_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Zaraz was doczytam i odpisze na spokojnie ale chcialam wam napisac ze na jedynce leci program jest dyskusja na temat homeopatycznych leków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

M zabiera malego jada do dziadków, wyśpie sie
no własnie szybko sie rano uwijasz 

, ale faceci mają coś z głowami, więc nie dziwię się

bez komentarza z tym calowaniem
chyba zle napisałam
nie mialam na mysli ze nie wychodzisz tylko ogolnie ze cos w tym jest jak sie wychodzi a sie nie wyjdzie to zaraz cos.. nie no bez sensu nie wazne
no mam nadzieje ze mi przejdzie bo do pracy kurka
i boje sie zeby malego nie zarazic
Przynajmniej dziecku też smakowały 

ciekawe czy gdzies slyszalo czy widzialo

padlam normalnie jak to przeczytalam dzieci maja pomysly jak nie wiem... My mielismy w Warszawie podobna ... Poszlismy z mezem do ZOO i po dluuugim chodzeniu po wszystkich zakatkach doszlismy do Sloni... i stala grupka przedszkolakow
i jedno wola do Pani" Prosze Pani jakiego ten slon ma ogromnego siurasa tak jak moj Dziadek"

My z mezem omalo nie posikalismy sie ze smiechu Pan i spojrzala dookola burak jak nie wiem i zabrala dzieciaki... a jedna babcia jak chichotala hehehehe