reklama

Majóweczki 2008

No tak ale mam kawalek spory do przedszkola,a jak już pisałam to jak Klaudia jest bez wozka w przedszkolu to biega po całym i ucieka a ja nie moge zająć sie Vanesska w tym czasie,więc taka opcja odpada ,dlatego musze sie męczyć z wózkiem.
Dobranoc

reklama
Witam.Ja buszuje w necie,R robi śniadano,wcześniej zaprowadził Vanesske do przedszkola.:tak::-)To mi się podoba.Mam nadzieję ze do 16ej bedą odsnieżone chodniki bo znów napadało tego śniegu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja muszę isc odebrać ją .:sorry:
Dziś robię gołabki na obiad :tak:

Ostatnia edycja:
Witam

Iwonka powodzenia przy robieniu gołąbków. Robiłam w sobotę :-)
Już nie moge słuchać o zimie, nie moge na nią patrzeć... mam dosyć śniegu, mrozu i tego szaro-burego nieba... ble!!!!

witam i ja...
a ja muszę przyznać, ze dzisiaj jakoś bardziej mi optymistycznie...
szłam przed 7 do pracy, a było tak jasno i przyjemnie, że aż myślałam, że zegarek mi stanął i jest o wiele później...a w pracy okazało się, ze śnieg zrobił swoje - nie było komu zrzucić go z dachu i w sekretariacie opadła część podwieszanego sufitu i nieźle nakapało na podłogę...
Iwonka, podrzuć kilka - chętnie podam adres :)

Ja tez się witam, Miki u babci a ja się kuruję, leżę i nic nie robię. No może zrobię pieczarkową zupkę.

Iwonka, u nas od kilku dni już nie pada i taki syf na ulicach, że ho ho. Sama nie wiem, co lepsze.

witam dziewczyny

ja w sumie od rana zabiegana w sumie znow stoje przy garach:tak::tak: ale lubie gotowac szczegolnie cos nowego:tak::tak:

Iwonka z tym wozkiem to ja sie nie dziwie ze sie denerwujesz.. u mnie wogole nie odgarniaja do sklepu samemu nie da sie isc a co dopiero wozkiem:no::no: ja dzisiaj wychodze po siostre to wezme sanki i sie troche przejdziemy...:rofl2::rofl2:

Zaraz ma przyjechac facet i ustawi nam ta antene od polsatu i w koncu bedzie tv bo normalnie szok bez telewizora..... A Klaudia spi,sama poszla wziela wyjela sobie podusie z łozeczka swojego i polozyla na dole łożka pietowego ,przykryla i poszla spac.Kochana moja :-) Ja gołabki już zrobiłam,poszłam na łatwizne bo zrobiłam z kapusty włoskiej więc całosc przygotowania zajeła mi poł godziny a ile pysznego jedzenia teraz będzie :-) Bede też piec karpatke,ciekawe czy wyjdzie bo moj piekarnik szwankuje.
Aurelia kuruj sie ,kuruj!
Kamilka nie mam sanek z oparciem bo pewnie bym wzieła i ja tak poszła,zreszta R mowił ze juz jako tako chodniki odsnieżone więc sankami jechać i tak nie miałabym jak.

A to dla was gołąbeczki ;-)
Golabki2.jpg

Ostatnia edycja:
Hej, witam sie i ja:tak:

Iwonka - no współczuję wyprawz wózkiem. Ja jakjest tyle miękkiego śniegu to nie uzywam wózka ale wyciągnięty mam ten z dużymi kołami i jak jest bardziej udeptany chodnik to małą wsadzam w wózek bo można dalej dojechać. Na sankach za bardzo nie posiedzi:eek: Jak tam gołąbki?? Mniam mniam. Narobiłyscie mi smaka i w czwartek je zrobie:tak:

Pola zdrówka zyczę:tak:

Co do odśnieżania chodników to ja sankami też w niektórych miejscach mam problem a co dopiero wózkiem:wściekła/y: Samochody to już w ogóle nie mają fgdzie parkować tyle śniegu leży koło chodników.

oooo... słonko zaczyna świecić:-) Super...

Wrzucam zdjęcie brzuszkowe.

Załączniki

• DSC05664.jpg
    DSC05664.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
DZiubek fajnie znów oglądać na Majówkach zdjęcia brzuszkowe :-):-):-)

a ja własnie dostałam super wiadomość, własnie dostałam certyfikat Ministerstwa Finansów :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) uprawniający do usługowego prowadzenia ksiąg
i w sobotę znów opijanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry