reklama

Majóweczki 2008

Witam,ja jeszcze nie z kawusią bo najpierw musze zjeść śniadanko:-p Za oknem też u mnie zima:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i konca nie widać. Aler jeszcze chwilka,jeszcze ciut i bedzie wiosna choć podobno ma byc i tak zimna ta wiosna ,nawet w maju:sorry2:oby nie!
Mamita a czemu sie zgodziłaś? Zle sie czujesz a twój małżón sprasza gości do domu którzy jak już kiedyś pisałas siedza do pożna a wy w jednym pokoju:no:Dalej jazda! bym powiedziala:tak::dry:

reklama
Witam
Teraz ja z kawusia a u was wypita juz:-p
Pola wspolczuje,ja tez zaczynam od kawusi:sorry:wczoraj mialam katastrofe bo przez zeby nie moglam wypic:angry:glowa mnie bolala caly dzien mimo ze tablety bralam:no:dzis juz nie wytrzymalam i tak sacze bokiem:-D:-DCHYBA SLOMKE WEZME:sorry:boshhhh
U mnie sloneczko ladne choc chlodno jeszcze bo biala trawa.G zostawil ogrzewannie rano i jestem taka napuchnieta ze szok:angry::angry:zamorduje jak przyjdzie:baffled:nie czulam....usteczek:sorry:
Zaraz uciekam na miasto.musze pare wpisow sobie zrobic bo dizs sie odchaczam a prace zaczynam 24go wiec musze choc z tydz posciemnac zeby odrazu nie zabrali kasiorki bo bedzie 2 tyg przerwy:baffled:

Iwonka, to może nie idźmy, przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia....Nie wiem....Miki śpi puki co, ja mam gyroska z wczoraj (przepis Knorra, polecam) usmażę fryty i już, a dla młodego spaghetti.
Jeszcze pomyślę, czy ruszać się z domu.

Witam! Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co do gości to mąż odwołał powiedział że ja źle się czuje
Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane :wściekła/y::szok:Nosz już miałam na końcu języku żeby podp... sąsiadów z góry że to oni źle przerobili łazienkę i zlikwidowali pion kanalizacyjny:wściekła/y:
Była baba z mopsu. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg:szok: miałabym w poniedziałek jechać. Nie wiem co teraz robic bo przed samymi swietami, ja chora, zęby mnie bolą, dentysta przepadnie. No i trzeba zapłacic za nocleg i wyżywienie:baffled:
U nas mróz -5 i sypie śnieg.

Hej dziewczyny

Ja u dziadkow od rana zalatwialam sprawy zwiazane z praca badania lekarskie i wogole:tak::tak: ale normalnie przemarzlam do tej pory mnie telepie:baffled::baffled: takie zimno ze glowa mala niech juz przyjdzie cieplo i wiosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mialam sie umowic do gina na wtorek to zamkniete bylo i tylko sie zlazlam jak osiol:no::no:

maly w zlobku a ja pilnuje babci i dziadka:-(:-(:-(

reklama
Aurelia znam to ,pyszne. Inaczej jak robie to kupuje przyprawe Prymat kebab -gyros (jak robie tezkunzossałatke kebabowa to tego uzywam) a sos sama robie z jogurtu,majonezu ,czosnku..;-)
Ja mam jeszcze z wczoraj barszczyk biały,właśnie jemy i słuchamy sobie vivy :tak::-D:-D:-D:-D
Mamita to masz dylemat.No ale dopiero za 3 tyg to juz wyzdrowiejesz....

A tak wogóle to chyba pralka mi kończy swój zywot:wściekła/y: coś zaczeła mi dziś hałasowac:szok: z 7-8 lat mam tego BOSHA i jak do tąd było ok:sorry2: nastepny wydatek sie szykuje...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry