reklama

Majóweczki 2008

100lat dla Amelki! :-)
annianimaux.gif

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Amelki :-) napisałam i mialam poprawic czcionke teraz patrze...skleroza
Sylwia dobrze ze zauwazylas.

co do psiaków to my nie mamy fizycznej mozliwosci zzeby miec, bynajmniej narazie

Ostatnia edycja:
Kurcze zła jestem na ta pogodę bo miałam w niedziele robic grilla z okazji podwójnej ale chyba nic z tego nie bedzie:wściekła/y: i przełoze impreze na za tydzień,gdzie ponoć ma być bardziej sucho i powyżej 20 stopni:sorry2:
Gotuje teraz kapustke młoda:-p

Kurcze zła jestem na ta pogodę bo miałam w niedziele robic grilla z okazji podwójnej ale chyba nic z tego nie bedzie:wściekła/y: i przełoze impreze na za tydzień,gdzie ponoć ma być bardziej sucho i powyżej 20 stopni:sorry2:
Gotuje teraz kapustke młoda:-p

w sobotę chciałam robić urodziny Szymonkowi - właśnie grilla i chyba tez przełozymy... mam dosyć tej pogody.

A kapustka... mniam, mniam :-)

100 lat dla Amelki

dzieciaka sprzedałam mamie i sama zasiadam do roboty.

Ciekawe jak tam Migotka. Pokazują na tvn 24 , chyba okolicę jej pracy. Wszystko zalane.
Ciągle pada, byliśmy z Mikutkiem na sali zabaw ale średnio było. Tam gdzie nie ma dywanu jest gres polerowany i on po tym MUSIAŁ biegać, w rajstopach był.
Nalatałam się za nim gorzej niż na placu zwykłym. Ułatwiłam sobie robotę, nie ma co.

Anusiasac- a gdzie na ryby jeździcie? Mój P. to wędkarz pełną parą i Miku już kilka razy z nim był.Ja sama byłam tylko 2 razy ale tylko raz mi się podobało( czyt. miałam alkohol, grill i towarzystwo).
Moze przyjedziecie nad wodę do Janowa?

Sylwia- mój Młody a uczulenie na majtki jak widzi, ze wyciągam z szuflady to krzyczy Nie, sikuuu i woli siedzieć godzinę na nocniku niż majtkach chodzić.

Mój dziadek miała psa wilczura i on kopał doły jak rowy melioracyjne. Ogrodek czasami wyglądał jakby ktoś skarbu szukał.
Też się zastanawiałam nad szczepionką od kleszczy. Okazji u nas sporo, pies co rusz ma jakiegoś przyssanego. Sylwia mnie przeraziła z tym kleszczem wchodzącym do nosa.

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Amelci!!

Szopek, masz rację, ja pracuję w tym wielkim budynku przy moście Dębnickim, który ciągle pokazują w telewizji. Jak już dostałam się dziś do centrum z Igą tramwajem, to okazało się w żłobku, że dziś nie przyjmują, bo idzie duża fala, a one nie mogą wziąć odpowiedzialności. Nosz k....a, myślałam, że wyjdę z siebie. Normalnie jakby nie było telefonów. A ja z dzieckiem w strugach deszczu i w tramwaju godzinę spędziłam. Wzięłam tylko dla niej obiad ze żłobka i z powrotem tramwajem godzinka, a potem jeszcze dymanie w ulewie ładny kawałek. Tak więc jesteśmy już bezpieczne, ale mój mąż pracuje w tym samym budynku co ja i zobaczymy, jak wróci wieczorem, bo mosty zamykają, a my mieszkamy po drugiej stronie Wisły. Oczywiście jego szef go nie zwolni z pracy, żeby dojechał do domu. Gdybym była złośliwa, to bym kazała mu iść do hotelu i zanieść szefowi rachunek. Ale na szczęście w razie czego może spać u moich rodziców.

w sobotę chciałam robić urodziny Szymonkowi - właśnie grilla i chyba tez przełozymy... mam dosyć tej pogody.

A kapustka... mniam, mniam :-)

Niestety teraz jak spojrzalam na pogode na 16 dni to jednak w przyszły tydzien ma byc zimniej ,nawet przymrozki w nocy i ciagle deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WEspólczuje ludziom,zniszczone zostały ich dobytki i konca nie widac....

Jutro moja Vanesska ma w przedszkolu występ z ukladem tanecznym,ciagle cwiczymy rolę ;-) a to wszystko z okazji pożegnania starszaków.

Ostatnia edycja:
Migotka to macie nie ciekawie,wspolczuje.Myslalam ze deszcze beda tylko do piatku a tu jeszcze nastepny tydz:no:my jedziemy ostatniego:baffled:kurcze mam nadzieje ze bedzie pogoda bo sie zalamie jak bede siedziec caly urlop w domu(nie sama):baffled:Znajomi wrocili i mowili ze tylk 2 dni mieli pogody z 2 tyg:baffled:poza tym ten deszcze,zaleje znowu te Polske:no:

A u nas o dziwo ladnie,cieplo sloneczko.chetnie bym wam dala troche:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry