_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka heh a ja wypilam i mi sie spac chce, młody śpi a ja sie nudze nie mam nic do roboty obiad z wczoraj... mysle nad tymi paczkami ale nigdy nie robilam i boje sie ze nie wyjda ,chyba jednak kupie jutro ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale nie tylko Tob ie sie przytrafiła taka sytuacja
Mo~że faworki zrobie;-)
Co do pączków ja nigdy nie robiłam ale idziemy dzisiaj do mojej mamy więc pewnie tam się ich ojjem zanim tłusty czwartek nastanie

Jeszcze nie spadła z niego ale łózko jest pod nim więc krzywdy wielkiej sobie nie zrobi
A widać po Twojej że dzieci na błędach się nie uczą
;-) 
ale tu to moja wina byla bo wiedzialam ze jest kolo mnie
wina jak wina ale moja niezrecznosc na pewno

tylko nie wiem czy dzis wieczorem czy jutro
chyba dzis by wypadalo nie
teraz mi sie nie chce,wieczorem moze to G sobie to pracy wezmie
musze sie dzis tam przejsc jak niedobrelec wstanie.pojdzie na nozkach to sie troche zmeczy
zapytam kiedy moge zaczac i czy w ogole
w piatek sie odchaczam znowu
L2 mi na dzis zostaly

jakbyś o moim dziecku pisała a wogole skad Ty te paczki bierzesz ? u nas po 1.2zl przy dobrych wiatrach normalnie ok 1,5 trzeba liczycrzuca przedmiot i ucieka ( a z nożem mogło by mieć przykre konsekwencje) albo zaczyna uciekać z tym przedmiotem na łeb na szyję
.
na nastepny dzien kiedys sie kupowalo za 40/50gr a teraz nawet wczorajsze sprzedaja za ok 1zl
, doszlam do wniosku ze zrobie krówke/snikers a jutro kupie paczki. Tylko musze skoczyc po produkty mysle nad masa krowkowa. .. czy moze gotowac puszke bombe przez 3h
ryzykowala juz ktoras ?