reklama

Majóweczki 2008

Iwonka tylko wspolczuc ale dobrze ze chociaz mezulek dzis cie wyreczyl:-)a golabki wygladaja apetycznie:-pja jak juz pisalam ogorkowa i wyszla pyszna.Kondzio zjadl mieche:-)teraz spi.w koncu troche wczesniej bo tak to o 14ej chodzi a potem nie moze usnac wieczorem:baffled:
Dziubek nie wiem czemu ale dzis chodzi mi po glowie ciaza caly czas:sorry:fajny brzusio,chyba bym juz chciala taki:-)G raczej zachwycony nie bedzie:sorry:
Pola gratki:-)super.a jest co opiac:-):-p

A my na Dzien Kobiet chyba sobie wyjdziemy:-)musze zebrac ekipe.3 juz jestesmy:tak:

reklama
Pola, gratulacje! :-)Ja też się może niedługo doczekam tego samego ;-)

Dziubek, fajny brzusio. Wyobrażałam sobie, że będziesz miała większy :-)

U nas się ociepliło i aż strach gdzieś wyjść, bo można oberwać po łbie soplem :no:

Dziubek brzusio ladny :-):-):-)choc mój chyba wiekszy jak ma wzdety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,od dzis biore sie za ćwiczenia bo wstyd bedzie chodzic a tu zaraz wiosna, lato....:sorry:
Kwiateczek zapomniałam o tym święcie:sorry: a gdzie ruszyć chcecie? Same bez chłopów?
Pola gratulacje!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Migocia ja wzywałam dzis kogoś do zrywania sopli z naszego budynku bo mamy chodnik pod samym domem a sople kilku metrowe juz nawet byly:szok::szok::szok::wściekła/y:mało tego,jak się rozpuszczaja to woda kapie po ścianie i jest cała mokra,boję sie że przejdzie do mieszkania i grzyb jaki sie zrobi:crazy:

Zdjecie gołabkow nie moje tylko kradzione z netu :-pale z takiej kapusty własnie:tak:takie same,choć one na zdjeciu chyba sa z ryżem a ja robie bez:tak:

Wiki to jest kapusta włoska (taka karbowana)
Kapusta%20w%C5%82oska%20%283%29.JPG

a to zwykła która trzeba długo gotować żeby te liście z niej zdjąc.....
kapusta.jpg
:sorry::sorry::sorry: w smaku w sumie sie nie rózni ,a bez ryzu bo R nie lubi z ryżem,zreszta ja tez wole bez a jak dawałam to tylko np torebke na 1,5kg miesa:tak:

Iwonka acha jakos nie poznalam po tamtym zdjeciu.. i co prawda nie wiedzialam ze mozna z niej zrobic goląbki. Wiesz ja lubie jeszcze takie z cieta kapusta kulki niewiem jak sie to nazywa ;-) ale smaczne jest :tak:

Iwonka no wlasnie dzis kjolezanka mi tez przypomniala.Pojdziemy moze gdzies na balety:-)tzn do klubu a tu z disco sa:tak:Tylko ze 6go to weekend pracujacy G i nie bardzo mi to pasuje:sorry:
Co do kapusty to wlasnie szukalam nazwy do tej pierwszej bo tu nazywa sie savoy i ja tez z niej wlasnie robilam::tak:szybko sie gotuje:tak:
Wiki ja robilam takie golabki ze zamiast zawijane w kapuscie to kapustka posiekana i wymieszana z miesem i ryzem:tak:pychya:-p

Witam dziewczyny

ja juz na nogach od 6 nie moglam spac Adas cala noc przekaslal bardzo nie wiem co mu jest ale podejrzewam krtan albo jakas alergie bo kaszle glownie w nocy albo nad ranem:confused2::confused2: ale jestem zmeczona a glowa jak mnie boli:no::no::no:

chyba sie poloze na jakis czas bo padam adas w zlobku to odpoczne bo jak go slysze albo zaczyna marudzic albo meczec to mi tak serce pikocze w dodatku skurczu zoladka dostaje:-(:-(:-(

reklama
Witam.Spacer i zakupy zaliczony,fajnie ptaszki śpiewają :-) Jem teraz śnaidanko.
Kamilka siedzisz w domu to po co Adasia puszczasz do żłobka? Jak piszesz ze a to katar a to kaszel.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry