reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.

He he, ja też zaginęłam w akcji.

U Was też tak paskudnie? Leje, wieje, zimno. Więc do kościoła pojechałam z Natalką autkiem.

Iwonko spóźnione życzenia urodzinowe - bądź zawsze szczęśliwa!!!!!!

Kamilko przykro mi z powodu Dziadka [*]. Tam mu jest lepiej...

Iwonka czy Vaneska ma chorobę lokomocyjną? I gdzie jechaliście na te kulki taki kawałek?

Szopek u nas bajolandia po 11-13 zł w zależności od dnia tygodnia. Tak więc 9 zł to fajna cena.

Joanna mozliwe że to lokomocyjna choroba,ale to sie zdarzyło pierwszy raz .... a jakiś czas temu w markecie miała taki przypadek:sorry2:nie wiem co o tym myśleć. A a kulki jechaliśmy na drugi koniec Wawy o tu

Cosmo- na razie nie planuję ale w zeszłym roku tez nie planowałam a byłam.

Iwonka- super ta sala, nie wiem co to na te buty jest:confused:

Dziękuję za odpowiedzi.
Ja się wybiorę w tym tygodniu, zwłaszcza jak nadal będzie taka dodupna pogoda. Byłam raz bez Miku sprawdzić co to, po ile, atrakcji jest dużo mnie, w dodatku było mnóstwo starszych dzieci ( tzn takich w wieku przedszkolnym), one biegają , tratują, piszczą. Miku się wtedy wycofuje, tylko w domu taki cwaniak.

Iwonka, wszystkiego, wszystkiego najlepszego... co prawda spóźnione, ale szczere...
Zobacz załącznik 224937

u nas te z była sala zabaw, jeszcze zanim Mati się urodził, ale dosyć szybko padła, potem była tam sala weselna, ale też już nie funkcjonuje - jakieś miejsce pechowe, czy jak....

a dzisiaj ta pogoda, to już przegięła..śnieg sypie jak w samym środku zimy :wściekła/y:

Kwiateczek
, robiłaś to ciasto ajerkoniakowe??? chodzi za mną od kilku dni...:zawstydzona/y:

Witam

U nas za oknem piękna zima :baffled: Nasypało ok. 10 cm śniegu i do tego jest błękitne niebo i świeci słońce a jest minus 5 stopni.

Mam pytanie czy podawałyście dzieciom Bioaron C???

Witam ,raz jeszcze dziekuję za życzenia:tak::-) A za oknem w Warszawie mnostwo sniegu ,nawet drzewa białe,na tle pieknego słonca wyglada to pięknie:tak: juz sie pocieszam że to ostatnie podrygi zimy wiec nie narzekam:-p
Mm ja podawałam Vanessce ,chyba stosuje sie to przez dwa tyg. Kiedys mi powiedziala farmaceutka ze lepiej takie wspomagajcae odporonosc stosowac przed sezonem ... jeszcze jest jakis imunaronC.
W tej chwili podaje witaminy dodatkowe dziewczynkom.
Szopek tez sie zastanawialam co to jest na te buty ale nie dojechalismy niestety tam :sorry2: ale jeszcze nadrobimy.W Warszawie jest mnóstwo tych sal zabaw:tak:

Witam
Iwonka balety sie udaly:tak:odreagowalam troche:-)jedna kolezanka nie mogla przyjsc i szkoda mi bylo bo nie miala z kim dziecka zostawic:baffled:Wczoraj bylismy u mojego bratanka na 2 gich urodzinkach:-)Posiedzieleismy troche.nie powiem ze troszke sie zle czulam ale dalam rade:sorry:
Anusia nie robilam jeszcze jakos nie mialam kiedy bo musi sie G zajac Konradkiem.Na swieta mysle zrobic:tak:

Ide zaraz na rozmowe:tak:poza tym dostalam@@@ nawet szybko po odstawieniu tab.

reklama
Nie wiem czy zauważyłyście że można zmienic kolor BB:tak: ,na dole po lewej stronie wybierajac opcje dziewczynka lub chlopczyk:tak::-)
Moj R śpi.Dziś on ma urodziny .Klaudia te z śpi wiec cisza w domu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry