znow u nas dowalilo ze w poniedzialek nie przekope sie przez chodniki:angry::angry:

Dotarłam:tak:My mielismy gości do południa w porze drzemki Zuzy:confused2:
Ptem obiad, potem wizyta u Siostry, kapanie Zuzy, kolacja i... jestem;-)
Kamilka dzięki za 1%:tak::tak:
Wiki wrzuć przepis! Ja mam na mase krówkową i toffi z 3 rodzaje przepisów i nigdy nie wyszedł. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Iwonka zaraz wrzuce przepis. Ja tym razem zrobiłam z ananasem i wyszedł najlepszy jak dotąd. :tak:Nawet A. się śmial że mam robic placki w czasie @@ bo sa lepsze:-D:-D
kwiateczek pewnie mężuś powiedział że nic ciekawego nie ma bo kupił juz łądniejszy pierścionek;-);-)
Cosmo o co kaman z ta farmą:nerd:

Przy katarze czesto bywa ze dziecko wetrze do oka bakterie

Kamilka Ty jestes w domu teraz ? ja bym na twoim miejscu adasia z tydzien odstawila od złobka, dala witaminki i dobrze go podleczyla. Mlody po szpitalu nie chodzil prawie dwa tyg. i odpukac nie chorował teraz kaszel ale praktycznie mogłby z nim chodzic ale ja wole dmuchac na zimne odpoczol tydzien pokurował sie i bedzie ok w pn go puszcze. Po chorobie szybko łapie lepiej przetrzymac pare dni bo znowu sie cos przypałeta ;-)

kwiateczek ale sie zdziwisz jak przyjdzie na kolanach z kwiatami i pierscionkiem :tak::-)

mamita wrzucilam juz na watku przepisowym jest prosty jak niewiem to na podstawie ciasta z paczki delecta :)

cosmolady z mila checia ale juz nie ma hehe nie dlugo pewnie znowu zronie tylko sie te kruche musze nauczyc dobrze robic :laugh2:

jak tam u was ostatki ? M spija piwko a ja szampana heh jeszcze z sylwestra :-p

Ja to jak nic sie dalej nie rozwinie to dam go do zlobka bo od swiat Bozego narodzenia do konca stycznia nie bylo go w zobku:-(:-(:-( ledwie poszedl od 1 lutego i nie chce robic mu juz dluzszej przerwy bo bardzo ciezko bylo mu sie znow zaklimatyzowac:tak::tak:

Witam się wieczorkiem

iwonka - Wspólczuję tych podrózy z wózkiem. Namęczysz się pchając. Ja w tą zime tylko raz wpakowałam córcię by iśc do rodzinki... i ledwo co doszłam.

kwiateczek - Ja też najbardziej lubię takie pączki z serem posypane kokosem :D

Choc ogólnie ja nie przepadam za taką słodkością. Wczoraj nawet nie pomyślałam żeby kupić ale wpadła na to kucharka z którą jestem na zmianie i przywiozła czałą paczkę więc jednego zjadłam.

Wiktoria - U mnie zero ostatków... Co zakupiłam na jutro winko ale to tak bardziej na walentynki tylko będzie pite w sobotę no bo w niedzielę idę do pracy :P

A że ostatnio przybrałam trochę masy to postanowiłam pić mniej piwa bo nie dość, że samo w sobie tuczace to ja zawsze musze do niego a to paluszki a to jakieś ciasteczka mieć itp. :P

Co do wózka to u nas nie używany odkąd śnieg spadł:szok: Na spacer albo na sankach albo na ręcach:zawstydzona/y:
Panistepelek ja też bym winko chociaz w Walentynki wypiła ale mój A. nie lubi ewentualnie martini białe a ja wole czerwone:zawstydzona/y:
Kamilka nowy avatarek?/ Dopiero zauważyłam... Śliczny:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry