Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kwiateczek, wróciłaś z miasta???
Matuś dostał pod choinkę od chrzesnej https://www.babyboom.pl/forum/item883810296_drewniany_zestaw_ikea_kritter_stolik_1_krzeselko.htmlstolik i dwa krzesełka też z ikei ale nie widzę ich teraz na stronie - może dziewczyny, które częściej zaglądają do Ikei będą wiedziały - czerwony prostokątny stolik,krzesełka czerwone z pomarańczowymi kotkami w oparciach - strasznie mi się podoba - jest drewniany, stabilny a nie bardzo ciężki
znalazłam na allegro ...

wrocilam ale nikogo tu nie bylo wiec co mialam sama siedziec a potem musialam jechac na to przeswietlenie i wrocilam po 20ej bo autobusem bylam
masakra przez wszystkie wsie
co do stoliczka to super ale tu nie mam gdzie taki kupic.ogladalam bardzo podobny na jajkiejs stronie int ale za wiele wieksze pieniadze niestty obecnie brak auta wiec nie ma jak kupic a ciagle dodowu nie ma
Witam sie u nas znowu zasypało .w dodatku zimno jak diabli.Jak szłyśmy na spacer myslalam że sie popłaczę .Ileż można??/Tyle że Zuzka poprawila mi humor bo była strasznie zbulwersowana że brudno na drodze czyt. plug sypal żwirem na ślisko . Mówi mi droga brudna ,tatuś przyjdzie pozamiata
Co do kolczyków to dzieki za odpowiedzi ,na razie zuzia ostała się bez ,a już byliśmy w gabinecie kosmetycznym . Ale okazalo sie że moja mądra mama nie zarezerwowalą terminu i musielibyśmy długo czekać.Chyba jakis znak. Tzn tak zauwazyłqam że zuzka próbuje ubierać moje kolczyki takie wiszące i jak jej sie pytam to mówi ze chce .Nie wiem ile z tego rozumie co to naprawde będzie ,tlumacze jej.Pewnie jej przebije na ta wiosne, w sumie mi mama też przebila jak bylam taka malutka i jestem jej wdzieczna ,bo nie pamietam. ale powiem wam ze i tak mi jakoś tak dziwnie bylo jak ją tam zaprowadziliśmy.
No a w niedziele,jeżeli w ogóle pojedziemy to chyba niestety Zuzki nie zabierzemy ,tylko zostanie z dziadkami a pojada moi bracia .zabierzemy ja jak bedzie cieplej ,bo nie wiem jak na tych termach jest w zimie a tam 3 godziny trzeba byc +4 godziny drogi .W sumie ja też nie bede w tych gorących wodach siedzieć tylko w zimnym basenie i na leżakach ,zeby nic malutkiemu nie stalo sie.No ale chcemy wziasc mame na te jej urodziny bo nigdy nie byla i ogólnie nigdzie nie jezdzi.

kupilam mu ultraviolet bo ma bzika na tym punkcie
a Konndzio skarpetki

jestem zalatana troche od wczoraj
ale jutro z dziewczynami wychodzimy na balety
sponione dzien kobiet
przeze mnie bo te szwy mialam,tzn jeszcze jeden sie nie rozpuscil ale dam rade;-);-);-)a w niedziele moj bratanek ma 2 latka
imprezowe 2 tyg mamy
dopiero weszliśmy do domu,bylismy cały prawie dzień na sali zabaw z dziewczynkami,ale miały radoche tyle godzin szaleństwa

zrobiłam im w ten sposób moje urodziny
obiad tez w marketowej restauracji ,na koniec zakupki wiec luzik
Było miło
A wogole jechaliśmy na nowe kulki ,ponad 20km i już byliśmy pod budynkiem gdy Vanesska zwymiotowała w samochodzie i musieliśmy wracać spowrotem
potem nam sie juz nie chciało jechać znów tam wiec pojechaliśmy gdzie indziej

wyszlam z wanny i tak wpadla mi Iwonka do glowy i ups.....

że mozna bylo wyjść i tam wrócić znów. Z dwojka dzieci to juz ten wydatek wiekszy niestety
ale zabawa super a Klaudia nie chciała wyjsć, Właziła na samą górę sama! I sama zjeżdzala z tych zjeżdżalni i z tuneli kręconych

Najlepiej isc rano albo w tyg kiedy nie ma tych dzieci dużo bo biegają jak szaleni