• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie. U nas nocka w miarę ok, mała tylko od czasu do czasu popłakiwała. Zastanawiam się, jak ja jej dam antybiotyk sama, bo wczoraj to mąż trzymał, a ja do dziuba wlewałam.:eek: To pierwsza nasza choroba, więc trochę jestem spanikowana:baffled:

Kwiateczek, i jak tam noc Kondzia w nowym wyrku? :-)

reklama
Witam.
Kwiateczek i jak nocka Kondzia?
Kamilka a może poprostu i ty kup łóżko normalne dla Adasia....
Migotka ja jak podawałam antybiotyk z tej strzykawki to wtedy kiedy Klaudia ciagnela butle ,w tym samym momencie wciskałąm obok strzykawke i tak zjadala popijajac mlekiem ;-)
Szopek są tez fajne tanie zwierzatka i typowo wiejskie:tak:,my mamy cała kolekcje w walizce od kury po dinozaury:-D a z Little people można kupic używane tez na allegro czasami tanio sie trafiaja zastawy np farma i też jest arka noego ze zwierzetami ale tam zebry żyrafy słonie itd....:tak::tak::tak: no trzeba popatrzec, używana arka jest:tak: bo nowe sa drogie ale naprawde to sa zabawki nie zniszczalne i mało co sie niszczą ,nawet rzucane setki razy o podłoge to nic się nie połamało nam.:-)

A kupiłam 12 sztuk bluzek dla Vanesski z długim rękawem i 12 sztuk bluzek z krótkim rękawem.Za jedne 46 zl za drugie 26 zl zaplacilam.W tym firmowki oczywiscie:-)

Ostatnia edycja:
Iwonka no to nie zle Ci sie trafiło :tak:

panna migotka wiesz u nas sie sprawdzilo polozenie mlodego na poduszce dosc wysoko przytrzymalam go jedna reka sama niewiem jak i dawalam mu strzykawka taka od nurofenu a wlewalam zaraz za dolne jedynki rozchodzilo sie i lykal jesli 5ml to na ok 3 razy tak, dawalam lyknol i znowu.... troche wrzeszczal ale w sumie ulatwilo sprawe bo mial otwarta buzie :sorry: a jak mial pod jezyk musial lyknac bo na jezyk moze sie zakrztusic albo najprosciej wypluc :baffled:

wiecie ja jestem gorzej chora od malego bo mam temp, katar gardło dobrze mi zrobi siedzenie w domu :sorry: tylko ze niewiem co robic bo juz wysprzatalam mieszkanie namoczylam firanki brudne, czyste wyprasowalam juz wisza okno umylam z jedej strony :eek: tylko zasłonki kurcze musze wyprac wysuszyc podzelazkiem i powiesic mam tylko jedne jeszcze sie nie dorobilam troche szkoda mi kupowac bo to nie nasze, rolet tez nie ma ... musze cos wykombinowac :sorry:

Witam
Dziewczyny nocka bez zmian,spal 2 godz a potem wstawalam co pol godz,kladalam sie kolo niego,zasypial ale na pol godz:baffled:ja nie wiem co mu jest czy zimno(bo ten pokoj nie jest najcieplejszy:no:)jeszcze ok 2 mies i sie wyprowadzamy.zobaczymy dzis bo on tak czasem ma ze raz spi raz nie:baffled:wczoraj wieczorem dalam mu tez kaszke z prawdziwym mlekiem moze to tez mialo wplyw,teraz przerwa,dam mu juro rano.
Kamilka ja mam wlasnie tak samo jak y,wstac z lozka dzis nie moglam,za godz wychodze na fizjoterapie ktora nie pomaga:no:

U nas piekne slonko,mam nadzieje ze sie utrzyma:tak:

Dzień dobry!!
Wracam po przerwie -teoretycznie zrobiliśmy sobie z mężem urlop w ubiegłym tygodniu, a w praktyce musiałam nocami siedzieć nad pracą. Poza tym byłam w takim sobie nastroju, więc wolałam Wam nie truć swoimi smutami, które na szczęście sobie poszły i jest wszystko ok.

Melduję więc, że żyję i postaram się częściej zaglądać.

Cieplutko pozdrawiam, jak będę miała dłuższą chwilę, to postaram się doczytać co u Was.

Witam! Ja dzisiaj od rana u notariusza siedziałam. Pada śnieg u nas.
Szopek bo MOPS jest dla niskociśnieniowców z reguły:-D
Kamilka no niby jakaś kasa jest ale w tym miesiącu nie wiem czy starczy na wszystkie rachunki. Jeszcze dzisiaj u notariusza kasę zostawiłam, a poza tym to chyba będziemy musieli podwójnie oc zapłacić za autko:wściekła/y::wściekła/y:
Wiktoria zapraszam do mnie. Mam okna do mycia:sorry:
Ola witamy:tak::tak:

Hej dziewczyny

ja sie przespalam chwile i az lepiej sie czuje nerwy opadly wrocilam do siebie i glowa nie boli ufff:tak::tak:

Olu witaj!! Wiesz ze zawsze mozesz napisac i o smutach tez:sorry::sorry:

Iwonka juz sie nad tym z mezem zastanawialismy i jak tak dluzej pojdzie z tym jego spaniem to naprawde kupim to lozko jeszcze nie wiem z czego ale kupimy:tak::tak: i moze bedzie spal spokojnie tylko ze ja mysle o takiej wyscigowce zeby mial 2 boki:tak::tak: cos takiego ŁÓŻKO SAMOCHÓD KACPER - SPRAW DZIECKU RADOŚĆ (902592437) - Aukcje internetowe Allegro na tej stronie zobaczcie juest woz strazacki i po boku ma ustawione drabinki:tak::tak: a jak nie to taka wyscigowke

hello wieczorem

wiecie co tak siedze i mysle i przypomnialam sobie o Marlene ciekawe co z nia:sorry::sorry::sorry::sorry: przeciez z nami byla na bierzaco i tak nagle zniknala:eek::eek::baffled::baffled:

a u nas spokojny wieczor:tak::tak: pifffko wypite i kolacyjka zjedzona a teraz wypadaloby spac ale jeszcze za wczesnie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry