reklama

Majóweczki 2008

Witam
Ja zaraz zjem snaidanko i zabieram sie za faworki:-p
Mamita a na oleju moge chyba upiec?bo pisze ze na smalcu:baffled:
Iwonka ale paczusie mmmmm:-:-p:-p:-p
Sylwia ale mala ma pomysly:-D:-D ale grzeczniutka..brawa:tak:

reklama
Zrobilam ale takie sobie,troche za twarde ale da sie zjesc:sorry:
oto moje dzielo,pierwsze oszczywiscie:sorry: DSCF7583.jpg,

ide do sklepu kupie jakiegos paczusia jeszcze:-p

Witam! Rano zajrzałam i goście przyjechali. Wysłałam A. po paczki. Zjadłam 2:zawstydzona/y::zawstydzona/y: A. poszedł Zuzie usypiac. Teraz pewnie bede musiała ja budzić na hipoterapię:wściekła/y:
Obiad też na szybko.
Kwiateczek a robiłaś drożdżowe chruściki??? ja zawsze na oleju robie:tak:
Sylwia u nas też trójki najgorzej wychodziły:-(
Iwonka ja to moge jeść paczki i jeść:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Więc jednym sie poczęstuję:-p:-p

Hej dziewczyny

ja wlasnie po pieczeniu faworkow juz gotowe i calkiem niezle jak na 2 jajka bo nie zauwazylam ze jajek brakolo:confused2::confused2::confused2: i obiadek zrobilam tzn rosolek i teraz chce zrobic zapiekanke Pomysl na zapiekanke z mielonym i ziemniakami:tak::tak:

i mam problem Adasiowi dzis od rana ropieja strasznie oczy i teraz usnal po pol godziny sie przebudzil i nie moze jednego oka otworzyc:szok::szok::szok: poplakal ja mu przemylam i dalej usnal ale nawet jak przemylam nie chce sie w pelni ottworzyc:-(:-( nie wiem co sie dzieje czy to moze byc wina szczepienia:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Witam.
Bałam się, ze te paczki po 85 gr to jakieś liche będą, bez lukru albo z jakimś dżemem 5 kategorii. Okazało sie, ze są pełnowymiarowe, pełnowartościowe z advokatem lub konfiturą, namaziane czekoladą po tym lukrze- rozpusta. Już wiem , ze advokatu me lubię. Mama przyszła też z paczkami ale w innym sklepie zabuliła 1,10. W cukierniach pewnie droższe jeszcze.
Zjadłam juz 4, jak nigdy. Potem jak się wybieralm na spacer założyłam spodnie co do których w listopadzie pasek musiałam zakładać a teraz mnie opinają :szok:. Wchodzę na wagę - 3 kg do przodu. Teraz jeszcze dowaliłam pączkami , niedługo mnie dźwigiem z domu będą wynosić :wściekła/y::no::szok::no::szok::wściekła/y:
kamilka- nie wiem co to może być.
Miku tylko źle przeszedł to szczepienie świnka- odra-różyczka.

kwiteczek-
smalec to dla ortodoksów żywieniowych. Co ty masz za przepis spiryt, smalec?
Jadłam kiedyś pączka ze smalcu ( nie wiedziałam jak się częstowałam) i strasznie śmierdział łojem.

Zajrzę później, bo praca nagli.

ja tez nie ceirpię smalcu, moja mama wsjo na smalcu smaży i mi to wszystko śmierdzi swinią, dlatego smażonego nigdy nic tam nie jem :-D

Maja moja bidulka chora, Michał się trzyma, miałam go zaszczepić, ale mi kasy nie styknie :baffled: pewnie się rozłoży jak już będę mieć... :sorry:

Mamita nie drozdzowe,pierwszy raz robilam.praktycznie wszedzie jest taki sam przepis;maka,zoltka troche spirytusu,cukier puder i nie wszedzie ale tez proszek do pieczenia:tak:a i maslo:sorry:taki zrobilam.wszedzie tez pisze zeby piec na smalcu ale ja na oleju wlaasnie bo tak pomyslalam jak Cosmo napisala ze beda smierdziec:baffled:
Szopek no wlasnie takimam z gazett:tak:ale jak sprawdzalam na necie to tak pisze wlasnie:baffled:nie wiem czemu ale mi nie urosly:baffled:ale ponoc dobre:-)

Cosmo dodaj mnie na facebook-u:-)

My ledwo dojechaliśmy na hipoterapię drogi zasypane. Jutro się pewnie nie ruszymy z domu:angry::angry: Kończę sernik piec bo teściowa jutro ma urodziny. Co do pączków zjadłam 3 (ale zjadłabym i 10:-p).
cosmo zdrówka dla Majki:tak:
kwiateczek może dlatego twarde bo na prszku. Ja drożdżowe robię:tak:
kamilka przemywaj oczko przegotowana woda albo solą fizjologiczną jak masz. Zuzi przeszło na drugi dzień:tak:

reklama
Witam! zaraz zabieram się za sniadanie a potem chyba za prasowanie, potem może gości będziemy mieć bo teściowa ma urodziny. Ciekawe czy sernik się udał bo @ dostałam wczoraj:eek::eek::eek:
Miłego dnia Majóweczki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry